Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(iparado @ 2014 06 27, 09:31)
Tai kaip suprantu, jei siulys bankai daugiau ngu tarkime 2,2 vos bendru palukanu, geriau atsisakyti ir nesutikti?  g.gif

Čia priklausys nuo jūsų situacijos, ką jums pasiūlys, ar įžvelgs kokių rizikos faktorių, ar ne. Mums va, dėl mano motinystės atostogų maržą davė 2,5 ir palūkanos 2,9. Bet minėjo, kad jei praėjus kokiems metams, dviems, mokėjimai bus tvarkingi, galėsim kreiptis dėl maržos sumažinimo.
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2014 06 28, 09:45)
Aš kalbėjau apie paskolos grąžinimą anksčiau laiko. Swedbanke labai nesuinteresuoti, kad grąžintum anksčiau.

Nors gal tik ant tokios vadybininkės papuoliau...

Tokios kalbos tik rekomendacinio pobūdžio 4u.gif Aš nebūčiau sureikšminusi, kas gi mane privers 8000 Lt užsišaldyti sąskaitoj, kai paskola su savo palūkanom tiksi doh.gif Aišku, kažkokios santaupos būtinos, patys stengiamės 3 įmokų dydį turėti, jei maža kas, bet ne 8000 Lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2014 06 28, 14:01)
Tokios kalbos tik rekomendacinio pobūdžio  4u.gif  Aš nebūčiau sureikšminusi, kas gi mane privers 8000 Lt užsišaldyti sąskaitoj, kai paskola su savo palūkanom tiksi  doh.gif  Aišku, kažkokios santaupos būtinos, patys stengiamės 3 įmokų dydį turėti, jei maža kas, bet ne 8000 Lt  drinks_cheers.gif

na čia kaip žiūrėsi.. ne tik įmokoms reiktų kažkiek atsidėt, bet ir šiaip juodai dienai. gi visko gali atsitikti. o šiaip kas vienam 8 tūkst daug, kitam nėra tiek daug wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 06 28, 14:30)
na čia kaip žiūrėsi.. ne tik įmokoms reiktų kažkiek atsidėt, bet ir šiaip juodai dienai. gi visko gali atsitikti. o šiaip kas vienam 8 tūkst daug, kitam nėra tiek daug wink.gif

Kiekvienas skaičiuoja, kas ir kaip 4u.gif Pvz., mes tik 3 mėn įmoką laikom, vien dėl nenumatytų sąlygų, kad iki algos "datempti". O jei jau mąstant apie darbo netekimus ir pan., tai išeitinės būtų, išgyventume, juk dviese esam ax.gif Mėnesinė mūsų įmoka truputį virš 1000 Lt, tai ir jaučiamės saugesni nešaldydami pinigų sąskaitose, man smagiau dengti paskolą smile.gif Bet kas kaip nori, taip gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2014 06 28, 09:44)
Čia priklausys nuo jūsų situacijos, ką jums pasiūlys, ar įžvelgs kokių rizikos faktorių, ar ne. Mums va, dėl mano motinystės atostogų maržą davė 2,5 ir palūkanos 2,9. Bet minėjo, kad jei praėjus kokiems metams, dviems, mokėjimai bus tvarkingi, galėsim kreiptis dėl maržos sumažinimo.

oho, tai jums gavosi bendras skaicius virs 5% blink.gif blink.gif nu cia jau virsune sakyciau, ypac kad pateisino tai motinystes atostogomis, kurios juk neuzilgo baigsis...beje, o tai marza pagal sutarti ne visa sutarties laikotarpi tokia pati laikosi? kazi ar cia realu kad jie tas marzas kaitaliotu, jauciu kai ilysi jau tai ilysi su tokiu dideliu skaiciumi...mums irgi motinystes atostogos, negi taip pat paskaiciuos? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2014 06 28, 13:01)
Tokios kalbos tik rekomendacinio pobūdžio  4u.gif  Aš nebūčiau sureikšminusi, kas gi mane privers 8000 Lt užsišaldyti sąskaitoj, kai paskola su savo palūkanom tiksi  doh.gif  Aišku, kažkokios santaupos būtinos, patys stengiamės 3 įmokų dydį turėti, jei maža kas, bet ne 8000 Lt  drinks_cheers.gif

