Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

labanaktis
dainele pries miega
http://www.youtube.c...h?v=nSRCpertZn8
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 28, 01:35)
as nemanau,kad man depresija butent del to ivykio,as apie tai net negalvoju,nu tik kartais,bet tai nespecialiai,o taip gaunas.

Na nebūtinai tiesiogiai depresiją sukelia, tas vienas įvykis. Bet apskritai negalėjimas paleist buvusių sunkių situacijų, negalėjimas atsirišt nuo varginančių aplinkybių net ir dabar, įsijautimas. Gal tam reikėtų terapijos. Bet ir dėl to įvykio irgi, nes jis tave labai įtakoja, tarsi net pateisini pati sau daugelio dalykų vengimą, lengva ranka daug ką nurašai kaip "negaliu daryt", tarsi atsifutbolini, nes yra pasiteisinimas. Manyčiau tą galima išspręst. Nes tai grynai psichologija, gi niekaip kitaip ta praeitis poveikio nebeturi.
Atsakyti
klomba,tau nemiga paskutiniu metu? verysad.gif
Atsakyti
Bet
Koks akivaizdus pagerėjimas
Grėblio savijautoj bigsmile.gif thumbup.gif
Net gera skaityt.

Šian atsibudau, kaip neįprasta taip anksti.
Dieną užeis miego priepuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 27, 23:35)
Nu va.ir siais metais nauja partija. O po to, aisku, nebeateis cia, kaip ir kitos. Aisku, tu neigaliota pasakyti kas? biggrin.gif  smalsu.

QUOTE(kliomba @ 2014 02 28, 00:21)
Aha, smalsu.
Iš tų su kuriom notmiau bendrauja užkulisų, ir tinkamo amžiaus/ padėties, įtariu tik vieną. Bet turbūt ir neklystu smile.gif

iš avataro pasikeitusio Jus nuspėti to negalėjote? biggrin.gif
Atsakyti
Radau namie kruva senu popiergaliu. Pavarciau ir.... O ten mano antros puses diagnoze ir receptas vaistu kuriuos jis turetu vartoti, asku nevartoja. Ot tai laime... Depresija+alkoholizmas+sunki depresija+alkoholizmas+epilepsija+"learning difficulties"+...... Tai ka radau popiergaliuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2014 02 28, 10:45)
iš avataro pasikeitusio Jus nuspėti to negalėjote?  biggrin.gif

tuuuuuuuuuuuu???????
geeeeraaaas.
joa, dingsi unsure.gif
visos dingsta su leliais
net nepapasakoja kaip auga
juk čia mes visos su jumis nėštaujam, pykinamės, bliūdus laikom kai vemiat, savo subiniù storius viešinam. o paskui....... nė duxo nei sluxo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tapyras @ 2014 02 28, 10:51)
Radau namie kruva senu popiergaliu. Pavarciau ir.... O ten mano antros puses diagnoze ir receptas vaistu kuriuos jis turetu vartoti, asku nevartoja. Ot tai laime... Depresija+alkoholizmas+sunki depresija+alkoholizmas+epilepsija+"learning difficulties"+...... Tai ka radau popiergaliuose doh.gif

o be popiergaliù, plika akim, to nesimato? unsure.gif
Atsakyti
Matosi... Tik nezinojau kad yra medicininis pavadinimas ir kad netgi vaistai nuo to yra... Episodic dyscontrol disorder
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 02 28, 09:53)
tuuuuuuuuuuuu???????
geeeeraaaas.
joa, dingsi unsure.gif
visos dingsta su leliais
net nepapasakoja kaip auga
juk čia mes visos su jumis nėštaujam, pykinamės, bliūdus laikom kai vemiat, savo subiniù storius viešinam. o paskui....... nė duxo nei sluxo unsure.gif

ašei ašei biggrin.gif
kur jau dingsiu kai ir taip retai pasirodau. pala, kai pilvuzas išvis bus ant nosies tai gulėdama lovoje šukausiu ir verkšlensiu kad niekas su manim nebendrauja biggrin.gif

ataskaita už 20 praleistų savaičių:
vemt nevėmiau, blogino tik tik (kaip gerai pasakė notmiauskiotė-vadinasi ir neščia nebuvai biggrin.gif )
o šiaip viskas ok-auga zosiukė, tinginė ir miegalė.. pasaulį turėtų išvysti liepos viduryje. tsakant močiai dovana ant jubiliejaus biggrin.gif
o šiaip aišku būsenos nekokios-baimės, pykčio priepuoliai, nemigos ir t.t.
spjaučiau i barzdą bet kuriam kas dar pasakytų kad neštumas yra begalo mielas, malonus ir gražus dalykas- NE VELNIO!!!!
žinau kad laukia dar didesnis užpakalis.. bet sąmoningai tai pasirinkau, tad tikiuosi bent po metų 20 galėsiu bent kiek ramiau gyvent unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BFH: 28 vasario 2014 - 10:03
QUOTE(BFH @ 2014 02 28, 10:00)
ašei ašei  biggrin.gif

žinau kad laukia dar didesnis užpakalis.. bet sąmoningai tai pasirinkau, tad tikiuosi bent po metų 20 galėsiu bent kiek ramiau gyvent  unsure.gif

Buvo mintis, kad tu, bet labiau galvojau apie kitą.
Tau sveikinimai, begemotik.
Linkiu, kad stoiškai išgyventum ateinančius 20 metų. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(merlot* @ 2014 02 28, 01:34)
as ta pati uzregistravus
   nu pinot,ko pikta?
notmiauskaite viena sake,kita padare,pamanyk

pirma notmiau nestuma nustate medute
po to jau as
tada dar pati notmiau tiksliai nezinojo,o mes jau zinojom

o tu,pinot,visai jau tongue.gif
visos zinom tik tau dar neaisku

* Blogai registravot. Sakiau, kad "norėčiau, kad būčiau norėjus tada." Bet nenorėjau. ir viskas.

* Iš kur aš galiu žinoti, kai šiuo metu užkulisiuose su niekuo nebendrauju?

* kodėl aš turiu būti pikta ar nepikta dėl to, kad Notmiau nėščias? Ar pablūdot? Aš, kaip ir tu Merlliau, mėgstu išsakyt savo nuomonę, nevyniodama į palas. Šiuo metu manau taip. Kai Notmiau pagimdys ir sakys, kokia aš laiminga, pakeisiu savo nuomonę.
Be to, pagalvojau, kad ji skaičiuojanti ir viską pasverianti, ir šiuo atveju viską gerai išnagrinėjo visus už ir prieš. Ir žino, ką daro. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 28 vasario 2014 - 10:43
Man ir labai smagu matyti lopeta ir greblys pokycius. Jauciasi atsipalaidavimas thumbup.gif

Notmiau, BFH - lengvo nesiojimo smile.gif
Atsakyti
as ir jauciuos atsipalaidavus ir ramesne,nebesinervinu del visokiu smulkmenu.nu viskas kitaip. thumbup.gif smile.gif geriau.
Atsakyti