Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 14, 01:21)

Papildyta:
as tai suprantu,kad jai reikia"patikti" laikant nachui kisenese
apsimetineti ir vaidinti

Papildyta:
as,kiek isivaizduoju,lilith labai daug vaidybos ir veidmainiavimo gyvenime reikia
cia ji galibut junkium,o gyvenime yra gerbiama ponia verslininkiene
  ta vaidyba ja tiek dakasa,kad vemia cia toliau nei mato

kai pagalvoji,yra laisve buti peska

man asmeniskai veidmainiavimas prislegtu ziauriai,o ir ilgai negaleciau

Papildyta:
uzsimaniau situ batu
http://www.clarks.co.uk/p/20359290

as irgi nesuprantu,jau geriau tada nebendraut visai.
interneto esme ir yra ,kad gali but bele kuo...nors as neapsimetineju nei gyvenime nei cia...
kaip su tokiais paeit?man lb nepatogus atrodo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lopeta ir greblys: 14 kovo 2014 - 01:46
merlot, gražūs batai. bet ne ėjimui. nebent su specė smile.gif
Atsakyti
atsiliepimuose moterys raso,kad patogus
as esu fane atsiliepimu
kadangi dazniausiai perku internetu,tai labai pravercia

nu einu miegot,sapnuot batu
labanaktis grebliuk,klombiuk

nebenaktinekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 14, 02:59)
atsiliepimuose moterys raso,kad patogus

pirk. clarks yra clarks. nepatogių nebūna. tik pas mus nepigūs jie. nugvelbiu kartais per išpardavimus.

o aš net nežiūrėdama į kainą pačias brangiausias basutes išsirinkau lotuliukas.gif . neišeina man nuotraukos įmest. ORLA matilda, natural leather, tik man siauros būtų. nu čia jau turiu talentą, visada ranką ištiesiu prie brangiausių batų biggrin.gif
man geriausios basutės tokios, kur gali reguliuot plotį su dirželiais. yra tokios mačiau, maž LT bus, reiks pasimatuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nežinau100%: 14 kovo 2014 - 09:57
Man tai neaa- nepatinka Buratino nužiūrėtieji rolleyes.gif

Aš irgi talentą turiu brangiausią prekę išsirinkt, į kainą nežiūrint

Nusipirkau nėščiosios suknelę.
Bl priekis ilgesnis(nu nujaučiau kad taip bus)
Jaučiu pirksiu aš normalias sukneles, tik tam tikro- laisvo kirpimo ir dydžiu didesnes- ir bus super
Su maža, tai nė vieno nėščios rūbo neturėjau
Bet tada iš namų tik į kokią pardę, "miestą', kur su treningais gerai būdavo, arba į tokias rūžavas velvetkes dydžiu, nei įprasta, didesnėm..

Varau dirbt
Gero penktadienio!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 13, 22:34)
Susimąsčiau  g.gif tik nesupratau iš kurios pusės atsiveria neapykantos šaltiniai?

Aina sau. Prirasiau ir dingo. mad.gif

Neapykantos saltinis - nugurktos neigiamos emocijos stengiantis islaikyti taikos stovi santykiuose su asmeniu, kuris kiek perdaug sau leidzia.

Isivaizduoju, kad kai as esu priversta bendrauti su kazkuo, tas zmogus irgi yra priverstas bendrauti su manim.
Normaliu santykiu palaikymas, isivaizduoju, turetu buti abieju saliu tikslas.
Bet.
Kai kuriems asmenims tai nera taip svarbu kaip man, todel jie sau leidzia daugiau nei turetu, o as kuri laika tai kompensuoju savo saskaita.

Kai taure persipildo, visos sukauptos (pasidauginusios persidauginusios?) emocijos prasiverzia desimteriopai.
Tada tampu labai atspari karo stoviui, gal net tampa kazkiek iskrypeliskai malonu nekesti, ir galiu bene amzinai jame likti.
Silpnesnems naturoms daznai buna sunku sitaip. Bando kazkaip taisyti reikalus arba keisti erdve.
Stipresni lieka, ilgainiui vieni kitu "nebematom".
Ir taip gali trukti ilgus metus. Kol aplinkybes mus isskiria. ax.gif

Nzn. Kazkoks keistas kontrastas. Leopolde Kruela. g.gif

Batai labai idomus. Mada dabar retro stiliui? Abbzes ramesni, kuklesni, gal net nesiociau. Buratines tai tik paveizet, ne kitaip.
Ka rodei is namu dekoro prekiu, man beveik niekas nepatiko, bet rubeliai, rodyti batai tave "piesia" kaip drasu zmogiuka su fantazija. Laikinu. (cia nuo angl. "like", ne nuo liet. "laiko").
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 14, 12:42)
Abbzes ramesni, kuklesni, gal net nesiociau

pfffffffffff
kur tu nešiosi praabangią bet kuklią eleganciją, tau tik traktoristo batus padavai rolleyes.gif

merliau, neklausyk, faini batai. man tai jie arba prie suknutės gėlėtos 70'tųjų stiliaus arba prie platėjančių džinsų, o jei dar kojos ilgos, tai vo thumbup.gif . būč jaunesnė irgi nešiočiau. anos tai nieko nenusimano apie stilių schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kaimynkos gimtadienis. Turim dovana -- diedas sako reikia nuimt kaina. As sakau ne -- tegu isivaizduoja kad ta kaina tikra lotuliukas.gif
Atsakyti
Bbžiniaus kuntapliai irgi nebais, bet jei kas duotų- imčiau
Buratino- neimčiau, arba imčiau- prakalčiau biggrin.gif

Man sandcastle art visai nieko, jei iš clarks'inių

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 14, 13:48)
Man sandcastle art visai nieko, jei iš clarks'inių

user posted image

Vuo, cia jau zmoniski batai.
Buratine, tavo batai labai liuks, tis AS neisdrisciau. Nu bet ar tai rodiklis?

Abbzes irgi grazus, raganiene. Imciau irgi, jei duotum. biggrin.gif
Kokios tavo spalvos?
Zalia versija labai faina. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 14, 13:48)
Man sandcastle art visai nieko

joa, šitie irgi puse bb, tik kad juodi ir laaabai platus tas diržas aplink keltį. maniškė aukšta, tai nervintų, trintų.
juodų basučių vasarai nemėgstu. man tokios smėlio spalvos, nude tokios. nunarba džinso spalvos prie džinsų.

ech, verkiant šiemet reik basučių, neturiu tokių einamų.
Papildyta:
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 14, 13:53)
Kokios tavo spalvos?
Zalia versija labai faina.  wub.gif

jau parašiau biggrin.gif
jo, žalia laaabai graži spalva, būtent šitų, ale vėlgi - arba tik prie džinsų, arba jau derint reik. o va nude spalva prie visko.
Atsakyti
Nesuprantu as batu. Tik sportbaciai ir kedai pas mane, dar kerzu porele kai reikia kur nors kulturingai iseit. Anys apsilaupe, nauju reikia. Diedas tokius grazius fluorescensinius nusipirko, gal ir man tiktu unsure.gif
Atsakyti