Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytų vaikų priėmimas į lavinimo įstaigas

Jus paskaitykit, kokia nauda is mantu, kai padaryti tyrimai normaliai, o ne is dangaus nupiesti biggrin.gif vat fluorogramos tai labai pravartu, pamenu, kaip slepdavosi rukaliai.
Man niekada mantu nereaguodavo, nors as plauciu uzdegimais sirgdavau labai daznai del imuniteto trukumo ir kitu ligu nusilpninto organizmo, bet TUB dispanceryje buvau stebima 10 metu.
Atsakyti
O jus man mamos pasakykit ka daryti jei nori paskiepyt ir neskiepyja?/tuberkuliozes mes negavom nes gime anglijoje..o tada as nezinojau kad ten reikia prasyt to skiepo...suzinojau tik 3men kai jau ruosemes i lt...o cia grize musu jau neskiepyjo neva tik gimdymo namuo tai daro ir kitur nepaskapies jau
Atsakyti
Jau basta, to skiepo ir nebegausit..ir net jei noredami i darzeli papulti per pusmeti sumestumet vaikui 10 ligu doh.gif nuo TBC nebegautumet ir darzelis jau nuplaukia (nu cia tokia ministro logika doh.gif )
nieko nedarykit, viskas tvarkoj, daugiau tuo skiepu ir nebeskiepyja 4u.gif
Atsakyti
tai reiskias p.ministras bus vel suklydes eilini syki nes jei nori skiepyt tai ne neimanoma doh.gif ir tada jis pats gales man vaika saugot nes per ji negalesiu i darzeli vaiko leist
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2014 03 04, 10:46)

Taip, visiškai pritariu, kad žmonės daug ko nežino, o dedasi visažiniais. Anksčiau kokainu dantų skausmą gydė ir vaikams duodavo, kad geriau miegotų doh.gif

Pritariu, kad žmonės daug ko nežino. Kaip ir to, kad morfijaus vaikams duodavo kaip raminančio vaisto ir kai kurie jų po to neatsibusdavo...
Atsakyti
QUOTE(Fatina @ 2014 03 04, 11:51)
Gerai būti darželyje, mokykloje, kur visi vaikai paskiepyti, sveiki, o jūsiškis neskiepytas. Juk nesusirgs ir taip. Kažin ar saugiai jaustumėtės, jeigu darželyje visi būtų neskiepyti, prasidėtų ligos... norėtųsi tarp 100% neskiepytų vaikų įkišti ir savo? Ar čia požiūris tegul kiti skiepija, kad vaikai nesirgtų tom mirtį nešančiom, sveikatas luošinančiom ligom, o mano jau ir neskiepytas neturės nuo ko užsikrėsti.

Tikrai jausčiausi saugiai,man visiškai vienodai ir net neįdomu kiek vaikų paskiepyti darželyje ir kiek ne.Ir kurios jau čia tokios luošinančios ir mirtį nešančios ligos jūsų nuomone iš skiepų kalendoriaus?Kiek žinau,tai tik poliomielitas gręsia paralyžium,bet ir tai procentas susergančių ir paraližuotų labai mažas,dauguma užsikrėtusių praserga besimptome forma.Gal daugiau apie ligas jums vertėtų pasidomėti,ar užtenkla tik to,kad kiti pagąsdina?
Atsakyti
Difterija gresia mirtim, vaikai uzdusti gali. Nu ir dabar itraykaimas dar vienas skiepas, prie to penkiavalencio doh.gif pneumokokas, kad grazesne puokste butu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 03 04, 16:12)
Difterija gresia mirtim, vaikai uzdusti gali. Nu ir dabar itraykaimas dar vienas skiepas, prie to penkiavalencio doh.gif pneumokokas, kad grazesne puokste butu

gali,jei laiku nesikreipiama į gydymo įstaigą ir nepradedamas gydymas.Mano mama sirgo difterija,buvo suleistas antitoksinas ir labai greit pasveiko.
Atsakyti
Pagydomos yra ir kitos ligos nuo kuriu skiepijama, tik......... visam pasaulyje pripazistama o ir oficiali EU politika sveikatos apsaugos klausimu kad prevencija yra prioretizuojama pries gydyma.
Ir as pritariu - kam gydyti jei galima nesirgti?
Atsakyti
Sėkmės dalykas: susirgs-nesusirgs, pagis-nepagis, bus komplikacijos-nebus.. Gydymas yra, bet žmonės miršta ir nuo tų gydomų ligų..daug kas lemia.
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2014 03 04, 16:29)
Pagydomos yra ir kitos ligos nuo kuriu skiepijama, tik......... visam pasaulyje pripazistama o ir oficiali EU politika sveikatos apsaugos klausimu  kad prevencija yra prioretizuojama  pries gydyma.
Ir as pritariu - kam gydyti jei galima nesirgti?

man kur kas priimtiniau visai kitokia,natūrali prevencija-kiek įmanoma šiais laikais sveika gyvensena ir imuniteto stiprinimas natūraliais būdais.
Atsakyti
O prof. Laiškonis tikriausiai juokauja, sakydamas, kad persirgusiems tymais po kelių metų gresia ir psichiniai susirgimai. unsure.gif
Atsakyti