Įkraunama...
Įkraunama...

*** Čihuahua ***

QUOTE(IngaU. @ 2014 08 09, 20:56)
Paklydėlio nuotrauka. Gal kas žinot šio šunelio savininkus?
[attachmentid=232970]

O gal kartais čipas yra? g.gif
Atsakyti
nėra čipo, klinikoj įdėmiai apžiūrėjo. Man keista, jog niekur internete skelbimų nėra apie jį. g.gif Aš sudėliojau keliose vietose, bet tyla. Toje vietoje kur šlaistėsi apžiūrėjau stulpus, irgi jokių skelbimų. Nebent iš toliau atklydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 10 rugpjūčio 2014 - 07:49
jeigu jis anksčiau gyveno pas senyvus žmones arba tyčia buvo paklaidintas, tuomet nieko keisto
Atsakyti
Aciu SEVER uz grazia daina ,man patiko! LIUSI pati pasiilgau temos ,lankom parodas,konservuojam,kad nemirti badu ziema, plaukiolam ir mirkstam vandeni......Ziurim naujienas ka daro Parosenko komanda Ukraina su savo tauta..........turm ten giminiu mano vyro.Pergivenu del drauges T-Avive ,juos bombina kiekviena diena,zusta grazus jauni vyrai......taip liudna. mega_shok.gif mega_shok.gif A mes gyvenam rojaus kampeli ir to nevertinam visur lieskom priesu ir pikstamies . blush2.gif Forumietes -----nuo sestadienio i sekmadieni super pilnatis-arciausei Zemes atstumas su Menuliu,vaizdas nerealus zada ,su zuronaiis galima geriausei iziureti visus kraterus ir visa kita.....Geros vasaros! biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaU. @ 2014 08 10, 08:40)
nėra čipo, klinikoj įdėmiai apžiūrėjo. Man keista, jog niekur internete skelbimų nėra apie jį.  g.gif  Aš sudėliojau keliose vietose, bet tyla. Toje vietoje kur šlaistėsi apžiūrėjau stulpus, irgi jokių skelbimų. Nebent iš toliau atklydo.

Ar atsirado šeimininkai? Tikrai keista, kad niekas neieško, g.gif
Atsakyti
sveikos merginos, kur visos dinge, ar ner nauju augintiniu musu temoj??? g.gif biggrin.gif

pasakokit kaip gyvenat? mes augam puikiai , mums jau 10 menesiu ! einam i parodas ax.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas gali patarti? Turiu Čihuahua kalytę. Jai 7 mėn. Ir turiu klausimą dėl gamtinių reikalų. Vedam du kartus visada, o kai išeina, tai ir 3 kartus į lauką. Daro ji savo reikalus lauke, viskas gerai. Bet namuose be palutės neapsieinam.... Ji savo reikalus atlieka kokia 10 kartų per dieną..... Aš suprantu, kad nereikia tikėtis, jog darys kartą per dieną, bet tiek daug? Čia normalu? Mane nervina tos palutės, norėtųsi, kad viską darytų lauke, bet nėra galimybių taip dažnai ją vedžioti į lauką. Gyvenam bute, dažnai ji būna visą dieną viena, nes mes dirbam. Skaičiau, kad čihuahua gali savo reikalus atlikti į kraiką (kai katė). Gal kuri bandė?
Dar klausimas dėl maisto. Iš pradžių labai vargau dėl maisto.... Vis netiko, kasėsi, buvo pradėję plaukai slinkti, pleiskanojo oda. Pagaliau atradom Specific alergiškiems šunims. Viskas gerai, kailis susitvarkė, akys nebeašarojo ir atrodo ėdė noriai. Bet va dabar ji jau jo nebenori... Ėda kartą per 2 dienas (kai jau visiškai išalksta). Ir vėl kasosi, akys ašaroja pastoviai. Tik kailis gražus, blizga. Ir svoris nemažėja (sveria gal 1 kg). Kitokį maistą jau ir bijau duoti. Ar jūsų augintiniai irgi tokie išrankūs? Kai pirkom žinojau, kad jie išrankūs maistui, bet kad iki tokio lygio.... nesitikėjau....
Gal ir kvaili klausimai, bet čia pirmas mūsų šuo... Jau nebežinau ką su ja daryti....
Atsakyti
7 mėnesių 1 kg sveria?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2014 10 16, 14:35)
7 mėnesių 1 kg sveria??  g.gif

