QUOTE(Fatina @ 2014 03 04, 11:51)
Na va ir akivaizdu, kad ne dėl visko kalti skiepai
Jūs rašote, kad kaltas skiepas dėl limfmazgio išsiplėtimo, nes skiepijot... ...mėnulis rašo, kad išsiplėtė limfmazgis - o neskiepijo.
Gerai būti darželyje, mokykloje, kur visi vaikai paskiepyti, sveiki, o jūsiškis neskiepytas. Juk nesusirgs ir taip. Kažin ar saugiai jaustumėtės, jeigu darželyje visi būtų neskiepyti, prasidėtų ligos... norėtųsi tarp 100% neskiepytų vaikų įkišti ir savo? Ar čia požiūris tegul kiti skiepija, kad vaikai nesirgtų tom mirtį nešančiom, sveikatas luošinančiom ligom, o mano jau ir neskiepytas neturės nuo ko užsikrėsti.
Čia jus mama kokainu migdė

Gerai būti darželyje, mokykloje, kur visi vaikai paskiepyti, sveiki, o jūsiškis neskiepytas. Juk nesusirgs ir taip. Kažin ar saugiai jaustumėtės, jeigu darželyje visi būtų neskiepyti, prasidėtų ligos... norėtųsi tarp 100% neskiepytų vaikų įkišti ir savo? Ar čia požiūris tegul kiti skiepija, kad vaikai nesirgtų tom mirtį nešančiom, sveikatas luošinančiom ligom, o mano jau ir neskiepytas neturės nuo ko užsikrėsti.
Čia jus mama kokainu migdė

Fatina, apie ką jūs?

Man vienodai, kiek vaikų paskiepyta, kiek ne, niekad nesidomėjau ir nesiruošiu. Esu rami, nes manau, kad ne vakcinos saugo nuo ligų.
Pasidomėkit kokaino istorija, net į CocaColą jo buvo dedama. Laimei, LT tai nebuvo populiaru, tad manęs kokainu nemigdė.