Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- giriam ir kritikuojam

QUOTE(olé @ 2006 08 21, 11:28)
ir šiaip kažkokia alergija kompui atsirado.

Linkiu pailsėti nuo šio daikto 4u.gif Pailsėti, sustiprėti- ir vėl grįžti pas mus rolleyes.gif

Pusryčiai: užpiltinė košė, kava su pienu (200 kcal)
Priešpiečiai: garintas kotletas su padažu, burokėlių salotos su aliejumi (450)
Pietūs: 3 apvalieji finn crispai, 3 a.š. medaus kremo (300)
Pavakariai: 450g arbūzo (110)
Vakarienė: pomidorų/mocarelos salotos su citrininiu padažu, "sveikuolių riekelė (300)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 21 rugpjūčio 2006 - 16:37
Ole pailsesi ir pasaulis kitom spalvom nusvis

O stai ir mano dienele

PUSRYCIAI:kava su pienu,trys krispai su rama tepalu,puse greipfrukto,sauja cini minis
PIETUS:kepta vistos krutinele, kepta viena didoka bulve, agurku ir pomidoru salotos su skaidriu padazu, ka tik isvirtas obuoliu kompotos{ir obuoliu is kompoto}
PAVAKARIAI:didelis bliudelis vysniu ir du balto sokolado saldainiai
VAKARIENE:trys krispai su rama tepalu, misraine(sutarkuotas obuolys, pora morkyciu,imesta skaldytu lazdyno riesutu ir razinu),kinder pingiun ir keletas guminuku

Kazkokia lb saldi dienele pasirodo buvo g.gif
Atsakyti
šiandien aš piktas miaškas...

Pusryčiai: jogurtas "Activia" su vyšniomis, daniška tamsi bandelė pertepta sviestu ir perklota rūkya nugarine.
Pietūs: keptas vištienos filiukas, šaukštas garintų daržovių, porcija vanilinių ledų.
Vakarienė: ~2 kg arbūzo.

Išgerta kibiras becukrių arbatų, suvalgyta 30 gr juodo šokolado, sauja lazdyno riešutų (~30 gr).
Atsakyti
Lab vakar!
Ole, geru pasiilsejimu, pamatysi, kaip veikia vietos pakeitimas, jau kia diena viskas suuper smile.gif

Ka as siandien valgiau :
pusryciai : baltos duonos riekele su lydyto surio trikampiuku
priespieciai: kava su pienu becukre, kazkuokiai atseit meduoliai ne meduoliai. zodziu, saldesiai, aptepti kiausinio baltymu(be cukraus) ir padziovinti
pietus: pusantros riekes juodos penkiu grudu duonos duonos (167 kcal-100g),trus cukruoti jogurtai, truputukas tu saldesiu vel smile.gif
pavakariai puse riekestos pacios duonos, pabaigti tie “meduoliai“(is viso per diena gal 5 riestainelius sukapojau)
vakariene persikas, po val antras persikas, mcdonaldo ledai ir vienas hanburgeris (nes miriau is alkio, o iki namu kelelis tolimas, o visos kavines pilnos zmoniu..)
naktipieciams kokie penki saukstai kambarioko siupinio (lesiai su bulvemis, garnyrui - ryziai lotuliukas.gif , na ir maista jis valgo doh.gif )

vakar vakare svarstykles rode 69 (jauciausi kaip balionas), ryte 67, dabar 68, nes po vakarienes. vadinasi, viskas ok, skysciu tik prisikaupe buvo.

meshkute, tavo liniuote l. grazi 4u.gif ir nerashyk daugiau, kad medaus krema valgai, man seile tysta doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif

ole, puikiai tave suprantu ir žinau, kad būna kartais taip, jog į kompą net žiūrėti nesinori... Dėl tos priežasties džiaugiuosi (bent jau dabar), kad kompo su interneto ryšiu pas mane namuose nėra, yra tik darbe, ir grįžus po darbo tiesiog nuo to pailsiu... Kažin, jei toks daiktas būtų ir namie, gal nesugebėčiau atsispirti pagundai panaršyti internete g.gif
Tiesiog labai svarbu retkarčiais pailsėti ir pailsinti akis nuo virtualaus pasaulio ir pvz. visa galva pasinerti į aktyvų poilsiavimą, pageidautina, kitoje vietoje - tokia būtų mano nuomonė 4u.gif

