sveiko, kaip tylu cia
kur visos dinge? kaip gyvenat?

Apmirus mūsų tema, pagyvinsiu atostogų nuotraukomis:)
[attachmentid=232839]
[attachmentid=232838]
[attachmentid=232837]
[attachmentid=232839]
[attachmentid=232838]
[attachmentid=232837]
Inga U. nuostabūs atostogų vaizdai

Ar jūsiškiai lenda maudytis?
Manoji tai net pabraidyti beveik niekada neina. Nepatinka jai vanduo

Vieni lenda, kiti ne. Jūsiškis tėvelis (pirmos foto) lenda plaukiot tik tada, kai mano, jog aš nueisiu ir paliksiu jį
o šiaip tik braido. O iš pirmos vados vienas patinukas visą laiką pasiruošęs plaukti į Švediją, tai pajūry tik su pavadžiu galima vedžiot, jei nenoriu pati iki ausų šlapt jį gaudydama:) Bet tokių pamišusių tik jį ir brolį esu mačius. Visi kiti santūriai elgiasi, eina maudytis tik iš paskos (ištikimiausi
).
Tiesa, į vaiko baseiną šiandien mergos visos šoko nardyt, mat sūnus jame picą valgė ir vis kas nukrisdavo į vandenį

Tiesa, į vaiko baseiną šiandien mergos visos šoko nardyt, mat sūnus jame picą valgė ir vis kas nukrisdavo į vandenį

QUOTE(IngaU. @ 2014 07 30, 20:44)
Vieni lenda, kiti ne. Jūsiškis tėvelis (pirmos foto) lenda plaukiot tik tada, kai mano, jog aš nueisiu ir paliksiu jį
o šiaip tik braido. O iš pirmos vados vienas patinukas visą laiką pasiruošęs plaukti į Švediją, tai pajūry tik su pavadžiu galima vedžiot, jei nenoriu pati iki ausų šlapt jį gaudydama:) Bet tokių pamišusių tik jį ir brolį esu mačius. Visi kiti santūriai elgiasi, eina maudytis tik iš paskos (ištikimiausi
).

Nu tai mes turbūt į tėvelį būsim panašios.

Ir reikės išbandyti tą variantą su pica

QUOTE(IngaU. @ 2014 07 30, 20:43)
puikios foto

QUOTE(Kamson @ 2014 07 30, 21:35)

mano irgi nelenda maudytis

Suintrigavo savo noru į vandenį lendantis šuniukas. Mūsiškė nei artyn prie vandens
Vakar išmaudžiau, vonioj žinoma, tai susipykusios buvom iki vakaro. Dar ir šiandien nedraugės mes

QUOTE(IngaU. @ 2014 07 30, 20:43)
Apmirus mūsų tema, pagyvinsiu atostogų nuotraukomis:)
[attachmentid=232839]
[attachmentid=232838]
[attachmentid=232837]
[attachmentid=232839]
[attachmentid=232838]
[attachmentid=232837]
Jūsų šuniukai nepaprasto grožio

Papildyta:
Manajam maudynės taip pat kančia ir vanduo draugas tik jo bliūdelyje

Šiandien į darbą atklydo čihuahua ilgaplaukis patinėlis, praeiviai sakė, jog matė lakstantį gatvėmis kurį laiką, tad paėmiau namo. Gal kas pametėt ar žinot, kam pabėgo?
Paklydėlio nuotrauka. Gal kas žinot šio šunelio savininkus?
[attachmentid=232970]
[attachmentid=232970]