mes stengiames metu imokas laikyti reserve, bet ne visada iseina, atostogu tai norisi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iparado @ 2014 06 28, 19:23)
oho, tai jums gavosi bendras skaicius virs 5% blink.gif  blink.gif  nu cia jau virsune sakyciau, ypac kad pateisino tai motinystes atostogomis, kurios juk neuzilgo baigsis...beje, o tai marza pagal sutarti ne visa sutarties laikotarpi tokia pati laikosi? kazi ar cia realu kad jie tas marzas kaitaliotu, jauciu kai ilysi jau tai ilysi su tokiu dideliu skaiciumi...mums irgi motinystes atostogos, negi taip pat paskaiciuos?  doh.gif

tai kad ne 5, o 2.9 bendros smile.gif nors man tai ir tokius būtų per didelės.. ypač mąstant, kad Euribor/Vilibor nebus visą laiką toks žemas.
Atsakyti
QUOTE(iparado @ 2014 06 28, 19:23)
oho, tai jums gavosi bendras skaicius virs 5% blink.gif  blink.gif  nu cia jau virsune sakyciau, ypac kad pateisino tai motinystes atostogomis, kurios juk neuzilgo baigsis...beje, o tai marza pagal sutarti ne visa sutarties laikotarpi tokia pati laikosi? kazi ar cia realu kad jie tas marzas kaitaliotu, jauciu kai ilysi jau tai ilysi su tokiu dideliu skaiciumi...mums irgi motinystes atostogos, negi taip pat paskaiciuos?  doh.gif
Papildyta:

mes stengiames metu imokas laikyti reserve, bet ne visada iseina, atostogu tai norisi... blush2.gif

Nu mums sakė, kad galėsim rašyt prašymą dėl sumažinimo, jei, tarkim, po metų bus visi mokėjimai tvarkingi, ir pan.
O dėl jūsų, tai nežinau, gi nuo banko priklauso. Gal jūsų labai didelės pajamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 06 28, 18:34)
tai kad ne 5, o 2.9 bendros smile.gif nors man tai ir tokius būtų per didelės.. ypač mąstant, kad Euribor/Vilibor nebus visą laiką toks žemas.

man pasirode kad marza ir dar papildomai tiek pat palukanos lotuliukas.gif na bet vistiek ne is mazuju, kad ir 2,9% g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2014 06 28, 19:01)
Nu mums sakė, kad galėsim rašyt prašymą dėl sumažinimo, jei, tarkim, po metų bus visi mokėjimai tvarkingi, ir pan.
O dėl jūsų, tai nežinau, gi nuo banko priklauso. Gal jūsų labai didelės pajamos smile.gif

nera jos dideles, sodra gi daug nemokes uz vaika biggrin.gif na jei leidzia rasyti tokio tipo prasyma tai tada viskas kaip ir ok, pora metu galima ir su didesne marza pagyventi smile.gif beje, koks ten bankas dave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iparado: 28 birželio 2014 - 19:09
QUOTE(iparado @ 2014 06 28, 20:09)
man pasirode kad marza ir dar papildomai tiek pat palukanos  lotuliukas.gif  na bet vistiek ne is mazuju, kad ir 2,9%  g.gif
Papildyta:

nera jos dideles, sodra gi daug nemokes uz vaika  biggrin.gif  na jei leidzia rasyti tokio tipo prasyma tai tada viskas kaip ir ok, pora metu galima ir su didesne marza pagyventi smile.gif beje, koks ten bankas dave?

Sebas. Swed davė mažiausiai, ir nepriėmė perrašytos vyrui išmokos, sakė nesinaudot įstatymo spraga biggrin.gif DNB davė mažiau, nei mum reikėjo, o Danske 30 proc. įnašo norėjo..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2014 06 28, 21:40)
Sebas. Swed davė mažiausiai, ir nepriėmė perrašytos vyrui išmokos, sakė nesinaudot įstatymo spraga biggrin.gif DNB davė mažiau, nei mum reikėjo, o Danske 30 proc. įnašo norėjo..

O ar ne visur 30 proc.praso?
Atsakyti
smile.gif+2014 06 28, 20:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 06 28, 20:42)

dazniausiai 15% uztenka smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 06 28, 21:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 06 28, 21:42)

QUOTE(iparado @ 2014 06 28, 22:11)
dazniausiai 15% uztenka smile.gif

Taip, kituose 15proc. prašo, Danske tik 30. Bet čia gal nuo perkamo būsto priklauso, gal butams mažiau prašo, mes namą perkam.
Atsakyti