Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Įtariu, kad šiandien čia linksma...

O aš tai žiūriu "virtuvę" per megogo.
Čia man kaip AD veikia.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 21, 22:41)
Įtariu, kad šiandien čia linksma...

Čia man kaip AD veikia.

aš antrą savaitę kasdieną su nekantrumu laukiu naujų serijų.. tikrai neblogas serialas bigsmile.gif
Atsakyti
O siaube kokia baisi poezija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 21, 22:41)

Čia tas rusiškas serialas? Kažkada sužiūrėjau visas serijas, kaži gal jau naujų atsiradę..
Atsakyti
Būtų neparašius autoriaus, būč pagalvojus, kad pati 'sueiliavo' biggrin.gif
Analogas suknelei iš bulvių maišo biggrin.gif
Atsakyti
o ką, ironiškas ailėraštYYYs smile.gif

NotMiau, man apie Audriuką neparodo nieko

user posted image

tingiu ieškot rusiškai

labanakt. alus yra kaip žolė, sako. laikrodis tolsta ir tyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bad Seeds: 21 kovo 2014 - 23:02
QUOTE(BFH @ 2014 03 21, 22:46)
aš antrą savaitę kasdieną su nekantrumu laukiu naujų serijų.. tikrai neblogas serialas  bigsmile.gif

Ar žiūri per internetą?
Man labai patinka. Laukiu irgi kasdien. kelias dienas nežiūrėjau, tai šiandien už savaitę žvengiu. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kliomba @ 2014 03 21, 22:48)
Papildyta:
Čia tas rusiškas serialas? Kažkada sužiūrėjau visas serijas, kaži gal jau naujų atsiradę..

Trečias sezonas
Dabar žiūriu
http://megogo.net/ru...3-seriya-9.html
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 21, 23:13)
Ar žiūri per internetą?
Man labai patinka. Laukiu irgi kasdien. kelias dienas  nežiūrėjau, tai šiandien už savaitę žvengiu. bigsmile.gif

koks čia serialas?
aš tai shameless apie degradus ir hanibalą apie kanibalą žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 21, 22:54)
Būtų neparašius autoriaus, būč pagalvojus, kad pati 'sueiliavo'  biggrin.gif

ne, nu tu apie mane itin geros nuomones.

eilerastis musu dainiaus Jono Steikūno – garsus poetas, inžinierius elektrikas, išradėjas. Yra išleidęs 14 knygų: du pažintinius leidinius, vieną publicitikos tomelį ir vienuolika eiliuotų miniatūrų rinkinių. <...> Už savo poetinius ir publicistinius moralinės tematikos leidinius poetas J. Steikūnas dažnai laikomas naujųjų laikų filosofu-sokratiku. <...> Išėjęs į pensiją, J. Steikūnas ėmėsi literatūrinės veiklos – gausiai leidžia poetinius ir publicistinius moralinės tematikos leidinius.

prie jo gerbeju krubo galima prisijungti per FB.

sunku nuspeti ar Andriukas daltonikas nes bw klipe nesimato ar zuvis raudona ar auksine.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 21, 23:13)
Ar žiūri per internetą?
Man labai patinka. Laukiu irgi kasdien. kelias dienas  nežiūrėjau, tai šiandien už savaitę žvengiu. bigsmile.gif

aha žiūriu ten pat kur ir tu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 21, 12:12)
Cia gi sukneles NESCIOMS!  rolleyes.gif

nu taip g.gif
ten kalbejom apie notmiau,kuri,kiek supantu,yra nescia,sukneles
tai ir parodziau,kokios mano akim patinka

Papildyta:
QUOTE(Lining @ 2014 03 21, 12:24)
Patinka skaityt, kai kažkas vyksta, o kai tik viena ką nors lepteli, kita – vangiai atsako, tai neįdomu.

kaip notmiauskaite pasakytu:"no shit,sherlock"
Papildyta:
QUOTE(Tapyras @ 2014 03 21, 09:15)
Saviverte pas mane zemiau nulio

nuo sito sakinio biski iplyso man sirdis
va tai ir yra pagrindas viso,ka mes susisikam
bet galima ta saviverte keltis
ne galima,o reikia

