Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Spannnguole @ 2014 02 28, 16:22)
Baik, Abbze, as jau baigiau su tuo reikalu. unsure.gif  Kas kad techniskai dar imanoma.
Sita tema, isivaizduoju, esam toj pacioj situacijoj: dar pajegios bet jau risusios. A ne?
Bet kazkodel idomu, kad apie mane pagalvojai.  rolleyes.gif

o jeigu netyčiukai? biggrin.gif
Nikas labai gražus, nepagalvojau anksčiau , būčiau užsičiūrinusi.
Aš tai niką rinkausi , kad nebūčiau nei per daug gera, nei per daug bloga rolleyes.gif
Notmiau, tai aš manau, kad mažiausiai turės tris vaikus. Nes:
1.mažikei vėl nebus ką veikt, su kuo draugaut.
2. daugiau gimtadienių ir tortų.
3. manau, kad kuo toliau, tuo mažiau dėl visko parinsis.

... iš tikrųjų matau, kad daug kam gaila, kad Notmiau, kaip ir visos mamos, gali nebeturėt laiko forumui ir mes galim nukentėt, nes nebegausim išbandytų receptų.

Papildyta:
QUOTE(NotMiau @ 2014 02 28, 12:41)
Aš nėščia, man nuolat bloga dbr, galbūt ir per daug užkabino, kas neturėjo užkabint.
Bet tą turint omeny būtų gal verta tą nevyniojamą nuomonę suvyniot..
Na aš taip daryčiau
Bet aš ir taip savo nuomonę dažnai sau pasilaikau, jei jaučiu, kad ji nėra būtina.

Aš tai dažnai nepasilaikau nuomonės, ypač jei man PMS ar pilnatis. unsure.gif
Jau vieną kartą esu facebuke visas iš draugų išmetus, paskui gailėjausi, bet tiek to.
Tik čia supratau, kad vis gi PMS įtakoja mano savijautą.
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 02 28, 14:40)

a tulpės pas tave nelenda? pas mane jau, tik tas krva dičkis šuva knisa.  doh.gif

Tulpės nelenda šiais metais. Pernai labai anksti išlindo.
Sakyk tu man, ką daryt su rožėm, pas mane jos uždengaliotos šiek tiek, ar jau nuimt eglišakius? Vis dar bijau, kad bus kada smarkiai minuso ir iššals.
Nu *****. lotuliukas.gif durna esu.
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 02 28, 13:50)

Paskui, kai patyriau reikala is vidaus, labai dziaugiausi kai viskas baigesi ir matydama nescias ju labai gailedavau, uzleisdavau joms viska ka imanoma, kad kazkaip palengvinti ju buvima.

Dabar pradedu pamirsti, nebegailiu taip nesciu. rolleyes.gif  Dar po kokiu 5-10 metu, jauciu jos man vel bus sventos ir labai grazios..  biggrin.gif

man irgi panašiai, tik man buvo baisu už jas, ypač tas, kur pirmą kartą ruošės gimdyti.

O vaikai - tai gėris. Ypač dar kai nežinai koks bus. Nu staigmenėlė tokia, maloni biggrin.gif
Atsakyti
Vestuke, šiemet nedengiau rožiû, nu va, padariau eksperimenta g.gif , žiūrėsiu kas iš ti išeis.
ontu, manau, atidenk, nieko neatsitiks jau.

aviete, jo, vardas geras - skani ir saldi, bet kol prieini tai vai vai kaip subraižo letenas. nu visapusiška ax.gif

spanguole, nu apie tave pagalvojau. nežinau kodėl, žinau kad su notmiauskiu kanalais kitais bendrauji.

oi, pas mane tai su visam parišta, tikrai, tfu tfu tfu kad neprisikalbėčia rolleyes.gif , bet tai pas mane komplektas jau. o tu......
kaimynka po 17 metu pagimdė antrà, 41 gal koks buvo g.gif

ale ot miško uogom apėjom biggrin.gif . kaži nuo kokios snukį susuktu įsidėjus burnon g.gif tiktu man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nežinau100%: 28 vasario 2014 - 17:06
QUOTE(nežinau100% @ 2014 02 28, 17:03)
aviete, jo, vardas geras - skani ir saldi, bet kol prieini tai vai vai kaip subraižo letenas. nu visapusiška ax.gif

ačiū smile.gif buvau pamiršusi, kad braižosi. Čia gynyba tokia, kad nesuvalgytų.

tai tai žemuogė kokia tiktų - saulę mėgsta.
Pasiilgstu Gotišos...kur prapuolė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 28 vasario 2014 - 17:15
QUOTE(avietė_ @ 2014 02 28, 17:38)
o jeigu netyčiukai?  biggrin.gif

... iš tikrųjų matau, kad daug kam gaila, kad Notmiau, kaip ir visos mamos, gali nebeturėt laiko forumui ir mes galim nukentėt, nes nebegausim išbandytų receptų.

Nea. Teoriskai jau ir be nieko sunkiau kibtu, o pas mane gi dar ir uzbetonuota.
Neduok dieve, siaip jau.

