Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(iparado @ 2014 06 26, 16:07)
mes kai emem is Nordea paskola prie s4 metus, turto vertinimas kainavo 350lt, bet dare NT agentes pazystama, nz ar tai itakojo kaina...

Mes darėmės prieš pusmetį ir taip pat mokėjom 350 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iparado @ 2014 06 26, 16:16)
rasete, kad neseniai gimdete, kaip suprantu esate atostogose, kiek metu emete - 1 ar 2? jei du, tai jeigu nepaslaptis I kokia paskolos suma taikote?

mums reikia 300 000, todel vaiko prieziuros atostogas rasiau metams, kitaip ima 40 proc atlyginimo..tiesiog po metu dar negrisiu i darbeli, sedesiu ant nulio blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2014 06 26, 16:50)
Mes darėmės prieš pusmetį ir taip pat mokėjom 350 Lt  4u.gif

o kuriam mieste daret?
Atsakyti
QUOTE(vikdul @ 2014 06 26, 16:30)
mums reikia 300 000, todel vaiko prieziuros atostogas rasiau metams, kitaip ima 40 proc atlyginimo..tiesiog po metu dar negrisiu i darbeli, sedesiu ant nulio  blink.gif
Papildyta:
o kuriam mieste daret?

del to 40% ir mes susidure esam, bet pasirodo ne viskas taip blogai - SWED ir DNB, ziuri ne 40% o 70%, arba pirmus metus smile.gif be to po metu zmona jau grys I darba, nors aisku bankui tai neidomu, bet bent jau zinosim kad bus stabiliu pajamu smile.gif darem Vilniuje vertinima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iparado: 26 birželio 2014 - 16:39
QUOTE(iparado @ 2014 06 26, 17:38)
del to 40% ir mes susidure esam, bet pasirodo ne viskas taip blogai - SWED ir DNB, ziuri ne 40% o 70%, arba pirmus metus smile.gif be to po metu zmona jau grys I darba, nors aisku bankui tai neidomu, bet bent jau zinosim kad bus stabiliu pajamu smile.gif darem Vilniuje vertinima

rimtai??
bliamba, o mums swed sake ziuri 40 proc...o DnB neuzfiksavau, buciau rasiusi irgi dviem metam, tik del paskolos emiau 1 metus.. idomu ar dar galiu perrasyti prasyma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikdul @ 2014 06 26, 17:30)
o kuriam mieste daret?

Veiksmas Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2014 06 26, 18:16)
Veiksmas Vilniuje smile.gif

o gal galite parekomenduoti vertintoja? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš prieš mėnesį dariau turto vertinimą, tai kainavo 400Lt (Vilniuj).

Paskolą imu DnB, tai bendros palūkanos čiut virš 2% (tiksliai nebepamenu).
Atsakyti
QUOTE(vikdul @ 2014 06 26, 18:24)
o gal galite parekomenduoti vertintoja? smile.gif  4u.gif

Mes darėmės šioje kontoroje: http://www.butastau.lt/. Likome labai patenkinti, nes terminų laikėsi, labai malonus žmogus ir patarimų davė. Tikrai rekomenduočiau ramia sąžine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(venddetta @ 2014 06 26, 18:30)
Paskolą imu DnB, tai bendros palūkanos čiut virš 2% (tiksliai nebepamenu).

Čia jau bendros su EURIBOR/VILIBOR? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2014 06 26, 18:48)
Mes darėmės šioje kontoroje: http://www.butastau.lt/. Likome labai patenkinti, nes terminų laikėsi, labai malonus žmogus ir patarimų davė. Tikrai rekomenduočiau ramia sąžine 4u.gif
Papildyta:

Čia jau bendros su EURIBOR/VILIBOR?  blush2.gif

Aš Domus optima dariausi, tai irgi super viskas.

mano bendros su EBIFIN (DnB pakeitė Euribor/vilibo į ebifin) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikdul @ 2014 06 26, 17:15)
rimtai??
bliamba, o mums swed sake ziuri 40 proc...o DnB neuzfiksavau, buciau rasiusi irgi dviem metam, tik del paskolos emiau 1 metus.. idomu ar dar galiu perrasyti prasyma  doh.gif

Na as cia sakau preliminarios konsultacijos atsakymus smile.gif kaip bus is tikro suzinosim kita savaite...prasymo perrasyti negalima man atrodo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iparado: 26 birželio 2014 - 18:21
QUOTE(venddetta @ 2014 06 26, 18:55)
Aš Domus optima dariausi, tai irgi super viskas.

mano bendros su EBIFIN (DnB pakeitė Euribor/vilibo į ebifin) smile.gif

Kai paraiškas davėm, dar DnB EURIBOR naudojo, po to net nesidomėjau, kaip jie tą rodiklį skaičiuoja. O kad DnB geriausią pasiūlymą pateikė, tai nieko nuostabaus, nes nėra vieno super banko būsto paskoloms, jie valdydami savo portfelį reguliuoja paskolų skaičių, gal dabar daugiau laisvų pinigų, konkuruoja aktyviai, kad pritrauktų klientų. Matyt žmonės bijo naujovės ir jie tai pajuto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 26 birželio 2014 - 18:42
Man preliminariai DnB žadėjo 2,6 (kaip norma), bet tipo gal bus galima nuleisti iki 2,3-2,4. O kai atėjau pristačius turto vertinimą - dar iki mažiau nuleido.

Paskui kiek teko domėtis, tai veiksmas įvyko po to kai centrinis bankas įvedė komerciniams bankams neigiamas palūkanas. Centrinis bankuo tuo siekia, kad komerciniai bankai neįšaldytų pinigų, o paleistų į apyvartą. Greičiausiai dėl to nukrito procentai. Prieš pusmetį daugeliui vien marža buvo 2%, o man jau bendros tiek.

O tas Ebifin nieko labiau mistinio, nei Euribor. Nemanau, kad tai labai gąsdint turėtų smile.gif

Tik man buvo liūdna, nes visą gyvenimą nuo pas pirmos sąskaitos banke buvau lojali Swedbanko klientė, o net preliminariam pokalby nieko gero pasiūlyt negalėjo. Jie minimaliai siūlė tiek, kiek DnB maximumą blink.gif
Teks išeiti į DnB su visom algom, pensijų fondu, draudimu ir pan... Sveikas protas nugalėjo lojalumą smile.gif
Atsakyti