Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 20, 23:51)
Viena leliuka rezervuojuosi, jeigu tik dalybos bus  ax.gif  biggrin.gif

O mano raudonas voriukas turi leliuką  4u.gif  ir toki ūgtelėjusį ir mama sveikutėlė  thumbup.gif  t

Papildyta:
amaryllis Sumatra. Bet pavaizduotas visiškai raudonas tamisiai

Mergaites ir as labai noriu leliuku mielai nupirkciau..
Atsakyti
Cyberis Shumatra buvo vienintelis kaip ir Sweet Nymph. Buvo dar kažkokių dėžėse amarilių, pagal spalvas mama sakė balti su į vidurį raudonu tamsėjančiai.
Vienu žodžiu ji bėgom ėmė ir tik permetė žvilgsniu visus. Dabar ji pirmadieni važiuos pasivažinėti iki Druskininkų ir ten nakvos. Tai sake užsuks paklaus tel. nr. ir paklaus ar dar gaus, nes juos gauna vazonuose susodintus.
Sakė lyg galima užsakyti dar parsivežtų.

Tokiu atveju man į až surasot numerius, kai tik gausiu parduotuvės tel. nr. visiem sms išsiusiu ir skambinkitės klauskit kokios veislės ir t.t.
Jeigu reiks mama paims juos į Alytų. Iš jo iki Kauno aš parveši vėliausiai kovo 31. O iš Kauno tai jeigu kažkas norit irgi yra galimybė iki Vilniaus pametėti.

Viskas mano šiandien vaiko kantrybė trūko. iki
Atsakyti
Kaip tylu šiandien temutėje, kaip gera...
Atrodytų, kad visos atrajoja sugulusios po vakarykštės medžioklės. nail.gif
Išdulkinot krautuvėlę Vilniuje, kaip skėrienės prasinešėt... irnesakyk.gif
Atsakyti
aha aš tai kaupiuosi savo raudono miniuko fotosesijai ax.gif ir Prinsesės, nes ji jau su abejais išsiskleidusiais žiedkočiais ir žiedais wub.gif o kad ji žydėtų visa vasara unsure.gif

Ir mąstau gi, Kauno aukso puodas turės sakė dar ateinančią savaite papildymą - paskutini. Pasiėmiau tel. nr. rolleyes.gif
Irgi mąstau jog netyčia šiemet susirinkau visas Nymphas, liko tik baltą gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 03 21, 15:10)
Kaip tylu šiandien temutėje, kaip gera...
Atrodytų, kad visos atrajoja sugulusios po vakarykštės medžioklės.  nail.gif
Išdulkinot krautuvėlę Vilniuje, kaip skėrienės prasinešėt...  irnesakyk.gif

biggrin.gif Neatrajosi čia lotuliukas.gif - per atstumą sugebėjom prasinešti, vieną kartą vienoj, kitą - kitoj, ačiū padėjusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

O dabar klausimas turėtojoms - ar Aphrodite'i žiedkotis su raudoniu, pumpuras taip pat? Gėda, jau nebesulaukiu dienelės -kitos, kol prasiskleis blush2.gif . Nes du naujai pirkti meileniai, pirkti kaip Aphrodite ir Pasadena, atrodo identiškai ir panašu, kad bus šviesūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 kovo 2014 - 16:57
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 21, 16:54)
Gėda, jau nebesulaukiu dienelės -kitos, kol prasiskleis blush2.gif  . Nes du naujai pirkti meileniai, pirkti kaip Aphrodite ir Pasadena, atrodo identiškai  ir panašu, kad bus šviesūs

Niekad nekreipiau dėmesio į tai g.gif
Per tuos masinius pirkimus kantrybės nelikę nė už sudilusį skatiką biggrin.gif gi tiek nervinių ląstelių jie suėda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 21, 17:54)
biggrin.gif  Neatrajosi čia lotuliukas.gif  - per atstumą  sugebėjom prasinešti, vieną kartą vienoj, kitą - kitoj, ačiū padėjusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif
O dabar klausimas turėtojoms - ar Aphrodite'i žiedkotis su raudoniu,  pumpuras taip pat? Gėda, jau nebesulaukiu dienelės -kitos, kol prasiskleis blush2.gif  . Nes du naujai pirkti meileniai, pirkti kaip Aphrodite ir Pasadena, atrodo identiškai  ir panašu, kad bus šviesūs

Mano afrodites pumpurai žali su juostelėm raudo g.gif nom
Atsakyti
Man šiandien iš e-sėklų atkeliavo siuntinukas - svogūnai pakankamai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 21, 17:17)
Man šiandien iš e-sėklų atkeliavo siuntinukas - svogūnai pakankamai geri thumbup.gif

Man irgi drinks_cheers.gif . Bet aš ką tik po operacijos user posted image - Baby Star doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 21, 17:32)
Man irgi drinks_cheers.gif . Bet aš ką tik po operacijos  - Baby Star doh.gif

gaila, kai taip nutinka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 21 kovo 2014 - 17:35
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 21, 18:54)
biggrin.gif  Neatrajosi čia lotuliukas.gif  - per atstumą  sugebėjom prasinešti, vieną kartą vienoj, kitą - kitoj, ačiū padėjusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif
O dabar klausimas turėtojoms - ar Aphrodite'i žiedkotis su raudoniu,  pumpuras taip pat? Gėda, jau nebesulaukiu dienelės -kitos, kol prasiskleis blush2.gif  . Nes du naujai pirkti meileniai, pirkti kaip Aphrodite ir Pasadena, atrodo identiškai  ir panašu, kad bus šviesūs

Pas mane Afroditės žiedkotis be raudonio, nu bet, kantrybės moteriške bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 21, 17:50)
Pas mane Afroditės žiedkotis be raudonio, nu bet, kantrybės moteriške bigsmile.gif

O kas būna su raudoniu?
Pas mane Samba, Sumatra(skleidžiasi dabar), šitie du- atsieit Aphrodite ir Pasadena, ir dar buvo Oriental Lady.
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 21, 17:34)
gaila, kai taip nutinka verysad.gif

Dar liko šis tas, bet kaži, kaip bebus su augimu, nes išpjoviau negeroje vietoje, ar nebūsiu augimo centrą išrėžusi. Nekrauna radikal.ru kažko, parodyčiau.

Pamokinkite kas, kaip per kitur kelti nuotraukas 4u.gif
Išmokau pati kažką
Su lukštais atrodė gana padoriai, pralupus- šitaip
user posted image
Išpjausčius iki sveikų audinių liko
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 kovo 2014 - 18:30