QUOTE(avietė_ @ 2014 03 03, 17:09)
įdomiai, pastebėjau, kad neatsakai jei klausimas apie tave

Bet taip daug kas daro. Gal ir gerai, kad nepuola atvirauti.
Na taip, čia daug kas neatsako. Bet tai logiška, kad nenori atviraut tikrais faktais.
Bet mano problema ir gyvenime taip, tokia yra. Saugioj situacijoj labai atvirauju. Klausimas net ne dėl atvirumo, bet nesugebėjimo iš viso aiškiai suprast, ką darau, kodėl, kas esu. Atsakinėt galiu daug, išvedžiot visokių teorijų, bet ne tiksliai ir aiškiai, nes pasirodo pati nežinau. Ir plius nesu pratus kad manęs kas nors klaustų. Retai patiriu tokį tiesioginį domėjimąsi, kad gaučiau konkretų klausimą, su susidomėjimu, apie mane pačią. Tai kai išgirstu, gerokai pasimetu.
Mano bendravimas labiau toks, kad aš arba nežymiai prisiplaku, paskui atsijungiu irgi mažai pastebėta. Arba pati klausinėju. Arba pasisakau kaip nors "nepatogiai" bendrai nuomonei, ir iš karto jaučiu atmetimą. Bet manęs konkrečiai paklausia labai retai.
Papildyta:
QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 03, 17:18)
taip, dabar krymas rusų veisykla, totorius ištrėmę sutupdė subines.
Tai vat, su tais atsiskyrimais labai sudėtinga. Visur dvigubi standartai. Vieni nori atsiskirt, tai kaltina kad skaldo teritorinį vientisumą. O kai nori atsiskirt "reikiami", tada jau laisvė nepriklausomybė. Tai niekad iki galo nežinia.
O kur ten kas kokiam amžiuj ar metais kam priklausė, tai čia kiekvienoj šaly gali išdraskyt ir dėliot pagal buvusius tada ar tada žemėlapius.