Papildyta:
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 03 21, 21:30)
va laidotuvėse buvau. mamą susitikau. tai vis kalbino, kad normali, giminiška būčiau ir ginkdie nepasakočiau giminaičiams apie ateizmą biggrin.gif

nu gerai kalbino
o kada tu butum apie ta ateizma pasakojus?
prie karsto,kai kiti meldziasi?baznycioj?prie kapo duobes?
nebent tas numirelis irgi buvo ateistas,tada gal ir tiktu

o siaip tiek ikyrios davatkos,tiek ikyrios ateistes yra tos pacios monetos kitos puses
Papildyta:
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 21, 20:53)
Lakas tai baisiai jau. Nuiminėt būūtina, bet vakar tik kairę sugebėjau nugramdyt
Ten jis toks.. Chameleonas
Kai šalta taip pasidaro

Kai šilta- pasidaro baltas toks. Kai nei šalta, nei šilta- kaip prancūziškas- rūžavais galiukais

dar ir taip buna smile.gif
skamba,kaip vaikysteje atrodydavo kvepiantys flamasteriai
Papildyta:
QUOTE(kliomba @ 2014 03 21, 22:48)

jau tikrai biggrin.gif
labiau proza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buratinas:): 22 kovo 2014 - 01:36
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 22, 01:40)
kaip notmiauskaite pasakytu:"no shit,sherlock"
Papildyta:

O ką tai reiškia? biggrin.gif
Aš vakar irgi siaubingai alaus norėjau, bet šiandien džiaugiuosi, kad negėriau, toks geras rytas be galvos skausmo, pykinimo ir bjauraus skonio burnoj. Nes saikingai gerti aš nemoku.
Eilėraštis man irgi baisus, be to, ta vyrų moterų tema man labai skaudi nuo pat paauglystės, nes moterų gyvenimas gerokai sunkesnis ir, apskritai, kas leidžiama vyrui, moteris už tai smerkiama. Gal tai tik klaidingos nuostatos, atėjusios iš šeimos, ji pas mane visiškai patriarchalinė, kur vyras – dievas, o moteris – skuduras.
BS, o kuo tau taip tikintys kliudo? Su kažkokiu pykčiu apie juos kalbi: va jums, šėtonas atėjo. Čia panašiai kaip: jūs mane turit toleruot va tokią, kitokią, o jau aš jūsų toleruoti neprivalau. Šiaip nesu religinga, bet į dievą tikiu. O su katinu tai fainai, būčiau dar ant kelių pasiėmus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lining: 22 kovo 2014 - 07:28
QUOTE(Lining @ 2014 03 22, 07:28)
O ką tai reiškia? biggrin.gif
Aš vakar irgi siaubingai alaus norėjau, bet šiandien džiaugiuosi, kad negėriau, toks geras rytas be galvos skausmo, pykinimo ir bjauraus skonio burnoj. Nes saikingai gerti aš nemoku.
Eilėraštis man irgi baisus, be to, ta vyrų moterų tema man labai skaudi nuo pat paauglystės, nes moterų gyvenimas gerokai sunkesnis ir, apskritai, kas leidžiama vyrui, moteris už tai smerkiama. Gal tai tik klaidingos nuostatos, atėjusios iš šeimos, ji pas mane visiškai patriarchalinė, kur vyras – dievas, o moteris – skuduras.

Kazkaip pas mane seimoj priesingai buvo -- motina dievas, o tevas del kvapo. Gal del to nesuvokiu kas tai yra normalus vyras, ka jis turetu veikt, ir ka moteris turetu veikt salia jo.

BS, o kuo tau taip tikintys kliudo? Su kažkokiu pykčiu apie juos kalbi: va jums, šėtonas atėjo. Čia panašiai kaip: jūs mane turit toleruot va tokią, kitokią, o jau aš jūsų toleruoti neprivalau. Šiaip nesu religinga, bet į dievą tikiu. O su katinu tai fainai, būčiau dar ant kelių pasiėmus  biggrin.gif

Nors ne man, as siaip tikinti, bet esu gyvenime toookiu tikinciuju sutikus, kad nei juoktis, nei verkt. Kur tikejimas panasus i narkomanija ar kokia tai sizofrenija. unsure.gif
Atsakyti