QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 04, 10:49)
nu ir čia i mūsų ekipažą džipe įsėda jaunuoliai - ramiakai, kultūringi, mandagūs. nu va galvoju, yra ir normalių
. bet kai prašneko, sakau turbūt iš ukrainos. jo, tie sako
.

Aš kai pagalvoju, tiek visur esu buvus, ir žmonių sutikus. Bet niekad nesiparinčiau dėl jokios kitos vietos, kaip dabar kad kinkos dreba dėl ukrainos, ir krymo. Kas ten tokio yra ypatingo, ir kodėl, pati nesuprantu. Objektyviai pagal vaizdą kaip ir nieko, gan skurdi posovietinė šalis. Bet man taip viskas įstrigę, miela, toks vidurys tarp vaikystės nostalgijos ir šiuolaikiškumo. Krymo kiparisų kvapas, bangų mūša ir tas saldus vynas iki šiol sapnuojas. O jau paturėjus kelis kartus bernus ukrainiečius, jokio kitokio nesinorėjo ilgą laiką. Žmonės ten atrodė tokie, gan artimi mums kažkuo, bet kartu ir slaviški, ir ne slaviškai kultūringi, ir geros širdies. Mano charakteriui labai tiko, tas nuoširdus neįkyrus rūpestis.
O dėl lyginimo su rusais, tai teko porą kartų važiuoti iš rusijos į ukrainą. Tai po maskvos, išlipus kijeve iš traukinio, atrodė tooks oro gūsis, ir taip gera įvėpt. Po visų rusiškų marazmų, ukraina kaip rojus.
Papildyta:
QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 04, 11:25)
tai nereik nei rusų su ukrainiečiais. karo metu gi lietuvis lietuvį dubasino, įdavinėjo ir pan.
Tai visur yra visokių banditskų snukių, kuriuos galima nusamdyt kad muštynes keltų ir tarp savų. Bet kalbant apie bendras tendencijas, kai kurios tautos gi nuo seno baisinėj priešpriešoj, o tarp slavų to nėra.
Papildyta:
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 04, 13:50)
Abejoju, kad mus tai pasiektų čia.
LT tik draugai.
Na, joa, iš kitos pusės 'tik'.....
LT tik draugai.
Na, joa, iš kitos pusės 'tik'.....
Tu tai nepergyvenk dėl nieko. Ten tikrai nepasieks.
Dar tau daxuja ilgam užsiėmimo yr