Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytų vaikų priėmimas į lavinimo įstaigas

QUOTE(Kasadete @ 2014 03 04, 13:48)
tai reiskias p.ministras bus vel suklydes eilini syki nes jei nori skiepyt tai ne neimanoma doh.gif  ir tada jis pats gales man vaika saugot nes per ji negalesiu i darzeli vaiko leist

Nepatarčiau atiduoti jam saugoti, labai greitai jis nuomones keičia, prastai išauklės vaiką, pagal save lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakyciau jam didelio darzelio reiks biggrin.gif jei tiek mamu nebegales vesti i darza vaiku..man pvz. vien del tuberkuliozes nesuskiepijimo grestu darzelio netektis doh.gif privataus beje, valstybe man nieko siuo atveju nepadeda doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif o as vat emiau ir parasiau i sveikatos ministerija laiska ziuresim ka pasakys smile.gif kai gydytojai neduoda tub vakcinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasadete @ 2014 03 04, 16:20)
biggrin.gif biggrin.gif o as vat emiau ir parasiau i sveikatos ministerija laiska ziuresim ka pasakys smile.gif kai gydytojai neduoda tub vakcinos smile.gif

labai gerai, iš mano patirties jie pakankamai greitai atrašo, net paskambina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 04, 11:58)
Nuo ko jie turi sirgti, kad ir visi būtų neskiepyti? Jūsų vaiko klasės vaikai kenčia badą, šaltį, drėgmę, nesiprausia metų metais? Jei taip, tai kuo skubiau praneškite atitinkamoms tarnyboms, nes tada tikrai pavojinga rolleyes.gif

Ko gero reikia skubiai organizuoti humanitarines misijas į Lenkiją ir Japoniją g.gif bigsmile.gif Daugiau nei 26 tūkst raudonukės atvejų Lenkijoje ir daugiau nei 10 tūkst. Japonijoje aiškiai "įrodo", kad jie ten visi alkani, murzini ir sušalę.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 03 04, 15:54)
Man tai kazkaip nesuvokiamas tas planavimas, kad nuo rugsejo ims ir nebeleis neskiepytu vaiku i darzelius. Noretusi paskaityti konkreciai, ka jie ten suplanave,
Čia: http://www.lrs.lt/pl...w...=10&p_fix=y
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 03 04, 18:17)

2. N u s t a t a u, kad šis įsakymas įsigalioja nuo 2014 m. rugsėjo 1 d.
tai tik projektas, labai abejoju, kad ji priims. jei priims, lai tikrai ikuria fonda, kuris mokes vaikams, nukentejusiems nuo skiepu. kazin, ar galima Lt pristeisti uz nepavykusi tuberkuliozes ar kita skiepa, kada issivysto kokia komplikacija, pvz didelis pulinys, kuri reikia ispjauti. kazin kaip yra dabar su tuo.
ten galima po siuo teises aktu nuomone pareiksti. nusiusti tiesiogiai ministrui smile.gif
Pareiškėte? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 04 kovo 2014 - 18:18
QUOTE(dange @ 2014 03 04, 17:09)
Ko gero reikia skubiai organizuoti humanitarines misijas į Lenkiją ir Japoniją  g.gif  bigsmile.gif Daugiau nei 26 tūkst raudonukės atvejų Lenkijoje ir daugiau nei 10 tūkst. Japonijoje aiškiai "įrodo", kad jie ten visi alkani, murzini ir sušalę.

Įrodymai?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2014 03 04, 17:09)
Ko gero reikia skubiai organizuoti humanitarines misijas į Lenkiją ir Japoniją  g.gif  bigsmile.gif Daugiau nei 26 tūkst raudonukės atvejų Lenkijoje ir daugiau nei 10 tūkst. Japonijoje aiškiai "įrodo", kad jie ten visi alkani, murzini ir sušalę.

įdomu kiek iš tų tūkstanąčių skiepintų ir ne.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2014 03 04, 16:09)

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 04, 17:12)
Įrodymai?

o jus nemokat internetu naudotis? g.gif

QUOTE(Forgete @ 2014 03 04, 17:25)
įdomu kiek iš tų tūkstanąčių skiepintų ir ne.

be galo idomia tema dange paliete bigsmile.gif .
Japonijoje butent MMR vakcina buvo atsaukta pries 7 metus del vaiku mirciu po vakcinacijos ir invalidumu,- ilga istorija, kas nores- susiras,- buvo naudota 'negera' vakcina, ji pakeista kita, kadangi incidentu netruko (arba buvo ziurima pro padidinimo stikla,- 1775 registruotu poveikiu per metus, neitraukiant autizmo atveju) nuspresta MMR vakcinacijos atsakyti apskritai, nors kuri laika dar galiojo privaloma tymu ir raudoniukes vakcinacija atskirai, veliau atsisakyta ir jos.
Dabar japonija, kiek suprantu 'moka kaina'. Idomu kas toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 03 04, 13:24)
Fatina čia ne išimtys, pasidomėkite statistika. Iš pernai sergančių kokliušu 70proc buvo skiepinti.

Forgete, tai skiepai tikras blogis. Neskiepyti neserga (tiksliau tik 30% iš susirgusių), o serga būtent tie, kurie skiepyti doh.gif
Statistika tokia iš kur bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2014 03 04, 14:28)
Ir kurios jau čia tokios luošinančios ir mirtį nešančios ligos jūsų nuomone iš skiepų kalendoriaus? Kiek žinau,tai tik poliomielitas.

Gal daugiau apie ligas jums vertėtų pasidomėti,ar užtenkla tik to,kad kiti pagąsdina?

Aišku ligos neluošina (na, tik poliomielitas) doh.gif . Labiau luošina skiepai bigsmile.gif

Gal jūs daugiau pasiskaitykit, kokios gali būti pasekmės susirgus kuria iš ligų, nuo kurių skiepija.
...ir apie skiepus būtinai pasiskaitykit, ar užtenka tik to, kad kiti pagąsdina g.gif

Papildyta:
QUOTE(Labruscum @ 2014 03 04, 15:42)
Fatina, apie ką jūs? g.gif Kur aš rašiau, kad NUO skiepo?

Kam rašyti - tai, kas pačią paskui stebina bigsmile.gif

Na, bet jeigu reikia įrodymų, nepatingėjau ir radau mirksiukas.gif
Štai prašom, rašet:
QUOTE(Labruscum @ 2014 03 04, 09:46)
mano mažėliui taip pat limfmazgis ant kaklo, po ausim išsiplėtė po antro skiepo ligoninėj ir iki šiol (jam jau šešti metai eina) nedingo, nei sumažėjo.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 04, 16:15)
QUOTE(Fatina @ 2014 03 04, 13:21)

O jūs nepamirškite ne tik naudos, bet ir žalos. Jūs pasveriate vienaip, o aš - kitaip

Sveriu ir aš smile.gif . Tik man vistiek didesnė blogybė liga, nei skiepas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 03 04, 17:54)
Pareiškėte? smile.gif
Taip. biggrin.gif
Atsakyti