Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- giriam ir kritikuojam

QUOTE(Net @ 2006 08 19, 10:25)
Norėjau pakalusti - kokius ledus valgot - vis dar nerandu skanių: aba per saldūs, arba per riebūs, arba per cheminiai...Vis dar mąstau apie jogurto užsišaldymą arba vaisių šaldymą, bet kartais norėtųsi ir paprastesnio varianto...

Gero lietingo šeštadienio-darbadienio!!!

Aš tai lpastaruoju metu perku vanilinius Dadu roll - tokia ledų dešrelė vaflyje, skanūs tongue.gif

O man nedarbadienis, ką tik iš lovų išsiritome... tease.gif
Atsakyti
mano vakarykstis

pusryciai surio lazdele, 3 pomidoriukai

pietus 1 cepas

pavakariai 3 obuoliukai

vakariene orkaiteje keptos kiaulienos mazas gabaliukas su suriu, darzoviu slotos su aliejumi ir mocerela, rukytos zuvies salotos su kiausiniu ir majonezu, toks kalnas nedietinis, bambalis sidro
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 08 19, 10:32)
O man nedarbadienis, ką tik iš lovų išsiritome... tease.gif

Ech, pavydas suėmė... unsure.gif Jums gerai smile.gif Man kiekvieną rytą vėl darosi vis sunkiau iš šiltos lovytės išlipti (ypač kai lietutis į stogą barbena) - gal dėl to, kad rytai vis tamsesni...

Penktadienį maitinausi taip:
pusryčiai: 5v.š. trijų grūdų dribsnių su sėlenom ir 1,8 proc. jogurtu (lėkštutė)
priešpiečiai: "Fruttis Light" indelis, obuoliukas, gal trečdalis sluoksniuotos bandelės (kolegė įsiūlė)
pietūs: m. indelis Maximos meksikietiškų salotų, grūdėta bandelė
pavakariai: obuoliukas
vakarienė: stiklinė pirktinių pomidorų sulčių, kepta orkaitėje kiaulienos dešrelė (vid. dydžio) + 2 pomidorai, vėliau susigundžiau dar vienu obuoliuku, darže užaugusiu mažiuku agurkėliu ir išgėriau trečdalį stiklinaitės raudono vyno
Išgerta 2,8 l skysčių
Atsakyti
Pusryčiai: kava su pienu, porcija užpiltinės košės, 200ml pieno (300 kcal)
Priešpiečiai: 2 apvalieji finn crispai, 2 a.š. medaus kremo (200)
Pietūs: 100g ryžių, 180 g (2 vnt.) troškintų kalakuto kepenų su padažu (440)
Pavakariai: 300ml pomidorų sulčių, ryžių traputis (90)
Vakarienė: burokėlių sriuba su jautienos frikadele, 30g j. duonos (300)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 19 rugpjūčio 2006 - 13:40
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 08 19, 12:38)
2 a.š. medaus kremo (200)

a kas tas yr?
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2006 08 19, 18:49)
a kas tas yr?

http://www.supermama...howtopic=107297

Atsakyti
Šeštaaadienis... tongue.gif

Pusryčiai: "Mūsų" grūdėta varškė su mėlynėmis.
Priešpiečiai: ~1,5 kg arbūzo.
Pietūs: 2 lietiniai su varške.
Pavakariai: 2 riekutės ruginės viči duonos.
Vakarienė: kelios keptų bulvių lazdelės.
Atsakyti
Šiandiena:

Pusryčiai: 2 išmirkusios dž.slyvos (išgraibytos iš kompoto), užpiltinė košė, arbata (200 kcal)
Priešpiečiai: 2 ryžių trapučiai su 1 v.š. medaus kremo, kava su pienu (230)
Pietūs: kaimiška silkė (šliosas, kaip sako Ratatankė, + kepintos morkos su svogūnais ir pom.padažu), 200g virtų bulvių (415)
Pavakariai: 200g agurko, 50g grikių medaus (170)
Vakarienė: sūrio/pomidorų salotos (100g mocarelos, 200g pomidorų, 1 a.š.alyvuogių aliejaus, bazilikas), 0,5 "sveikuolių" riekelės (350)
Atsakyti
Na griztu, buvo lb stresinis laikotarpis verysad.gif tai apie valgiarasti patylesiu...

