Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 18, 21:26)

Jau žydėjimas į pabaigą. Apdulkinau žiedus, gal užaugins sėklytes  g.gif

Ką su kuo?

QUOTE(Lutpede @ 2014 03 20, 00:29)
Grand Diva tamsesnis už Benfiką ir žiedo forma  skiriasi.
Mano Benfika.  Natūroje  ji šiek tiek tamsesnė nei gavosi  fotografijoje
user posted image

Šita nuotrauka labai "skani"

QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 20, 14:23)
Kažkokius du dovanų man nupirko, šiandien sužinosiu  thumbup.gif

thumbup.gif Gera mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 20, 14:23)
Jeigu ką domins, žinau kur Druskininkuose yra įvairių amarilių, tik mama veislių nenurašė  blush2.gif  bet sakė dar tokių nemačius. Kažkokius du dovanų man nupirko, šiandien sužinosiu  thumbup.gif

kur Druskininkuose?smile.gif

plačiau info - adresas, veislės:)
Atsakyti
Kauno sėklos ir ko, UAB, parduotuvė
Savanorių a. 5, LT-35201 Panevėžys, tel:(45)468584
prazonduokit mirksiukas.gif

Šios parduotuvytės senai nebėra. Gal būt ir kituose miestuose ta pati situacija. Kada išsikėlė parduotuvė, tai paaiškino, kad Panevėžyje Kauno sėklos savo filialo nebeturės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 03 20, 15:43)
Kauno sėklos ir ko, UAB, parduotuvė
Savanorių a. 5, LT-35201 Panevėžys, tel:(45)468584
prazonduokit mirksiukas.gif

Šios parduotuvytės senai nebėra. Gal būt ir kituose miestuose ta pati situacija. Kada išsikėlė parduotuvė, tai paaiškino, kad Panevėžyje Kauno sėklos savo filialo nebeturės schmoll.gif

Kaisiadoryse yra,bet ten amariliu nera ir isvis pasirinkimas ten nekoks telefonas neegzistuoja. Cia ne visur vienodai prekiu tiekia i jas.

Tiesa,noriu paklausti jusu patarimu.Sese nupirko man amarile su ziedkociu,tik ruosias zydejimui,o vazone labai uzmirke,net varva apacioje,gal ka padaryti tureciau,kad nebutu taip slapia svogunui,? blush2.gif Ar cia viska taip palikti ,kazkaip baisu del saknu ,pirstu prazeriau sonuke tai tik rudi "siuliukai" taip ir palikau
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 20, 18:11)
Kaisiadoryse yra,bet ten amariliu nera ir isvis pasirinkimas ten nekoks telefonas neegzistuoja. Cia ne visur vienodai prekiu tiekia i jas.

Tiesa,noriu paklausti jusu patarimu.Sese nupirko man amarile su ziedkociu,tik ruosias zydejimui,o vazone  labai uzmirke,net varva apacioje,gal ka  padaryti tureciau,kad nebutu taip slapia svogunui,? blush2.gif  Ar cia viska taip palikti ,kazkaip baisu del saknu ,pirstu prazeriau sonuke tai tik rudi "siuliukai" taip ir palikau

O tai tau doh.gif vadinasi pasenusi informacija. Persiprašau 4u.gif
Dėl amarilio, tikrai persodinčiau, ne kartą esu persodinusi su gerokai apie 15 cm. išlindusiais žiedkočiais, netgi vieną operavau ir gan stipriai. Išgyveno. Jei jau tuoj tuoj sprogs pumpuras, tai pjauk ir merk į vazą,
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 20, 13:48)
  Kauno sėklos ir ko, UAB parduotuvė 
E. Steponaičio g. 9, LT-71130 Šakiai, tel:(345)53537

