Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio mergaitės, 10 tema

QUOTE("Ramune" @ 2014 03 12, 10:07)
Sveikos mergucios. Nu zinokite nelemta man svorio numest. Nelemta. Jeigu laikausi, tai svoris laikosi vietoj. Jeigu paleidziu vadzias tai jis soka i virsu  doh.gif

Va tame ir yra reikalas.Todėl ir reikia save prilaikyt.Kad atrodyt normaliai.Mes čia visos vienodos.Esmė tokia,kad dietų temose nesilanko tos,kurios jų nesilaiko.O tu,jei jau atsivalgei,grįšk į doros kelią,kad atstatytum balansą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Naujokes priimate, nors dar ne delcia bet sugalvojau savaitgali padelciavot 4d variantu. Gal bus man kas i kompanija, nors kadangi savaitgalis gal nelabai realu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMaid @ 2014 03 15, 08:13)
Labukas 4u.gif
Naujokes priimate, nors dar ne delcia bet sugalvojau savaitgali padelciavot 4d variantu. Gal bus man kas i kompanija, nors kadangi savaitgalis gal nelabai realu  lotuliukas.gif

Tik dabar perskaičiau pasiūlymą. g.gif Gaila,kad pervėlai.
O naujokes priimame ištisus metus ir visą parą. smile.gif

Abra ir Kadabra,kaip rytoj dėl kiašinių dienos? Ar neapsigalvojai?Aš tai ruošiuosi.
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu delcios. As dabar daznai uzsuku I sportuojanciu temas. Reikia sportuoti niekur nedingsi motusele showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2014 03 15, 18:32)

Abra ir Kadabra,kaip rytoj dėl kiašinių dienos? Ar neapsigalvojai?Aš tai ruošiuosi.

As irgi ruosiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nors cyriai atsilaikiau biggrin.gif Bet tik -400g lotuliukas.gif Aisku sunybes desnis tik pasisverus po 15min didziojo reikalo buvau lotuliukas.gif Bet geriau negu nieko lotuliukas.gif
Siandien tesiu biggrin.gif Kazkaip motyvacija yra thumbup.gif

O kas del kiausiniu dietos as irgi mastau vis laiks nuo laiko, bet kazkaip pirmenybe delciai teikiu. biggrin.gif Skaitau viena o matau kita, kiba kavos reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperMaid: 16 kovo 2014 - 08:22
Kiaušininiai pusryčiai buvo OK,
kiaušininiai pietus buvo OK.
Liko kiaušininė vakarienė smile.gif Tokiuosi irgi bus OK.

SuperMaid,aš irgi laikausi tik delčios dietos.O su kiaušiniais tai ne dieta,o iškrovos diena.iškrovos dienas pasirenku pagal nuotaiką ir norą.Gali būti ir varškės,ir kefyro,ir grikių,ir vaisų iškrova.O su kiaušiniais iškrovauju pirmą kartą. mirksiukas.gif Man iškrovos dienos net labiau patinka,nei dietos.Viena diena -ne keletas dienų.Nėra sunku.O rezultatas dažniausiai būna geras.

Atsakyti
As irgi pusrycius ir pietus atlaikiau, liko vakarienei kiausinis, dar kefyro turiu, o jei labai sunku bus, tai agurka sugrasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2014 03 16, 14:54)
As irgi pusrycius ir pietus atlaikiau, liko vakarienei kiausinis, dar kefyro turiu, o jei labai sunku bus, tai agurka sugrasiu  biggrin.gif

Dienelė atlaikyta. thumbup.gif
Jau ir delčia ne už kalnų. thumbup.gif
*****,kaip greitai bėga laikas. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
mano irgi vakar diena sekmingai atlaikyta, siryt pilvo nera, liuks thumbup.gif vakar gulejau vakare ir svajojau ka pusryciams valgysiu, visko norejosi, o siryt nieko nenoriu, isgeriau vandens, kavos ir soti biggrin.gif

Tai iki penktadienio saikingai valgom, o penktadieni delcia pradesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2014 03 17, 07:02)
Labas rytas,
mano irgi vakar diena sekmingai atlaikyta, siryt pilvo nera, liuks  thumbup.gif  vakar gulejau vakare ir svajojau ka pusryciams valgysiu, visko norejosi, o siryt nieko nenoriu, isgeriau vandens, kavos ir soti  biggrin.gif

Tai iki penktadienio saikingai valgom, o penktadieni delcia pradesim  mirksiukas.gif

Iškrova-geras dalykas.Kai privalgai kokį nemažą pliusiuką,kuris jau reikalauja atitinkamų veiksmų,į pagalbą ateina iškrovos diena.Aš po paskutinės delčios buvau privalgius 1,1kg.Po iškrovos grįžau į delčios rezultatą. thumbup.gif
O aš pagalvuoju,ar nepradėt delčiavot ketvirtadienį?Savaitgalis gali pakišti koją.Ir jei taip atsitiktų,nuo pirmadienio dar bus laiko ištaisyt nusižengimus. mastau.gif
Atsakyti
As irgi galeciau ketvirtadieni, ir Ramune gal prisijungtu, rase kad negali sulaukt delcios bigsmile.gif
Atsakyti