O mano siandiena:
PUSRYCIAI:trys krispai su rama teoamu sureliu, kava su pienu, vynuogiu kekele
PIETUS:virtas kiaulienos gabalas, pomidoru padazas, agurkai{sviezi bei rauginti}, bliudelis avieciu
VAKARIENE:puse greipfrukto,virti ir svieste patusinti su cukrum ir druska ziediniai kopustai bei brokoliai, batono riekele{na man cia duona niekaip netinka},lazdyno riesutu sauja

Dar turiu kinder pingiun, bet nznz kaip cia bus su juo nes planuoju siajdien anksti eiti liulio{anksti teko keltis}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocollate: 20 rugpjūčio 2006 - 16:41
Sekmadienis...

Pusryčiai: 2 sumuštiniai Viči juodos duonos su sviestu ir rūkyta nugarine.
Priešpiečiai: 2 porcijos "Miau" ledų (po 27 ml tongue.gif ), arbūzo šmots (gal 1,5 kg).
Pietūs: vištienos sriuba su makaronais.
Pavakariai: dar šmots arbūzo (gal 1 kg).
Vakarienė: pakelis saulėgrąžų.

Dar suvalgyta ~30 gr juodo šokolado, 1 riekė ruginės duonelės be nieko smile.gif
Atsakyti
Sveiki!
grizta ir dukra paklydele smile.gif
Dvi dienas ““zavisala““ pas drauge iraniete, tai mane kaip amma maitino smile.gif

vakarykstis, kiek pamenu :
ketvirtis bagetes su medum, sviestu, dviem gabaliukais surio, puodeliu kakavos pusryciams
priepieciams kavkute, truputelis bandeles su marcipanu
pietums karstas bretonu sumustinis su kumpiu ir suriu
pavakariams duonos trapuciai su grudais (riebus)
vakarienei makaronai su tunu, ryziai su visciuku ir spec prieskoniais, salotos su jogurtu ir citrina, ledu porcija

siandien :
pusryciams obuuolys ir miusliai su pienu
priespieciams morka ir puse duonos lazdeles
pietums daaaug maisto. varem i kinieciu ““atvira““ bufetuka, tai privalgem: salotu, keptu kalmaru, moliusku, vistienos su padazu, agurku, pudingo, jogurto, keptu kalmaru, susi, fideos (plonu makaronu) ir dar kazko. labai labai sociai
pavakariams obuoliukas
vakarienei turbut nebus nieko, visiskai nealkana, pietus dar burbuliuoja skrandyje smile.gif

svoris speju kosminiu greiciu virsun kyla, bet ir taip juk ispampus pries mm jauciuois. viskas bus ok, geros jums dienos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo po_stalu: 20 rugpjūčio 2006 - 22:29
sveikos,
įkišau snapa ir aš pasiilgus. prapuolus buvau, nes truputį nuotaikos rašyt nebuvo ir šiaip kažkokia alergija kompui atsirado. kažkada kompas buvo pramoga, bet pastaruosius kelis metus ne tik mokslams, bet ir darbams teko labai daug laiko prie jo praleist, matyt dėl to. sveikos mitybos nemečiau, jau labai pripratau prie jos ir nebenorėčiau kaip anksčiau maitintis. nors stresui užpuolus ar žiauriai nusiminus pirma mintis visad būna nusiaubti šaldytuvą, ir žinau, kad taip bus gal net ir visą gyvenimą, bet džiaugiuosi, kad pagaliau supratau, kad maistas paguosti negali ir po to emocinio prisikimšimo dar blogiau jausiuos - va šitas dalykas beveik visada ir suveikia kaip stabdžiai.

sportą buvau truputį užmetus, nes viena kojelė nesveikavo, bet jau beveik atsigavo, tai netrukus galėsiu vėl pasisportint, jau pasiilgau to smile.gif

važiuojam ryt truputį paatostogauti, tikiuosi, kai grįšiu kitą savaitę nuotaikos smagesnės bus, ir pas jus dažniau apsireikšiu smile.gif

iki susirašymo!
Atsakyti