Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 20, 14:23)
Jeigu ką domins, žinau kur Druskininkuose yra įvairių amarilių, tik mama veislių nenurašė  blush2.gif  bet sakė dar tokių nemačius. Kažkokius du dovanų man nupirko, šiandien sužinosiu  thumbup.gif

nu baikit nervus tampyt doh.gif sakykit kur detaliau g.gif svarbiausia ar daug užvežta
manau ryt į Druskininkus bus amarilininkių invazija lotuliukas.gif išneš visus likučius net dulkės ruks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 03 20, 18:20)
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 20, 17:20)

Na, mano draugė buvo tokiu laiku. Pripirko man ir sau:)) paskutinę Grand divą ji man ir paėmėsmile.gif

Ech, vaziavau tik dėl Grand Divos, o pavėlavau vadinas tik porą minučių... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 20, 19:14)
klausimas ko nori? Žiedų  dabar ar  sveiko svogūno. Aš raučiau svogūną ir gelbėčiau, o stiebą  pjaučiau, kai jis pradės žiotis.

drinks_cheers.gif

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 20, 19:20)
thumbup.gif Ačiū smile.gif tik nežinau už ką smile.gif
Sau paėmiau  taip ilgai svajotą Chico clap.gif - laukiu kada vaikus suguldysiu ir pasimėgausiu sodinmu  biggrin.gif
Dar iš vienos forumo mamytės pagaliau tris raudonukus parsivežiau, kažkodėl panašu į colibriukus.

Už dyką biggrin.gif , paklausei, kas augina, tai va toks atsakymas gavosi biggrin.gif

QUOTE(3Catrice @ 2014 03 20, 20:02)
Stai kokia situacija,saknys tiesiog nukrito kai pakeliau svoguna verysad.gif 

Nuvalius svoguna rastos kelios geros sakneles ,pats svogunas nera papuves ir apacioje nera puvinuko,nezinau ar gerai matysis

Dabar skaitau pirma psl. ir nezinau ar  ji i kalio tirpala deti ar tiesiog isodinti i zemes,atleiskit ,kad as tokia ikiri ,tiesiog pirma tokia man situacija  blush2.gif
Jauciuosi visiska neismanele ...

Šiaip sakyčiau, visai nėra ko liūdną veidelį dėti, laiku išvertei, pjauk žiedstiebį, merk į vazą, o svogūną palaikyk rausvam tirpaliukį, pora dienelių ant saulutės, ar arčiau radiatoriaus, ant laikraščio, paskui sodink, tik nesugalvok tręšti, kai po kokio gero mėn. pamatysi, kad jau lapus leidžia ir aktyviai auga, dar po poros savaičių šiek tiek patręšk 4u.gif Pamatysi viskas bus gerai.

QUOTE(jole_juli @ 2014 03 20, 20:35)
As ir vakar nusipirkau keleta amriliu toje parduotuveje 2 Gran divas, Estela ir Peackok. Viena Gran diva net 4 vaikucius turi. Tai labai tikiuosi, kad prazys tai ka nusipirkau:)

Maaaaaan, žinoma jei spėjau vieną patį gražiausią rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 20, 16:31)
Dėl amarilio, tikrai persodinčiau, ne kartą esu persodinusi su gerokai apie 15 cm. išlindusiais žiedkočiais, netgi vieną operavau ir gan stipriai. Išgyveno. Jei jau tuoj tuoj sprogs pumpuras, tai pjauk ir merk į vazą,

QUOTE(Lutpede @ 2014 03 20, 17:14)
klausimas ko nori? Žiedų  dabar ar  sveiko svogūno. Aš raučiau svogūną ir gelbėčiau, o stiebą  pjaučiau, kai jis pradės žiotis.