Cia manau tiesiai i desimtuka pasakei, Avietel.. drinks_cheers.gif

QUOTE(nežinau100% @ 2014 02 28, 18:03)
spanguole, nu apie tave pagalvojau. nežinau kodėl, žinau kad su notmiauskiu kanalais kitais bendrauji.

oi, pas mane tai su visam parišta, tikrai, tfu tfu tfu kad neprisikalbėčia rolleyes.gif , bet tai pas mane komplektas jau. o tu......
kaimynka po 17 metu pagimdė antrà, 41 gal koks buvo g.gif

ale ot miško uogom apėjom biggrin.gif . kaži nuo kokios snukį susuktu įsidėjus burnon g.gif  tiktu man biggrin.gif

Tai Notmiauskis daug su kuo bendrauja. rolleyes.gif

O ka as? blink.gif Pas mane irgi komplektas, dar visapusiskesnis nei pas tave. tongue.gif
Jauciu busi ka ne taip uzregistravusi. g.gif
Ar tavo diedui futbolisto netruksta? biggrin.gif
Butum kaimynkai i kompanija.
Vistiek gi neturi ka veikti.. biggrin.gif tongue.gif [prisidengia rankom galva]

Prisimenu, buvo tokia gimine traukianti uoga brukne. Ka manai?
Man tai neblogai snukuti susukdavo.. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 02 28, 18:27)
O ka as?  blink.gif Pas mane irgi komplektas, dar visapusiskesnis nei pas tave.  tongue.gif
Jauciu busi ka ne taip uzregistravusi.  g.gif
Ar tavo diedui futbolisto netruksta?  biggrin.gif
Butum kaimynkai i kompanija.
Vistiek gi neturi ka veikti..  biggrin.gif  tongue.gif [prisidengia rankom galva]

Prisimenu, buvo tokia gimine traukianti uoga brukne. Ka manai?
Man tai neblogai snukuti susukdavo.. bigsmile.gif

nu kad aš užfiksavus, kad vienas štukas pas tave g.gif

jo, apie bruknē pagalvojau biggrin.gif , dar koks šermukšnis gal g.gif

ne, nu jai notmiauskis dings tai eina nafik tada. jau jei šitaip, tai aš nežaidžiu. notmiauski, a notmiauski, juk kai maža išveš dar mažesnį į laukà gonkėms, tai brūkštelsi? juk brūkštelsi unsure.gif
Atsakyti
savaitgali parsitempiau is parko kruva narcizu-zydi dabar jau visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 26, 13:07)
Merginos, kurios čia diskutuojate, jūs esate su depresijos diagnoze ar tiesiog čia daugiau diskusijos? Pastaruoju metu kankina didžiulis nuovargis, mieguistumas, nesvarbu, kad naktimis išmiegu normaliai, tokie kaip priepuoliai silpnumo, atrodo telefono nulaikyti negaliu, spausdinti negaliu, galvą net kartais nulaikyti sunku, atrodo net sąnarius maudžia.

Man neatrodo panašu į depresiją.
QUOTE(Lil·ith @ 2014 02 27, 18:55)
nescios yra tikras nesusipratimas. Neabejoju kad ateis laikas vaikams megintuvelyje nuo pradzios iki pabaigos ir tik paklaikusios naturalistes nores atsiduoti gamtos sauksmui

Tikiuosi toks laikas niekada neateis kaip ir seksui internetu, porai tablečių vietoj maisto ir t.t.

QUOTE(NotMiau @ 2014 02 27, 19:58)
Bus viskas gerai.

Aišku, kad viskas bus gerai.Aš ,žinodama, kad sergu depresija labai bijojau gimdyti antrą vaiką, bet viskas šiuo metu gerai.
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 28, 01:35)
galvoju,kad reik darbo papildomo,nes kol vaikas mokykloj as neturiu ka veikt,jei ankciau ir neniredavau nieko veikt,tai dabar man jau nuobodu ir truksta veiklos.birzelio gale i lt,tai bent iki to laiko galeciau kazka padirbt.vienu zodziu noriu kazka veikt.turiu as kompe prisikurus tos veiklos,bet noriu nebut namie,nu suprantat apie ka as.

Džiugu skaityti tokias Tavo mintis. 4u.gif

QUOTE(Spannnguole @ 2014 02 28, 16:22)
Mano aplinkoj, pav., yra tik viena tobula mama: niekada nesinervina, visada saldziu balseliu suokia "vaikuti mieliausiais, kudikeli mano, meile mano.. ateik pas mamyte... suvalgyk kosytes.." Visada visada.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 28, 18:32)
savaitgali parsitempiau is parko kruva narcizu-zydi dabar jau visi smile.gif

taip viskas gerai, net nesitiki smile.gif
kad man taip galva atsigautų.
nes dažnai tokia jaučiuos pavargusi, apsunkusi doh.gif
pradėjau jausti, kad ne jaunystė jau unsure.gif į šokius eit nebegalėčiau, užmigčiau ten turbūt.
Papildyta:
QUOTE(Spannnguole @ 2014 02 28, 17:27)
Nea. Teoriskai jau ir be nieko sunkiau kibtu, o pas mane gi dar ir uzbetonuota.
Neduok dieve, siaip jau.

aš tai natūralistė kaip miško avietė, niekas neužbetonuota, bet saugausi unsure.gif nors jau gal ir nebekibtų mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(mansunku @ 2014 02 28, 19:14)

Tikiuosi toks laikas niekada neateis kaip ir seksui internetu, porai tablečių vietoj maisto ir t.t.

kad seksas internetu kaip ir yra doh.gif
Papildyta:
QUOTE(merlot* @ 2014 02 28, 00:56)

grisiu as,grisiu
jei bus kur ir pas ka wub.gif
snd sujudimas,faina,negaliu wub.gif

kaip mes be tavęs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 28 vasario 2014 - 20:06
man net paciai nesitiki,kad viskas taip pagerejo.nes kai pradejau juos gert,tai nieko nesitikejau-nei kad bus geriau,nei kad blogiau.
Atsakyti
Grėbliuk, o po kiek laiko pastebėjai pokyčius?
*****, man irgi reikia kažko imtis verysad.gif
Atsakyti