Niu o aš vakar laikiausi pavyzdingai, įvertinkit:
pusryčiai: 5 v.š. 3 grūdų dribsnių su stikline 1,8 proc. jogurto (porcija)
priešpiečiai: obuoliukas iš sodo, "Fruttis Light" indelis
pietūs darbe: jautienos kukulis su padažu berods iš troškintų morkų ir sultinio, dubenėlis (100 g) įv. daržovių salotų
pavakariai: becukris "Corny" javainis
vakarienė: puodelis kefyro, grūdėtos varškės indelis
Išgerta 2 l skysčių, pagrinde arbatų.

P.S. Dar savo liniuotės į viešumą nekišiu, bo buvę jos parodymai truputį neatitinka realybės blush2.gif (už tai reikėtų padėkoti komandiruotei Olandijoje, ilgoms atostogoms ir valios nebuvimui doh.gif )
Žaviuosi tomis mergaitėmis, kurios labai nori ir gali atsispirti skanaus, bet nesveiko maisto pagundoms drinks_cheers.gif
Ole thumbup.gif
meškute_Nida thumbup.gif
Miaška thumbup.gif
(gal dar ką būsiu pamiršus... g.gif )
Atsakyti
Sveikutės,

mano užvakarykštis ir vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo, juoda kava, jogurtas, sumaišytas su sėlenom, varške ir 8 slyvukėm.

PAVAKARIAI: 2 apskriti krispai su sūriu, agurkas, pomidoros, 2 morkytės.

PIETŲ nebuvo, nes pagal atostogų režimą, viskas suvėlinta...

PAVAKARIAI: 2in1, varškytė su uobuoliene.(deja, bet sucukre)

VAKARIENĖ: 2 gab. troškintos vištienos be odelės, daržovių troškinys iš cukinijų, morkų, brokolių, špinatų, svogūnų, agurkėlis, pomidoras, svogūnėlis užpilti nat. jogurtu.

NAKTIPIEČIAI: pora v.š. ledų

-----

PUSRYČIAI: vanduo, jogurtas su sėlenom ir 8 slyvukėm.

PRIEŠPIEČIAI: kapučino.

PIETŪS: vištienos sultinukas su kokiais 5 makarais, nepilnas ketvirtis virtos vištienos, 2 pomidorai.

PAVAKARIAI: balta kava, obuoliukas, nedidelė kriaušė.

VAKARIENĖ: krispas, 3 r. balto sūrio su prieskoniais, 3 r. Šilano sūrio, pora gabaliukų sviekuoliškos bagetės, 2 agurkai, pomidoras.

Deja, bet neišgerta labai daug vandens - gal kažkur apie 2 litrus. Vat ir reiškia būti namie - reikia priprasti iš naujo prie režimo. Geros dienos!!!

Atsakyti
mano vakarykstis

pusryciai 150 g jogurto be riebalu bet su cukrum su pora saukstu kvieciu selenu

pietus vistiena su pievagrybiais (tokiu padaziuku), iv. sviesiu darzoviu garnyras

vakariene puse riebaluose keptos cukinijos, su cesnakiniu majonezo padazu ir pomidorais (nu cia daugiausia kaloriju)

