QUOTE(Renata N. @ 2014 08 14, 12:03)
o kaip
šitie,ar neverti dėmesio
Gealan profilis, iš jo tai pirmiausiai siūlyčiau kreiptis į Megrame gamintis langus. Megrame turbūt seniausia išlikusi su langais dirbanti kompanija Lietuvoje. Nors man Gealan ne įpatingai patinka, bet šeip tai jų savybės tokios pusėtinos. Aišku, labai šiltų langų iš konkrečiai to profilio nepagaminsit vien dėl maksimaliai palaikomo tik 44mm storio stiklo paketo. Tai bus stiklo paketas su dviem 16mm oro tarpais su kuriais galima išspausti maksimum Ug=0,6, taigi bendras lango Uw bus tikrai prastesnis nei su pasirinktu KBE, kurių stiklo paketo Ug=0,5.
QUOTE(Verteris @ 2014 08 14, 12:13)
Be Energeto profilio dar Veka Alphaline prie geresnių
Taip, apie tas greitai per google rastas firmas negaliu nieko pasakyti, panašu, kad ir dėl pirmos būsiu suklydęs, sumaišiau su stiklo meistrais. Dėl Megrame tik tiksliai žinau, kad labai jau nuo sanai dirbanti įmonė, bet kokia kokybę siūlo šiuo metu irgi nepasakysiu.
Veka Alphaline neblogas profilis, bet jis niekad negalės konkuruoti pagal šilumines savybes su mano aukščiau išvardintais profiliais. Yra Vekos profilių ir šiltesnių, bet kažkaip nepastebėjau, kad jie būtų populiarūs Lietuvoje.
Papildyta:
Iš KBE, aluplasto, ir Komerling88 plus trijulės, vertinant iš akies, aluplasto langus galima sukomplektuoti taip, kad jie būtų patys šilčiausi, bet aš labiausiai turbūt simpatizočiau Komerling langams, kurie taipogi nėra iš brangesnių profilių. Sau susidėjau gerokai brangesnius Rehau Geneo, bet dabar keiksnoju Rehau nes jaučiuosi apgautas.