Nu dingę Kauno sėklos. Nr 10 privatininkas turi bet pas jį amarilių tikrai nebūna . O va toj pačioj gatvėj 16 Nr. "Žalia stotelė" yra. Šiemet mačiau royal red ir sweet pink kažkokių nedidelių svogūnų buvo, bet kažkaip nesužavėjo po 15LT.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 20, 16:31)
Dėl amarilio, tikrai persodinčiau, ne kartą esu persodinusi su gerokai apie 15 cm. išlindusiais žiedkočiais, netgi vieną operavau ir gan stipriai. Išgyveno. Jei jau tuoj tuoj sprogs pumpuras, tai pjauk ir merk į vazą,

Ziedkotis dabar nuo svoguno iki virsunes 38cm.Na pumpuras dar vientisas,neprasiskyres,gal dar luktelt doh.gif Net nezinau kaip pasielgti...
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 20, 17:45)
Ziedkotis dabar nuo svoguno iki virsunes 38cm.Na pumpuras dar vientisas,neprasiskyres,gal dar luktelt  doh.gif  Net nezinau  kaip pasielgti...

klausimas ko nori? Žiedų dabar ar sveiko svogūno. Aš raučiau svogūną ir gelbėčiau, o stiebą pjaučiau, kai jis pradės žiotis.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 20, 09:38)
Kiek pagundų doh.gif siaubas, o ta grand diva  wub.gif tos tai norėčiau rolleyes.gif
Pempe, gražus žydėjimas 4u.gif
Kaškoniukui,

thumbup.gif Ačiū smile.gif tik nežinau už ką smile.gif

Tai va, kai nuvažiavau tai jau taip visų norimos Grand Divos, nebuvo ir pasirinkimas nedidelis ir praktiskai paėmiau kas liko lotuliukas.gif Palikau tik po vieną Double Red Nyph ir Exotic Peacok. Prieš pat mane jauna moteris irgi prasinešė, nedrįsau paklausti ar ne mūsiškė blush2.gif Taigi prisipažinkit apie pusė dvyliktos ar kuri nebuvot biggrin.gif ?

Sau paėmiau taip ilgai svajotą Chico clap.gif - laukiu kada vaikus suguldysiu ir pasimėgausiu sodinmu biggrin.gif
Dar iš vienos forumo mamytės pagaliau tris raudonukus parsivežiau, kažkodėl panašu į colibriukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaškoniukas: 20 kovo 2014 - 17:24
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 20, 17:14)
klausimas ko nori? Žiedų  dabar ar  sveiko svogūno. Aš raučiau svogūną ir gelbėčiau, o stiebą  pjaučiau, kai jis pradės žiotis.

Stai kokia situacija,saknys tiesiog nukrito kai pakeliau svoguna verysad.gif

user posted image
Nuvalius svoguna rastos kelios geros sakneles ,pats svogunas nera papuves ir apacioje nera puvinuko,nezinau ar gerai matysis

user posted image
Dabar skaitau pirma psl. ir nezinau ar ji i kalio tirpala deti ar tiesiog isodinti i zemes,atleiskit ,kad as tokia ikiri ,tiesiog pirma tokia man situacija blush2.gif
Jauciuosi visiska neismanele ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3Catrice: 20 kovo 2014 - 18:04
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 20, 17:20)

Na, mano draugė buvo tokiu laiku. Pripirko man ir sau:)) paskutinę Grand divą ji man ir paėmėsmile.gif nemuškit tik manęs:) bet svogūnai nesužymėti, o draugė pavadinimų neatsimena, tai lauksiu staigmenųsmile.gif kaip suprantu parduotuvėlė padarė normalią apyvartą šiandien:) išbadėję amarilių mylėtojos užpuolėsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 20 kovo 2014 - 18:23
As ir vakar nusipirkau keleta amriliu toje parduotuveje 2 Gran divas, Estela ir Peackok. Viena Gran diva net 4 vaikucius turi. Tai labai tikiuosi, kad prazys tai ka nusipirkau:)
Atsakyti