Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

QUOTE(Alchemie @ 2014 06 11, 22:47)
Pax yra spintu serija tinkama miegamajam, koridoriui, kitoms patalpoms, gal nedeciau ten kur dregme, t.y. vonioje, jus galite planeryje susidelioti, kokiu jums reikia stalciu, kabyklu,  skersiniu ir t.t. Taip pat kokiu duru norit.
Instrukcijos, kaip surinkti yra net prie menkiausiu dalyku, pvz. dangciu laikiklio spinteleje biggrin.gif surinkti tikrai paprasta, tik jei spinta auksta, tai aisku reikia pagalbos ja pastatyti, vienam zmogui per sunku

Na, bandysim pirkt ir rinkti, gal viskas bus gerai. Galvojau, gal kviesti jų meistrus, bet vistik brangiai gaunasi viska sudėjus, ypač jei į mūsų mašiną netilps atsivežt.

Mes iki šiol pirkom tik Hemnes seriją, tai labai esame ja patenkinti. Tik va gaila, kad miegamojo lova iš Hemnes tik 1,40 pločio, mažoka lyg ir. Neįsivaizduoju kokią lovą vietoj jos pritaikyt
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2014 06 12, 10:59)
Na, bandysim pirkt ir rinkti, gal viskas bus gerai. Galvojau, gal kviesti jų meistrus, bet vistik brangiai gaunasi viska sudėjus, ypač jei į mūsų mašiną netilps atsivežt.

Mes iki šiol pirkom tik Hemnes seriją, tai labai esame ja patenkinti. Tik va gaila, kad miegamojo lova iš Hemnes tik 1,40 pločio, mažoka lyg ir. Neįsivaizduoju kokią lovą vietoj jos pritaikyt

mes su opel astra per du reisus PAX spinta parsivezem... o surinkt lengva...
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 06 12, 11:22)
mes su opel astra per du reisus PAX spinta parsivezem... o surinkt lengva...

O kokio aukščio jūsų spinta? Aš galvoju ar tilps 2,30 į mūsų mašiną, nors sėdynės išsilanksto visos iki pat priekio, tai gal ir tilps
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2014 06 12, 12:10)
O kokio aukščio jūsų spinta? Aš galvoju ar tilps 2,30 į mūsų mašiną, nors sėdynės išsilanksto visos iki pat priekio, tai gal ir tilps

beveik iki lubu, tai matyt 230, plocio 2 po 75, gylio 55 (ar 60) ir slankiojancios durys, tilpo
Atsakyti
Žiūriu Expedit lentynas pakeitė Kallax.. Kaip gaila, mums pagal išmatavimus reikia būtent Expedit.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 13, 22:57)
Žiūriu Expedit lentynas pakeitė Kallax.. Kaip gaila, mums pagal išmatavimus reikia būtent Expedit.

Ekspozicijoje ir internete nebera, bent bent jau vakar sandelyje dar buvo, kai kuriu rusiu Expedit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 06 13, 22:23)
Ekspozicijoje ir internete nebera, bent bent jau vakar sandelyje dar buvo, kai kuriu rusiu Expedit  4u.gif

Negaliu prisiskambinti Ikejai. Esu iš kito miesto.
Gal kuri planuojat šiandien ten važiuoti ir nesunku būtu paklausti, ar turi sandėlyje baltą 5x5 Expedit lentyną?
Atsakyti
Mes pirkome Pax spinta su Hemnes durimis. Tai man labai patinka. Palyginus, kad tokio dydzio griozdas stovi svetainėje uz duru atrodo tikrai neblogai ir prie svetaines Hemnes baldu tinka smile.gif

O surinkimas tikrai nesudetingas, kaip ir visų Ikea baldų. Meistro tikrai nesamdykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2014 06 15, 01:33)
Mes pirkome Pax spinta su Hemnes durimis. Tai man labai patinka. Palyginus, kad tokio dydzio griozdas stovi svetainėje uz duru atrodo tikrai neblogai ir prie svetaines Hemnes baldu tinka smile.gif

O surinkimas tikrai nesudetingas, kaip ir visų Ikea baldų. Meistro tikrai nesamdykite smile.gif

Migliuka, jūs irgi Hemnes mylėtojai? smile.gif

Išsiaiškinau, kad Hemnes lova yra ir 1,60 pločio, balta dažyta. O spintą bandysim patys ir atsivežt ir susirinkt. Tik durys gaila bus ne Hemnes, nes stumdomos.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 06 12, 00:17)
Gyvenant su trim vyrais per mazai to kilogramo  lotuliukas.gif nes daznai idavus daiktu sarasa ka nupirkt, isgirstu paklaikusi klausima: Kaaaaaaa???????? Vėl miltai baigės?????? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif na tada gaunat prisitaikyt kokį panašų indą iš kitos serijos ar kito gamintojo ir tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri uzmatet ispardavimo skyriuje KERDEMUMMA vazonu?

user posted image

Reikia 24 cm, tai galvoju gal pigiau pavyktu gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2014 06 15, 09:33)
Migliuka, jūs irgi Hemnes mylėtojai? smile.gif

Išsiaiškinau, kad Hemnes lova yra ir 1,60 pločio, balta dažyta. O spintą bandysim patys ir atsivežt ir susirinkt. Tik durys gaila bus ne Hemnes, nes stumdomos.

Taip, man laabai patinka Hemnes. Tik pas mus ne miegamajame, o svetaineje viskas hemnes - indauja, staliukas, minėta spinta. Taip pat artimiausiu metu pirksime staliuką po televizoriumi ir aukštas lentynas iš šonų (vieną planuoju su stiklu, kitą atvirą). Viduriniąją dalį, kuri kabinasi virš televizoriaus jau turiu parsisiuntusi iš PL, nes LT nėra asortimente. Valgomajame stovi Stornas stalas ir Kaustby kėdės (beje kai juos išsirinkome nebuvau pastebėjusi, kad ir Ikėjoje juos derina su Hemnes).
Taip pat tuoj turi atsirasti ir ektorp sofa su blue vellinge uzvalkalu (uzvalkala jau turiu, pasiseke labai pigiai nusipirkti taip pat ne lt ir net ne ikėjoje, nes ten nebėra) thumbup.gif

Viskas tamsaus medžio, nors man labai patinka ir pilkas ir baltas. Jeigu tik grindys būtų labiau vienspalvės gal pilką būčiau rinkusis. Pušies masyvas be abejo braižosi, reikia saugoti, bet man vistiek labiau patinka negu plokste smile.gif O sveciai ateje sako, kad grazu. Kol baldu nepaliečia jiems atrodo, kad tai stambus medžio masyvas smile.gif
Atsakyti