Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 04, 10:49)
nu ir čia i mūsų ekipažą džipe įsėda jaunuoliai - ramiakai, kultūringi, mandagūs. nu va galvoju, yra ir normalių smile.gif . bet kai prašneko, sakau turbūt iš ukrainos. jo, tie sako biggrin.gif .

Aš kai pagalvoju, tiek visur esu buvus, ir žmonių sutikus. Bet niekad nesiparinčiau dėl jokios kitos vietos, kaip dabar kad kinkos dreba dėl ukrainos, ir krymo. Kas ten tokio yra ypatingo, ir kodėl, pati nesuprantu. Objektyviai pagal vaizdą kaip ir nieko, gan skurdi posovietinė šalis. Bet man taip viskas įstrigę, miela, toks vidurys tarp vaikystės nostalgijos ir šiuolaikiškumo. Krymo kiparisų kvapas, bangų mūša ir tas saldus vynas iki šiol sapnuojas. O jau paturėjus kelis kartus bernus ukrainiečius, jokio kitokio nesinorėjo ilgą laiką. Žmonės ten atrodė tokie, gan artimi mums kažkuo, bet kartu ir slaviški, ir ne slaviškai kultūringi, ir geros širdies. Mano charakteriui labai tiko, tas nuoširdus neįkyrus rūpestis.
O dėl lyginimo su rusais, tai teko porą kartų važiuoti iš rusijos į ukrainą. Tai po maskvos, išlipus kijeve iš traukinio, atrodė tooks oro gūsis, ir taip gera įvėpt. Po visų rusiškų marazmų, ukraina kaip rojus.
Papildyta:
QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 04, 11:25)
tai nereik nei rusų su ukrainiečiais. karo metu gi lietuvis lietuvį dubasino, įdavinėjo ir pan.

Tai visur yra visokių banditskų snukių, kuriuos galima nusamdyt kad muštynes keltų ir tarp savų. Bet kalbant apie bendras tendencijas, kai kurios tautos gi nuo seno baisinėj priešpriešoj, o tarp slavų to nėra.
Papildyta:
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 04, 13:50)
Abejoju, kad mus tai pasiektų čia.
LT tik draugai.
Na, joa, iš kitos pusės 'tik'.....

Tu tai nepergyvenk dėl nieko. Ten tikrai nepasieks.
Dar tau daxuja ilgam užsiėmimo yr smile.gif
Atsakyti
Kliombiok- aš negaliu nepergyvent. biggrin.gif
Buč jaunesnė, be diedo, vaiko ir pilvo- dar ir kariaut pasirašyčiau biggrin.gif
Nu gal nea, bet..

Aš pergyvenu, dėl 'tik' draugų, net ir dėl jūsų..
Va.
Atsakyti
notmiau dar taip dachuja, kad ir sudavisingeti spesi.

as dreifuoju.

idomu merlot gris buratino nicku, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 04, 16:16)
Aš pergyvenu, dėl 'tik' draugų, net ir dėl jūsų..
Va.

wub.gif
nepergyvenk, velnias mūsų negriebs biggrin.gif
nu o ką tu - 13 sav. jau nebloga pradžia. pats blogumas jau greit praeis. dabar geriausias laikas bus iki 7 to mėnesio.
Atsakyti
Sveikos merginos, labai noriu patarimo, skubiai blush2.gif šiandien ryte labai supanikavau, kai plaudama galvą kuokštas išslinko, nukratė net, rankas po to tryniau, vis jaučiau juos ant delnų, net bloga pasidarė, o dabar visą dieną taip blogai...išgėriau ryte kaip visada AD, per pietus xanax'o 50 mg (gyd.patarė, kai l.negerai išgerti), bet negerėja, nebegaliu, viduj skauda, oro trūksta, noriu ką nors sau daryti, negaliu išsikęsti...kažin, jei išgerčiau dar vieną xanax'ą?nes kyla noras net alko. išgerti (nors nuo sausio 11 net pagalvoti nesinorėjo, o dabar prisigerčiau atrodo iki lūžimo), negaliu...patarkit...šiandien psiche nedirba, ryt eisiu pas psicologę. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ikiuke @ 2014 03 04, 15:45)

kokio lexo neturi? pora galetum isgert.
paskambink kam nors pasikalbeti. apeik keleta gatviu.
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 04, 16:58)
kokio lexo neturi? pora galetum isgert.
paskambink kam nors pasikalbeti. apeik keleta gatviu.

Aš neturiu, tik dukra geria, su savim nešiojasi (mes kažkokia idiotų šeimyna)...bėda ta, kad darbas nesibaigė, negaliu nei dirbti nei išeiti...teks ikažkokiu būdu iškęsti, vakare varysiu į treniruotę, gal padės išsikrovimas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ikiuke @ 2014 03 04, 15:45)
Sveikos merginos, labai noriu patarimo, skubiai  blush2.gif

O tai nuo ko tau tie plaukai slenka? Gal ieškok priežasties tam.
Šiaip tai suprantu tą panikavimą, nes kai galvoj blogai, tokie fiziniai "įvykiai" labai paveikia. Kažkokia žiauri baimė dėl konkretaus "kūno irimo". Man prieš prasidedant nerimo pablogėjimui, pamenu danties kampas nulūžo. Negalėjau miegot kurį laiką, verkiau kaip išprotėjus. Nu bet dabar kai pagalvoji, taigi šyza kažkokia. Nuėjau pas dantistą ir užtaisė. Ir nieko.
Tai gal tau vitaminų reikia, kad plaukai neslinktų, o ne xanaxą saujom.
Atsakyti
QUOTE(ikiuke @ 2014 03 04, 16:06)

tai gerai, kad esi darbe.
pasiulyciau pabruzint langelius smile.gif
o vakare 10km nubegt.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 03 04, 17:07)
O tai nuo ko tau tie plaukai slenka? Gal ieškok priežasties tam.
Šiaip tai suprantu tą panikavimą, nes kai galvoj blogai, tokie fiziniai "įvykiai" labai paveikia. Kažkokia žiauri baimė dėl konkretaus "kūno irimo". Man prieš prasidedant nerimo pablogėjimui, pamenu danties kampas nulūžo. Negalėjau miegot kurį laiką, verkiau kaip išprotėjus. Nu bet dabar kai pagalvoji, taigi šyza kažkokia. Nuėjau pas dantistą ir užtaisė. Ir nieko.
Tai gal tau vitaminų reikia, kad plaukai neslinktų, o ne xanaxą saujom.

Tai dėl plaukų tai suprantu, esu šeimos gyd. sakius, tai naudos iš to nebuvo, ištyrė skydliaukę, tipo viskas gerai...
Suprantu, kad nuo xanaxo plaukai nenustos slinkti, tiesiog užėjo durna panika ir nepraeina nuo ryto tas blogumas (nors man jie senai slenka, jau tik trečdalis liko, net kirpėja pastebėjo), o verkti negaliu, kažkas pasidarė, užsiblokavo kažkas...ai na gerai, ieškau sliekų, kaip supratau, tiesiog skausmą dūšios skausmą noriu nuimti, pavargau. Atsiprašau už sutrukdymą, įsiterpiau ne į temą blush2.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 04, 16:28)

Ką tas žodis reiškia?
Bo aš irgi biškį driftinu, tik
Kitaip nei tu.
Tai yra- mielai numigčiau..
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 04, 15:28)

QUOTE(NotMiau @ 2014 03 04, 16:21)
Ką tas žodis reiškia?

ar cia tas "dachuja" ar tas "sudvasingeti"
Atsakyti