Labai aciu mergaites uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 20, 15:23)
Jeigu ką domins, žinau kur Druskininkuose yra įvairių amarilių, tik mama veislių nenurašė  blush2.gif  bet sakė dar tokių nemačius. Kažkokius du dovanų man nupirko, šiandien sužinosiu  thumbup.gif

Laukiam ataskaitos smile.gif, na Druskiniinkų nepasieksiu artimiausiu metu, bet bent pasidžiaugt, kad kažkuri kažką įdomaus įsigys ax.gif

QUOTE(taburete @ 2014 03 20, 19:20)
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 20, 17:20)

Na, mano draugė buvo tokiu laiku. Pripirko man ir sau:)) paskutinę Grand divą ji man ir paėmėsmile.gif nemuškit tik manęs:) bet svogūnai nesužymėti, o draugė pavadinimų neatsimena, tai lauksiu staigmenųsmile.gif kaip suprantu parduotuvėlė padarė normalią apyvartą šiandien:) išbadėję amarilių mylėtojos užpuolėsmile.gif

lotuliukas.gif
aš tai tik dėkinga, kad man Chico paliko lotuliukas.gif Ir tikiuosi, kad tie palaidi svogūnai nepamaišyti, labai lauksiu žiedų. Man tai pardavėja į atskirus maišelius sudėjo ir pavadinimus užrašė, pati buvau pasiruošus lapukų ir maišelių, kad nesusimaišyt, iš patirties kai Kauno sklepukyj lankiausi ir pamačiau, kad jie iš dėžučių prekiauja, bet neprireikė, dabar svarbiausia, kad jie anksčiau nebūtų buvę sumaišyti.
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 20, 21:01)
drinks_cheers.gif
Už dyką biggrin.gif

lotuliukas.gif nu jo prisigalvojau, kad man puokštes siunčia...
Gražu 4u.gif
Atsakyti
Dėkit nuotraukas, man badas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 20 kovo 2014 - 21:11
As tai kai rinkausi svogunelius sodu g., tai pardaveja labai ziurejo, kad nesumaisyciau. Po viena dezute eme ir is jos trauke svogunus parodyti. Kai viena apziurejau, tik tada kita istrauke. Sake, kad nenori per klaida sumaisyti.
Tai turiu vilties, kad isigijau tai ko norejau. Dabar lauksiu prasiskleidziant.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 20, 22:30)
Papildyta:
lotuliukas.gif  nu jo prisigalvojau, kad man puokštes siunčia...
Gražu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 03 20, 22:12)
As tai kai rinkausi svogunelius sodu g., tai pardaveja labai ziurejo, kad nesumaisyciau. Po viena dezute eme ir is jos trauke svogunus parodyti. Kai viena apziurejau, tik tada kita istrauke. Sake, kad nenori per klaida sumaisyti.
Tai turiu vilties, kad isigijau tai ko norejau. Dabar lauksiu prasiskleidziant.

Pardavėja, gal tikrai tvarkingai stengėsi nesumaišyti. Bet labai dažnai svogūnai būna sumaišyti pas tiekėjus. Tad, manau tik 45% pražys tai ką pirkome. Tiek Vilniuje, tiek Kaune. Ryt pabandysiu užsukti į dar dvi vietas kur gal kartais netyčia yra meilenių. Kažkoks nesveikas azartas pagavo- pašniukštinėti, tuo labiau, kad pro šalį važiuosiu ax.gif
Atsakyti
Net mešką iš žiemos miego prikeltumet,amarilių ieškoti. Ryškiai absinencijos sidromas sukilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 20, 22:53)
Net mešką iš žiemos miego prikeltumet,amarilių ieškoti. Ryškiai absinencijos sidromas sukilo  blush2.gif

Tikriausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 03 20, 19:35)
As ir vakar nusipirkau keleta amriliu toje parduotuveje 2 Gran divas, Estela ir Peackok. Viena Gran diva net 4 vaikucius turi. Tai labai tikiuosi, kad prazys tai ka nusipirkau:)

Viena leliuka rezervuojuosi, jeigu tik dalybos bus ax.gif biggrin.gif

Taiva nupirko man Sweet Pink ir kaip chico bet raudonas nerandu Google. Kai žydės įkelsiu.
Dėja mano Sweet pink teko gelbet svogūną, tai pusė nupjoviau, šaknynas didelis tai išmirkiau zelionkei ir šaknis ikišau į vazona su žemem, svogūna palikdama beveik ore. Teks ryt pirkt smelio ir apipilt.
O mano raudonas voriukas turi leliuką 4u.gif ir toki ūgtelėjusį ir mama sveikutėlė thumbup.gif t

Papildyta:
amaryllis Sumatra. Bet pavaizduotas visiškai raudonas tamisiai
Atsakyti