Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

QUOTE(Hennessy @ 2014 04 19, 07:30)
Nusipirkome prie turimo ÄPPLARÖ stalo dar du krėslus, šiandien jau bandysime terasoje  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Hennessy, kaip šie krėslai? Ar patogu nugarai sėdint be nugaros pagalvėlių?
Atsakyti
Pirkome sias vaikiskas lovas,kol kas easme patenkinti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
akvilyte Paglebėk 4u.gif
Mane tai domina baras-sala. Iš kokių spintelių ją sudarei?
Man reikia virtuvės viduryje, kad butų 110x110cm, tai galvoju gal užteks vienos spinteles 60x60 g.gif Nežinau kaip geriau viską apgalvoti doh.gif

mes dukrai nupirkome tokią BRIMNES lovą 140x200 bet dar nesurinkome blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(oge @ 2014 06 16, 21:05)
Hennessy, kaip šie krėslai? Ar patogu nugarai sėdint be nugaros pagalvėlių?

Krėslai man patogūs (ypač su žemiausiai nulesta nugarėle biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ), o va suoliukui norėtųsi pagalvėlių, kad patogiau būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 06 10, 17:32)
..Ir mes plautuve planuojame deti puseleje ( saloje)..

saloj tokios kriaukles tikrai nedeciau schmoll.gif

QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 06 11, 19:28)
kriaukle turi minusus kokie

zodziu kazkaip nepadarytas normalus nubegimas.. zodziu jei kriauklej yra kazkokiu smulkniu tai nubegyus vandeniui jos lieka pasklidusios po visa plota, o nesubega i centra kaip metalinese tarkim kriauklese... toliau joks nuolydis nepadarytas ten kur tvirtinasi ciaupas...slapia ranka uzsuki kriaukle ir tas vanduo ten ir liaka stovet.. nenubega i kriaukle....
cia atkeliau ka buvau rasius jau... ta nubegima nuo ciaupo issprendem ciaupa pasuke taip kad rankenele butu virs kriaukles...

QUOTE(CESARIA @ 2014 06 11, 20:18)
Akvilyte, o kas telpa toje spintelėje po šita kriaukle?

telpa stalcius su 4 siuksliu kibirais biggrin.gif

QUOTE(mamučiukas @ 2014 06 17, 08:37)
akvilyte Paglebėk  4u.gif
Mane tai domina baras-sala. Iš kokių spintelių ją sudarei?

pas mane ten 2 stalciu blokai po 60 plocio... ir emiau dvi apdailines plokstes is kitu sonu smile.gif stalvirsis 1,3*0,8

Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 06 17, 07:39)
Krėslai man patogūs (ypač su žemiausiai nulesta nugarėle  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ), o va suoliukui norėtųsi pagalvėlių, kad patogiau būtų  rolleyes.gif

Man į nuotraukas žiūrint suoliukas pasirodė patogus biggrin.gif Tik dėl krėslų klausimas kilo, o pasirodo viskas atvirkščiai smile.gif
Komplektuojuosi rinkinį - imsiu 4 krėslus su reguliuojama nugara. Neapsisprendžiu ką kitoms keturioms vietoms paimt g.gif Matyt nuspręsiu, kai išbandysiu gyvai.
O kaip su vieta prie stalo? Aštuoniese patogu susėst? Alkūnėmis nesidaužo kaimynai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2014 06 17, 20:18)
Man į nuotraukas žiūrint suoliukas pasirodė patogus biggrin.gif Tik dėl krėslų klausimas kilo, o pasirodo viskas atvirkščiai smile.gif
Komplektuojuosi rinkinį - imsiu 4 krėslus su reguliuojama nugara. Neapsisprendžiu ką kitoms keturioms vietoms paimt  g.gif Matyt nuspręsiu, kai išbandysiu gyvai.
O kaip su vieta prie stalo? Aštuoniese patogu susėst? Alkūnėmis nesidaužo kaimynai? smile.gif

Suoliukas iš principo irgi patogus, na bet krėslo atlošą galima kiek žemiau nuleisti ir atsiremti patogiai, o suoliuko tai ne, jau taip neatsipalaiduosi, nebent minkštas pagalves dėti biggrin.gif Bet, aišku, šiaip sėdėti (valgant ar pan.), tai visai gerai irgi.
Prie stalo, tiesą sakant, taip ir nebuvome susodinę didelio kiekio žmonių, nes vis kažkaip su orais nepasiseka, tai bendras valgymas taip ir vyksta prie didelio stalo viduje lotuliukas.gif O kiek būname terasoje, tai visi išsibarsto (vieni žaidžia, kiti namie kalbasi, treti prie stalo ir pan.), todėl net poreikio pilnai jį išskleisti kažkaip nebuvo. Todėl papildomų krėslų ir nepirksiu (turint omenyje, kad tas papildomų vietų poreikis mūsų oro sąlygomis galėtų atsirasti gal vieną-du tris kartus per metus) - turiu MARIUS taburetes dar, tai išnešus jas užtektų atsisėsti. O štai kiek žmonių pavyktų patogiai susodinti prie iškleisto stalo - čia geras klausimas, bet kadangi mes kažkada sugebėjome 12 žmonių susodinti prie gan nedidelio (166 cm.) BJURSTA stalo, tai, manau, prie šito galėtumėme dar daugiau sugrūsti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokius čiužinukus pirkot į lovytes Guliver ir kitas? Ir ar esat patenkinti ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 06 17, 09:43)

zodziu kazkaip nepadarytas normalus nubegimas.. zodziu jei kriauklej yra kazkokiu smulkniu tai nubegyus vandeniui jos lieka pasklidusios po visa plota, o nesubega i centra kaip metalinese tarkim kriauklese...

Et, panašu, kad čia visų tų keramikinių kriauklių bėda, "neergonomiškos " kažkokios, pas mane šita
Domsjo, ta pati bėda. bet pripranti ir gerai biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 06 10, 18:30)
nuo kaledu  biggrin.gif  kazkada jau buvau ikelus foto smile.gif

gal kazkam minusas kad tarkim i ja duzta indai... kelis puodelius kaukstelejau ir suduzo...bet kai pripratau prie gabaritu tai nebenutinka taip...

o nebuvo kad kristu koks indas is aukstai ? smile.gif mane prigazdino kad gali iskilti pati kriaukle jai nukristu koks daigtas,bet kaip paziuri duoda 25 metams garantija tai nemanau kad turetu taip nutikt g.gif as nusiziurejus ta dviguba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 06 20, 22:50)

o nebuvo kad kristu koks indas is aukstai ?  smile.gif mane prigazdino kad gali iskilti pati kriaukle jai nukristu koks daigtas,bet kaip paziuri duoda 25 metams garantija tai nemanau kad turetu taip nutikt g.gif as nusiziurejus ta dviguba smile.gif

Pas mane virš kriauklės nėra jokių spintelių, nėr kam iš aukščiau krist biggrin.gif Nieko dar nesu sudaužiusi kriauklėje smile.gif Bet jei koks puodelis kristų, tikrai nemanau, kad kriauklė skiltų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 21 birželio 2014 - 09:11
Musu naujausi pirkiniai:
Dvigubas stalas:
user posted image

Atsakyti