Na taip, ji iš mini šuniukų....
Atsakyti
Kad tokio standarto nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 16, 17:03)
Kad tokio standarto nėra g.gif

Cichuachua suniukai gali sverti nuo 500gr iki 3 kg (tai parasyta standarte) - zinoma,tai yra taikoma kilmingiems sios veisles atstovams,turintiems kilmes dokumentus.Jei ju nera -suniukas paprasciausias misrunas.

o savininkei reiketu pasidometi apie mazu suniuku fiziologija -kad ju skrandis ir slapimo pusle yra mazo turio -tad suniukas slapinasi daznai,ir valgyti jam reikia po 5 kartus i diena,mazomis dozemis,nes negavus maisto gali kilti rimtu sveikatos problemu
Atsakyti
QUOTE(Ulpe @ 2014 10 16, 10:19)
Laba diena, gal kas gali patarti? Turiu Čihuahua kalytę. Jai 7 mėn. Ir turiu klausimą dėl gamtinių reikalų. Vedam du kartus visada, o kai išeina, tai ir 3 kartus į lauką. Daro ji savo reikalus lauke, viskas gerai. Bet namuose be palutės neapsieinam.... Ji savo reikalus atlieka kokia 10 kartų per dieną..... Aš suprantu, kad nereikia tikėtis, jog darys kartą per dieną, bet tiek daug? Čia normalu? Mane nervina tos palutės, norėtųsi, kad viską darytų lauke, bet nėra galimybių taip dažnai ją vedžioti į lauką. Gyvenam bute, dažnai ji būna visą dieną viena, nes mes dirbam. Skaičiau, kad čihuahua gali savo reikalus atlikti į kraiką (kai katė). Gal kuri bandė?
Dar klausimas dėl maisto. Iš pradžių labai vargau dėl maisto.... Vis netiko, kasėsi, buvo pradėję plaukai slinkti, pleiskanojo oda. Pagaliau atradom Specific alergiškiems šunims. Viskas gerai, kailis susitvarkė, akys nebeašarojo ir atrodo ėdė noriai. Bet va dabar ji jau jo nebenori... Ėda kartą per 2 dienas (kai jau visiškai išalksta). Ir vėl kasosi, akys ašaroja pastoviai. Tik kailis gražus, blizga. Ir svoris nemažėja (sveria gal 1 kg). Kitokį maistą jau ir bijau duoti. Ar jūsų augintiniai irgi tokie išrankūs? Kai pirkom žinojau, kad jie išrankūs maistui, bet kad iki tokio lygio.... nesitikėjau....
Gal ir kvaili klausimai, bet čia pirmas mūsų šuo... Jau nebežinau ką su ja daryti....

drinks_cheers.gif sveika prisijungusi, smagu nauji augintiniai 4u.gif maniskis irgi isrankus be gao maistui, sauso nemegsta labai, na pirkau keiciau ne viena, atradom Barking Heads mazoms veislems ir eda, jis kailiui ir odai padeda , zodziu labiausiai megsta konservus ir zalia mesyte biggrin.gif maniskis tai kai pirkau 2,5 men svere 1 kg, dabar jau po menesio metukai bus ir sveria 2,4 kg smile.gif man jusu suniukas atrodo be galo mazas unsure.gif gal kad needa nieko????? duokit kazka kito be to sauso g.gif
Atsakyti