Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 12, 15:58)
Mergicos, jūs kai kurios giriat tą prozaką. Sakot, padeda. Kodėl pas mus jo neskiria visiškai, sako, yra pažangesnių. Tiesa, tokių, kurie nepadeda arba reikia metų metais ieškot, kol atrandi savo vaistą. blink.gif
Koks jo pavadinimas LT, gal kas žinot?

fluoksetinas
skiria
man nelabai
Atsakyti
Pinot- fluoxetine joa pavadinimas oficialus

Dėl UK skirimo jo.
Čia medicina nemokama, valstybinė
Esu girdėjus, kad vaistai rašomi pigiausi
Nes dažniausiai arba nemokamai, arba kompensuoja daugumai
Škotijoj visiems nemokamai dbr padarė.
Anglijoj, jei nėščioji, ką tik pagimdžius, invalidas, vaikas, pensininkas ar ant pašalpų- receptiniai nemokami, kiti susimoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NotMiau: 12 kovo 2014 - 21:24
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 12, 18:14)
Beje, Pinot Noir man labai patinka tavo pasisakymai.

Nu va, man Pinot iš tų variantų, nors ir virtualus, kai teoriškai dauguma savybių kaip ir nepatinkančių, arba tokios kur įprastai priimčiau su ironija, bet pats žmogus toks savas ir visiškai niekuo nestumia, tai visiškai niekas rimtai ir nepiktina, ką ji sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 12, 01:46)
nu nusisnekejai,daugiau nei as doh.gif  biggrin.gif

blink.gif

nu kaip galima sakyti, kad "niekada", kai realiai visos galimybės priekyje? bigsmile.gif

ai, meškiuką tokį vaikštantį nusipirkau, pakreipi ausytę ir eina, įdomi konstrukcija, iš Sankt Peterburgo, iš rusakalbės pirkau.
Tai dukra sakė:' mama, tu tokį meškiuką pirkai?" atsakiau" - aha, įdomus toks pasirodė"
Tai jinai jį pasiėmė.
Nežinau ką reiškia, jei traukia pirkti žaislus doh.gif
Paskui gailėjausi, kad gražios verbos nenupirkau. Nemačiau jų tiesiog.
Papildyta:
QUOTE(kliomba @ 2014 03 12, 22:11)
Nu va, man Pinot iš tų variantų, nors ir virtualus, kai teoriškai dauguma savybių kaip ir nepatinkančių, arba tokios kur įprastai priimčiau su ironija, bet pats žmogus toks savas ir visiškai niekuo nestumia, tai visiškai niekas rimtai ir nepiktina, ką ji sako smile.gif

Įsivaizduoju kaip labai atsakingą ir jautrų žmogų, kartais mėgsta , kad pagal ją būtų.
Na, greitai prasidės šiltnamai, daržai, gėlytės, šuniukas grįš, Pinot, atsigausi 4u.gif
Nesupyk tik.
Papildyta:
QUOTE(Vezzo @ 2014 03 12, 21:21)
fluoksetinas
skiria
man nelabai

Kaip sekasi? Kaip darbai ? mirksiukas.gif
Atsakyti
as dabar kai pagalvoju, tai man gali matyt smirdet kiek nori. bet jau debilumo kaip netoleruoju negaliu. as juos ***** visus su pagaliais isdauzyciau. ir vis kazkokiu budu jie islenda, vis kazkokiose situacijose tenka susidurti ir dar netgi "pakalbeti". mane po kiek laiko pradeda purtyti nuo siauraprotiskumo. baisu, kad tokie turi vaiku, jiems pucia savo supuvusi pasaulevaizdi, glusuma. kurie be abejo irgi bus riboti idiotai.

kiek imanoma pavyksta atsiriboti. nu bet kartais susoka ant nugaros, kaip kokios **** blakes. pyzdakas.

as kazkada matyt turejau kazkokiu iliuziju. ir kai jos issisklaide... likau be ž-a-d-o.
Atsakyti
Lilith, ką tu vadini debilumu?
Nes statistiškai dauguma žmonių yra normalaus intelekto, mažuma - talentingi ir sutrikusio intelekto.
Ar tau kliūna intelektas, ar kokios kitos savybės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 12 kovo 2014 - 22:47
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 12, 22:25)
nu kaip galima sakyti, kad "niekada", kai realiai visos galimybės priekyje? 

o tu negalvoji, kad tam tikri dalykai zmogui yra fundamentalus? be to niekada gali buti iki siol ir ateity neplanuoju. as cia banaliai reik skambint "niekada nesakyk niekada" nes mat esi lapas metomas vejo per gyvenima. ir negali pats spresti, kaip staiga imsi analizuoti. ir tau tai net patiks. uhuhuhu.
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 12, 22:36)
likau be ž-a-d-o.

Nu bl kaip prajuokinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 03 12, 22:48)
Nu bl kaip prajuokinai smile.gif

zvenk zvenk. as **** uzdusiu.
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 12, 22:47)
o tu negalvoji, kad tam tikri dalykai zmogui yra fundamentalus? be to niekada gali buti iki siol ir ateity neplanuoju. as cia banaliai reik skambint "niekada nesakyk niekada" nes mat esi lapas metomas vejo per gyvenima. ir negali pats spresti, kaip staiga imsi analizuoti. ir tau tai net patiks. uhuhuhu.

pyksti? ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 12, 22:51)

ant ko?
Atsakyti
Aš tų debilų irgi pakęst negaliu
Tonas balso ima keistis, snukis persimaino
Bet kai debilai, ne visada dašyla, kad man noras juos jei neuždaužyt, tai bent aprėkt taip, kad ausys atsilapotų, kyla....
Nepakenčiu!
Tada tik kartoju
Mintyse- daaaa-rrrr---bbbb-aaaa-s!!!!!
O kita mintis atrėžia- eik nx su tokiais darbais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NotMiau: 12 kovo 2014 - 23:00