Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio mergaitės, 10 tema

QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2014 03 21, 08:56)
galim fb slapta grupe susikurt, ten pasirodytume visos

Laba
O kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 21, 08:59)
Laba
O kaip tai padaryti?

pabandziau sukurt, vadinasi Menulio mergaites, bet nesuprantu ar tas puslapis slaptas gavosi ar viesas rolleyes.gif
Papildyta:
Supratau kaip daryt, sukuriau slapta grupe, itraukiau tave Ramune
Atsakyti
http://public.fotki.com/RamuneBu/as/
Dabar taip sugalvojau. Turi gautis uzrakintas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Darbo dienom biski nesigavo pasidietinti, bet +200g tik turiu biggrin.gif
Nuo siandien imu delcia, 4d varianta pradziai, manau pradziai 4d uztektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 21, 10:07)
http://public.fotki.com/RamuneBu/as/Dabar taip sugalvojau. Turi gautis uzrakintas.

O tai kaip atrakinti? bigsmile.gif
Aš tai dar tokios formos,kad fotkintis tesiog nesinori.Nors ir liniuotė atrodo neblogai.Manau ,kokių 54kg jau galima bus ir pasimaivyt prieš kamerą.
O, klausyk,mes gi galim kelti fotkes į savo puslapį,kurį kadaisę BonBons sukurė.Pameni?
Papildyta:
QUOTE(SuperMaid @ 2014 03 21, 10:35)
Labukas  4u.gif Darbo dienom biski nesigavo pasidietinti, bet +200g tik turiu  biggrin.gif Nuo siandien imu delcia, 4d varianta pradziai, manau pradziai 4d uztektu  biggrin.gif

Tavo liniuotė irgi įspudingai atrodo.Nemažai svorio jau esi nuo saves nukračius.Čia per kiek laiko pasistengei?
Atsakyti
irisha o tu turi to seno puslapio nuoroda?????
Galetumem ir ten. As tau parasysiu slaptazodi. Mes su Abra ir Kadabra jau per FB nuotraukom dalinames. Gal prisijungsi????
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif as nuo sekmadienio irgi noriu prisijungti prie Jusu smile.gif nes bent raso,kad nuo 23 d prasideda delcia. Koki dazniausiai 7 dienu varianta renkates? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2014 03 21, 14:14)
Labas visoms 4u.gif  as nuo sekmadienio irgi noriu prisijungti prie Jusu smile.gif  nes bent raso,kad nuo 23 d prasideda delcia. Koki dazniausiai 7 dienu varianta renkates?  blush2.gif
Man asmeniškai labiau patinka 4 dienų variantas.Kam kankintis 7 dienas,jei per vieną delčią vistiek nukrenta ne daugiau 2-2,5-3kg.Čia kaip kam ir kaip kada.Bet tai tik mano nuomonė. smile.gif ir net jei aš veluočiau pradėt dietą,vistiek rinkčiausi 4 dienų.Ramune,mačiau tavo foto.Nuuu g.gif ,taigi tu šiaip nesi labiau apkuni,tik pilvuką reikia koreguot.Aš esu panašaus sudėjimo,kaip ir tu.Tai toks jausmas kad mano visi kilai kaupiasi ant pilvo ir šonų.Kitur viskas kaip ir tvarkoj.Tik va skirtumas tarp mūsų-tu sportuoji,o aš ne.Tai čia dar vienas klausimas.Kitas toks: kai numeti svorio-lieka tokia apdribusi celiulitinė oda pilvo srityje.Va ką su ją daryt?
Ai,dėl Facebooko.Aš juo apskritai nesinauduoju.Nežinau kodėl,bet man ne prie širdies jis.Tai gal nebent atidaryt kokią paskyrą tik dėl bendravimo su jumis,bet turbut kai ten nesilankau,tai dažniausiai pamirsiu ir užsukt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irishka11: 21 kovo 2014 - 21:25
Labas rytas,Minus 900g. thumbup.gif Jei man ir toliau taip seksis, per sekančią delčią pasieksiu savo tikslą.Tarp kitko,balandžio delčia bus 22dieną.Reiškia pradėt reikia 20d.,o tai gaunasi Vėlykų diena.Geras, a ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irishka11: 22 kovo 2014 - 07:20
QUOTE(irishka11 @ 2014 03 22, 07:19)
Labas rytas,Minus 900g. thumbup.gif Jei man ir toliau taip seksis, per sekančią delčią pasieksiu savo tikslą.Tarp kitko,balandžio delčia bus 22dieną.Reiškia pradėt reikia 20d.,o tai gaunasi Vėlykų diena.Geras, a ne? bigsmile.gif

irishka nieko gero, man tos sventos jau visai depresija..... Noreciau per sventes isvykti I negyvenama sala....kur net maisto nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 22, 12:04)
irishka nieko gero, man tos sventos jau visai depresija..... Noreciau per sventes isvykti I negyvenama sala....kur net maisto nera biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš butent tą ir turėjau omeny.Tais metais,kai susitikom,pasilikom,man butent Vėlykų sventė ir pakišo koją.Tada privalgiau nemažai,gavau pliuso,ir labai sunkiai sekėsi jį mažinti.Va.Tai ir man baisu darosi.Vienintelė paguoda,kad tai bus tik delčios pradžia,ir po švenčių dar galima bus padelčiavot. smile.gif
Atsakyti
Sunki dienele.... Vienas nusidejimas jau yra- riekute lasinuku doh.gif
Atsakyti