naktipieciai kaukazietisku slyvukiu sauja
Atsakyti
Na merginos apie savo nuodemes savaitgali nepasakosiu, bo bus jums mega_shok.gif
tai va mano vakar meniu:
pusryciai: nenorejau namuose, darbe suvalgiau 2 trapucius+3in1
priespieciai: nebuvo
Pietus: 1 kotletukas +1kukuliukas+3pomidorai +duonikes riekele
pavakariai: 2 trapuciai+3in1
vakariene: 2 bliudai kopustu sriubos, vat ir atsigrebiau, duonos rieke
+ po kazkiek laiko 4 nedideli pomirodai supjaustyti su druskike ale salotas
+ kadanfi gaminau paprika nesusilaikiau neparagavus 1idaryta paprika+
3maziukai gabaliukai virtu bulviu prie tos pacios paprikos tai vat tokis meniu
Atsakyti
Ole, gerų atostogų ir gero oro!
Мeškute nida, kokia liniuotė bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif

Na o aš blush2.gif
Vakardiena
Pusryčiai: sumuštinis iš riekės duonos, truputėlio sviesto ir sūdytos lašišos, balinta kava su saldikliu
Priešpiečiai: 1 Frinkripsas
Pietūs: šv. kopūstų sriuba, 1 žemaičių blynas su grietine blush2.gif
pavakariai: 0,5 frinkripso
Vakarienė: sumuštiniai, kepti orkaitėje ( balta forminė duona aptepta plonu sluoksniu mišiniu iš jautienos faršo, smulkinto svogūno, pom.padažo) dėja, jų suvalgaiu daug daugiau nei derėjo
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2006 08 22, 12:20)
Мeškute nida, kokia liniuotė bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif

Ačiū tau ir visoms kitoms už pagiras mano liniuotei ax.gif Pagaliau susiėmiau topsecret.gif

Mano šiandiena:
Pusryčiai: 2 kepti kiaušiniai, 100g žirnelių, 50g j.duonos, kava su pienu (400)
Priešpiečiai: (po stalu, neskaityk rolleyes.gif ): 30g raguolio su 1 v.š. medaus kremo, kava, pom. sultys (230)
Pietūs: tiršta daržovių/jautienos faršo sriuba, j. duona (190)
Pavakariai: bliūdas obuolių ir razinų iš kompoto (230)
Vakarienė: pomidorų/mocarelos/cukinijos salotos, 0,5 "sveikuolių" riekelės (255)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 22 rugpjūčio 2006 - 13:08
Na jei jau visos sveikina meskute tai ir as neatsiliksiu smile.gif
Taigi miela meskute nida dideliausi sveikinimai pametus kilogramus
Beje vis neatsizaviu tavo sveiku sarkazmu biggrin.gif

O stai ir mano deinele(lb lb stresine)

PUSRYCIAI:activia jogurtas i kuri imesti keli lazdyno riesutai ir saujele razinu, bliudelis avieciu, kava su pienuku
PIETUS:latte kava, trinta darzoviu ir vistienos sriuba su suriu ir skrebuciais
VAKARIENE:gabalas idaryto karpio(is maximos) ir daug keptu sparaginiu pupeliu(pacios keptu)
POVAKARIAI(po kokiu poros valandu):indelis jogurto ir kinder pinguin(po tokios dienos as jo tikrai buvau nusipelniusi)

Apie jogurta:valgiau biolos jogurta su melynemis paskutini karta, sau ramiai ji valgau valgau ir randu persiko gabalaiti, kazkaip keista... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pargryzau po atostogu ir vel noriu prie jusu prisijungti ax.gif , o ir kelis kg per atostogas prisiauginau blush2.gif
Vakar
Iskrova: 600g. 1.5% jogurto ir 400ml braskinio pieno gerimo

Siandien
Pusryciai: dvi riekutes juodos duonos su trupuciu vaeskes surelio ir dviem gabaliukais lieso kumpo, 3 slyviniai pomidoriukai
Priespiaciai: kriause
Pietus: troskinta lasisa su 1a.s. aliejaus (200g.), svieziu darzoviu salotos 170g. su a.s. alyvu aliejaus
Pavakariai: 2 kriauses
Vakariene: 60g. sausu aviziniu dribsniu koses virtos vandeny
Atsakyti