Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio mergaitės, 10 tema

QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2014 03 17, 12:33)
As irgi galeciau ketvirtadieni, ir Ramune gal prisijungtu, rase kad negali sulaukt delcios  bigsmile.gif

Sveikos, as uz ketvirtadieni 4u.gif Juamsiu situ reikalu biggrin.gif
Atsakyti
Liuks, reiskia visos draugiskai delciavosim thumbup.gif
Man tai ir savaitgali nesunku, net dar lengviau, nereikia i darba, nereikia sukt galvos ka valgyt, as ir iskrova visada savaitgali darau
Atsakyti
Kai neišeini iš namų,aišku,yra daug lengviau kontroliuoti maitinimasi.Bet,ir namuose,kai užsuka kas į svečius,tai man asmeniškai visai neišeina laikytis dietos ar iškrovos.Kažkaip nemėgstu akivaizdžiai rodytis,kad kudinuosi.O ir neišeina.Noras suvalgyti kokį skanestą dažniausiai nugali.Todėl savaitgaliai ir netinka dietai.Bet menulis nesuteikia galimybės rinktis. Todėl ir sakome:GROŽIS REIKALAUJA AUKŲ.
Atsakyti
Irishka tu teisi, bet as dabar kai be vyro gyvenu, tai susiplanuoju, kad ateinanti savaitgali jokiu sveciu ir dietinuosi, anksciau savaitgaliais budavo be sansu prisilaikyt, nes ir pietus gamindavom gausesnius, ir vakare pagurksnodavom alkoholio, uzkandziai visokie, o ir i svecius kas nors vis uzsukdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abra ir Kadabra: 17 kovo 2014 - 15:30
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2014 03 17, 15:29)
Irishka tu teisi, bet as dabar kai be vyro gyvenu, tai susiplanuoju, kad ateinanti savaitgali jokiu sveciu ir dietinuosi, anksciau savaitgaliais budavo be sansu prisilaikyt, nes ir pietus gamindavom gausesnius, ir vakare pagurksnodavom alkoholio, uzkandziai visokie, o ir i svecius kas nors vis uzsukdavo

Nu va,žinau,kad teisi.Bet įdomiausia žinai kas?Tai,kad aš dabar labiau laukiu pirmadienių,o ne savaitgalių.Būtų mano valia,visai jokių svečių pas manę nebūtų.Noras sulieknėt didesnis už norą pasilinksmint.Pasilinksminsiu vasarą,kai bus ir orai,ir draugai,ir graži figura. lotuliukas.gif Ah,svajoklio svajonė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2014 03 17, 15:18)
Kažkaip nemėgstu akivaizdžiai rodytis,kad kudinuosi.

drinks_cheers.gif
As si karta bandysiu delcia visai be druskos. Niekad to nedariau. Bijau, kad galva prades svaigti. Bet va 3 diena bus savaitgalis, tai gal kaip nors sienas paramstydama paeisiu.
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 19, 12:33)
drinks_cheers.gif As si karta bandysiu delcia visai be druskos. Niekad to nedariau. Bijau, kad galva prades svaigti. Bet va 3 diena bus savaitgalis, tai gal kaip nors sienas paramstydama paeisiu.

lotuliukas.gif
O tu ką,niekad nedelčiavai be druskos?
Aš tau galiu pasakyt,kad svorį mest be druskos daug lengviau.Aš suprantu,kad be druskos gal daugiau išvarom skysčių iš organizmo,nei riebalų,bet užtad kai matai daugiau numesto svorio,kažkaip atsiranda motyvacija didesnė.O kai po 100g krenta per parą,tai gal ir gerai,bet greitai dingsta upas.O pripratus,tai visai ir nieko tas maistas be druskos.Va,pvz.grikiai man net visai skanu nesudyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka pradedu. 64 kg. Siandien vietoj vandenuko berzo sula bus, na tik vienas litras ....paskui vandenukas eis i trasa smile.gif
Atsakyti
O aš pabusiu pažaduke.Šiandien nepavyko pasisvert iš ryto,todėl kažkaip neužkabino pradėt dietą,nes norisi žinoti rezultatą.Nors valgiau nedaug,produktai buvo ne iš delčios meniu. blush2.gif
Rytdienos pusryčiams jau dabar ėmiau virti kiaušinius ir ryt tik išlipsiu iš lovos ir bėgsiu ant svarstyklių. smile.gif
Ramune,beržų sula-gerai.Aš ir turiu.Bet aš turiu daugiau,nes pati leidžiu iš beržų savo sklype. tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
fiksuoju 55.8kg.
Pusryčiams 2 kiaušiniai jau suvalgyti.Plius arbata.Šiek tiek anksčiau,nes lekiu darbuotis.Per pietus pasirodysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2014 03 20, 20:40)
O aš pabusiu pažaduke.Šiandien nepavyko pasisvert iš ryto,todėl kažkaip neužkabino pradėt dietą,nes norisi žinoti rezultatą.Nors valgiau nedaug,produktai buvo ne iš delčios meniu. blush2.gif
Rytdienos pusryčiams jau dabar ėmiau virti kiaušinius ir ryt tik išlipsiu iš lovos ir bėgsiu ant svarstyklių. smile.gif
Ramune,beržų sula-gerai.Aš ir turiu.Bet aš turiu daugiau,nes pati leidžiu iš beržų savo sklype. tongue.gif

Niu mes ir patys miske ja leidziam, bet ko tai silpnai bego. Siandien vel vaziuosim paziuret kiek pribego.
Bet pas tave moteriske grazu ziuret i liniuote.
AS cia kitoj temoj esu albumelyje. Tai mergickos sako, kad pas mane pokyciai matosi. Bet va ne svoryje. Bet va stengiuosi sportuoti.
Kaip cia jums parodzius tas foto..... viesai kelti nenoriu g.gif
As vakar su vynu padauginau, bet nejau est...... rezultatats -0.9kg thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 21 kovo 2014 - 08:45
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 21, 08:44)
Niu mes ir patys miske ja leidziam, bet ko tai silpnai bego. Siandien vel vaziuosim paziuret kiek pribego.
Bet pas tave moteriske grazu ziuret i liniuote.
AS cia kitoj temoj esu albumelyje. Tai mergickos sako, kad pas mane pokyciai matosi. Bet va ne svoryje. Bet va stengiuosi sportuoti.
Kaip cia jums parodzius tas foto..... viesai kelti nenoriu  g.gif
As vakar su vynu padauginau, bet nejau est...... rezultatats -0.9kg  thumbup.gif

galim fb slapta grupe susikurt, ten pasirodytume visos

as vakar nepasisveriau, tai nezinau ar kas nukrito, bet ne pagal delcios meniu valgiau, tik siaip maziau, siandien jau rimtai startuoju, kiausiniai suvalgyti, pietums issiviriau vistos blauzdeliu ir buroku salotu pasidariau su spinatais ir visokiais daigais, o vakare nezinau dar
Atsakyti