labas rytas

žiūriu, moderatoriai pasidarbavo iš peties, temas sujungdami, dabar iš skyrelio aprašymo atrodo, kad čia įleidžiami tik tobuli išrinktieji

kur jie buvo, kai visą mėnesį prašėm mus perkelti iš dietininkių skyriaus į čia? na, bet bent jau sveikų receptų kampelį į viršų iškėlė
QUOTE(GAJANA @ 2006 08 09, 11:24)
pusryciai: grudeta varske, be jokiu priedu ir kava 2 in1
pietus: saltibarsciai ir jautienos troskinys su saldytomis darzovemis baltame padaze+ garnyras sv, darzoves ir bulves, bet ju mazai valgiau, nes pasirode, kad vakar virtos ir labai neskanios
vakariene:jaucio liezuvio salotos cili (liezuvis, pomidoras, paprika, agurkas, kiausinis, alyvuoges, pekino kopustas ir majonezas) ir 2 alaus bokalai

per diena isviso 3 puodeliai 2in1
GAJANA, o tu meti svorį? jei taip, tai labai gerai būtų pas tave dar įpaišyt priešpiečius ir pavakarius, nes dietologai pataria maitintis dažniau mažesnėm porcijom, taip medžiagų apykaita visą laiką turi ką veikti ir nesulėtėja. pvz. galėtum priešpiečiams suvalgyti vaisių ar uogų (nes pas tave jų nelabai matosi, kaip ir jokių grūdų ar kruopų, bet gal čia taip tik vakar), o pavakariams - indelį jogurto arba atvirkščiai
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 09, 14:53)
merginos, pas mane labai labai didelis svoris, užtai taip krenta... Nu nebadauju aš

- pvz.: pusryčiam trys nektarinai, pietum du šliosai silkės ir du pomidorai, o vakarienei svajoju apie brokolius
Medaus brrr nemėgstu, pieno irgi, tai ir nesunku jų atsisakyt ...
Ratatanke, matau, kad neišeis tavęs perkalbėti... bet vis tiek negaliu nereplikuot dėl kai kurių dalykų. sakai, kad nebadauji - na, jei badavimas nieko nevalgymas, o tu kažką valgai, tai tada nebadauji. bet organizmas pripranta prie mažo kalorijų kiekio, skrandis susitraukia, todėl taip atrodo. merginos, sergančios anoreksija, irgi sako, kad nebadauja...
dar dėl pieno produktų - tikiuosi, kad tau neliepė nevalgyti aplamai jokių pieno produktų, o tik pieno? būtinai įtrauk į savo valgiaraštį varškę ar baltą sūrį, jogurtą, kefyrą, raugintas pasukas, nes kitaip beveik negausi kalcio.
jei taip laikaisi įsikibus šitos dietos ir būtent šitų produktų, tai pasistenk bent jau susirinkti minimalų būtiną kalorijų kiekį iš jų. žemutinė riba yra 1200 kcal ir taip galima maitintis tik 2 savaites, vėliau reikia bent truputį padidinti kcal kiekį.
labai tikiuosi, kad kokius nors vitaminus tau patarė gerti?
QUOTE(Stirnaitė @ 2006 08 09, 19:18)
3 finnkr.,
apdrėbti Mūsų varškiniu tepamu sūreliu
QUOTE(paprasta @ 2006 08 09, 19:22)
kaip man įprast pusryčiaut

nuo mokyklos laikų pusryčių nevalgau
labai šaunūs Stirnaitės patarimai, gal kas tiks tau? jei nevalgai ir priešpiečių, tai pirmas žingsnis galėtų būti įvesti priešpiečius, o tada po truputį ir pusryčius. pasirink kokį nors mėgstamą maistą, pradžiai gali būt kad ir nedidelis kąsnelis. organizmas paskui pripras prie jų ir pats pasiprašys
mano vakarykštis valgiaraštis:
pusryčiai
sėlenų dribsniai su pienu ir mėlynėm
priešpiečiai
pusė riekutės grūdėtos duonos, pora griežinėlių balto sūrio, pomidoras
pietūs
grikiniai makaronai su tuno padažu (ant 1 arb. š. alyvuogių aliejaus pakepintas svogūniukas, smulkintas tunas savo sultyse, sutrinti konservuoti pomidorai, kelios smulkintos alyvuogės, raudonėliai, viską paskaninau žiupsneliu tarkuotos pusriebės mocarelos). desertui - 2 datulės, 2 graikiški riešutai
pavakariai
nektarinas, sauja trešnių
vakarienė
vakarykštės kalakutienos krūtinėlės dar buvo likę, tai sukapojau su šv. daržovių salotom
mano ūgis 166 cm, sveikai lieknėju nuo 2005.03.27