Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

QUOTE(Amelita @ 2014 06 10, 10:12)
Labas, ar kas turite siuos praustuvus namie:
keramikine Nr. 1

sita turiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 06 10, 14:36)
sita turiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ar senai ja jau naudojies?Gal gali nufotkinti kaip ji namie atrodo? Koks pas jus virtuves stilius? Kaip su valymu? Ar labai apsinesa pvz kalkem? Nera labai didele? Ar pati virtuve didele?Dabar as bijau sio praustuvo del jo dydzio ir valymo.....Ir dar galvoju ar tiks prie namu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 10 birželio 2014 - 14:54
QUOTE(Amelita @ 2014 06 10, 15:46)
Ar senai ja jau naudojies?Gal gali nufotkinti kaip ji namie atrodo? Koks pas jus virtuves stilius? Kaip su valymu? Ar labai apsinesa pvz kalkem? Nera labai didele?  Ar pati virtuve didele?Dabar as bijau sio praustuvo del jo  dydzio ir valymo.....Ir dar  galvoju ar tiks prie namu. smile.gif

nuo kaledu biggrin.gif kazkada jau buvau ikelus foto smile.gif

user posted image
http://siaudinetroba...tuvele-461.html

QUOTE(Amelita @ 2014 06 10, 15:46)
Ar labai apsinesa pvz kalkem?

Nera labai didele?

Dabar as bijau sio praustuvo del jo  dydzio ir valymo.....Ir dar  galvoju ar tiks prie namu. smile.gif

pas mus vanduo siaubingai kalketas, bet visiskai neapsinese kolkas niekuo schmoll.gif

dydzio DIDELE ir tai man yra didziausias jos privalumas wub.gif nuvaziavau pas mama tai nebemokejau nazoj kriauklej plaut lotuliukas.gif tokios tos mazos man zaislines dabar atrodo....

del valymo tai valosi labai lengvai tik tiek kad yra didele tai ir valymo daugiau, bet ar valai maza as sita...

gal kazkam minusas kad tarkim i ja duzta indai... kelis puodelius kaukstelejau ir suduzo...bet kai pripratau prie gabaritu tai nebenutinka taip...

is esmes tai pacioj virtuvej turiu prie ko prikibt, bet prie kriaukles tai tikrai ne wub.gif neziurint i kai kuriuos jos minusus, man ji TOBULA wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 10 birželio 2014 - 16:32
Tinka Jums si kriaukle. smile.gif Metaus dabar del Franke keliu variantu ir sitos..Tos tai tiktu mums prie interjero, o si nezinau...Ir mes plautuve planuojame deti puseleje ( saloje).. ten salia bus pvz pusryciaujama..Tai bijau, kad ji labai uzgos mano visa stala.. As i sias dairaus : Fr ir i sia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 10 birželio 2014 - 16:35
Gal kas turit ir naudojat Bosnas koju kedutes su dezute? Ar patvari? g.gif mb negali batu apsiaut neatsisedes, kas karta seda, tai tam reikalui reikia biggrin.gif

http://www.ikea.com/...ducts/40266682/
Atsakyti
labutis, gal kas nors turite ar ka girdejote apie odinius KIVIK baldus? Internete randu atsiliepimu bet tik apie medžiaginius KIVIK kampus ax.gif
http://www.ikea.com/...ucts/S09904706/

O gal kas turite ir vaikams naudojate BRIMNES lovas?
http://www.ikea.com/...ducts/00228705/

Taip pat domina virtuves, tiksliau tas METOD variantas.Kaip kokybe, ar verta geriau dairytis kur nors kitur?

Visi komentarai,visos nuomones labai laukiamos, pasidalinkit prašau mirksiukas.gif
Nauja as toj Ikejoj, dar nelabai gaudausi blush2.gif ax.gif tongue.gif tad reikia pagalbos blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 06 10, 16:30)
is esmes tai pacioj virtuvej turiu prie ko prikibt, bet prie kriaukles tai tikrai ne  wub.gif  neziurint i kai kuriuos jos minusus, man ji TOBULA  wub.gif

pasidalinkit prie ko prikibtumet prie virtuves ir visgi rasote kad kriaukle turi minusus kokie?
Atsakyti
Akvilyte, o kas telpa toje spintelėje po šita kriaukle?

Mes pagaliau prisiruošėme pirkti spintą iš Pax. Ir dabar galvoju - o kaip jos surinkimas? Instrukcijos juk ten kaip suprantu nebus? Kas turite tokias spintas, pasidalinkite patirtimi. Nors dabar paklausiau ir galvoju, ar tik nebuvo jau apie tai kalbėta, bet aš tada net nesupratau, kas tas Pax yra smile.gif

Atsakyti
Pax yra spintu serija tinkama miegamajam, koridoriui, kitoms patalpoms, gal nedeciau ten kur dregme, t.y. vonioje, jus galite planeryje susidelioti, kokiu jums reikia stalciu, kabyklu, skersiniu ir t.t. Taip pat kokiu duru norit.
Instrukcijos, kaip surinkti yra net prie menkiausiu dalyku, pvz. dangciu laikiklio spinteleje biggrin.gif surinkti tikrai paprasta, tik jei spinta auksta, tai aisku reikia pagalbos ja pastatyti, vienam zmogui per sunku
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 06 10, 11:27)
Tai pirkit miltus po 1kg mirksiukas.gif

Gyvenant su trim vyrais per mazai to kilogramo lotuliukas.gif nes daznai idavus daiktu sarasa ka nupirkt, isgirstu paklaikusi klausima: Kaaaaaaa???????? Vėl miltai baigės?????? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 11 birželio 2014 - 23:17
QUOTE(Freke @ 2014 06 12, 00:17)
Gyvenant su trim vyrais per mazai to kilogramo  lotuliukas.gif nes daznai idavus daiktu sarasa ka nupirkt, isgirstu paklaikusi klausima: Kaaaaaaa???????? Vėl miltai baigės?????? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai jum maišą miltų reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
aaa, tai jeigu tiek daug miltų, tai tada tik šitas padės
http://www.ikea.com/...ducts/90099049/

Atsakyti