Laba,
Penktadienį prisijungti negalėsiu, linksmai pabūkit..
QUOTE(Flika @ 2014 03 12, 11:03)

QUOTE(Gija* @ 2014 03 12, 11:16)
Parašiau jau, manau geriausia gal būtų susitiktivisoms prie to namelio, kur rotuses aiskteje yra, busiu su dviem savo vaikuciais 

Koks ten namelis yra?

QUOTE(Flika @ 2014 03 12, 12:03)
Nu labai liūdna..
Patvirtinkit, kurios galės prisijungti, nes aš jau nebesusigaudau kiek čia mūsų susirinks. Aš tai irgi su vaikiu būsiu. Kas pamatysit dvi mamas ir tris vaikus tai žinokit kad ten aš ir Gija* su atžalom

QUOTE(BASTET'e @ 2014 03 12, 14:00)
Patvirtinkit, kurios galės prisijungti, nes aš jau nebesusigaudau kiek čia mūsų susirinks. Aš tai irgi su vaikiu būsiu. Kas pamatysit dvi mamas ir tris vaikus tai žinokit kad ten aš ir Gija* su atžalom

jo jo, paskambink

Tai kol kas:
1. BASTET'e
2. Gija*
3.......
Labučiuka
Pūki kokios žinios dėl tyrimų?
nežinau kur toks namukas. Bet tave ir taip pažinsiu
Būsiu ir aš su savo vijurke

Pūki kokios žinios dėl tyrimų?
QUOTE(Gija* @ 2014 03 12, 10:16)
Parašiau jau, manau geriausia gal būtų susitiktivisoms prie to namelio, kur rotuses aiskteje yra, busiu su dviem savo vaikuciais 

QUOTE(Gija* @ 2014 03 12, 14:30)
Būsiu ir aš su savo vijurke

QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 12, 15:00)
Nežinau, ryt atsakymai, bet greičiausiai eisiu tik penktadienį, nes nėra ko skubėt, jei bus geri, tai iškart siuntimus pasiimsiu, jei ne, tai ne....
Šiandien labai susipykom

Mort, taip, su juo buvau nutraukusi santykius aš...
Aš pavydžiu meeto, bet kaip jau ir sakiau su mūsų mamom kažkaip gėdyjuosi susitikti...vyresnės, atrodo neturėsiu ką pasisakyti

Aš pavydžiu meeto, bet kaip jau ir sakiau su mūsų mamom kažkaip gėdyjuosi susitikti...vyresnės, atrodo neturėsiu ką pasisakyti

sveikos, kad jau giriates svoriais pasigirsiu ir as - sekmadieni pas mama ant svarstykliu uzsokau (o sveriuosi tai tik pas ja, taigi nepaisant galimos paklaidoz minusas vis tiek toks pat) ir patyliukais dziga susokau - nuo liepos be jokiu ipatingu pastangu -10kg
sveriu tiek kiek pries 1,5 metu
tikiuosi kad per kaledas galesiu pasidziaugti dar tiek pat numetusi

QUOTE(Spindi* @ 2014 03 12, 18:31)
Mort, taip, su juo buvau nutraukusi santykius aš...

Ir kaip dabar jaustis?

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 12, 20:39)

Ir kaip dabar jaustis?

Aš ne jus senom norėjau pavadint, o save malatke

QUOTE(Spindi* @ 2014 03 12, 19:14)
teisinies ane

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 12, 21:17)
Visai norėčiau žinok