Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės gydymas lazeriu - 5

žiauriai nekenčiu akinių, o ir savęs su jais....apsisprendžiau 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2014 05 05, 10:35)
žiauriai nekenčiu akinių, o ir savęs su jais....apsisprendžiau 4u.gif  thumbup.gif

thumbup.gif ir aš taip jaučiausi, viskas bus gerai, svarbu noras didelis ir geras nusiteikimas
Atsakyti
Dabar kiek buvau ir konsultavausi tai abi operacijos ta pacia kaina. Kainos stipriai skiriasi liremoje pvz 1300 paprasta uz aki, virs 2000 tai prisideda 5 metu prieziura ir garantija, jei pabloges regejimas atstatys nemokamai. Tai cia gal tas pats variantas 2000 lt dar gauni garantija.
Atsakyti
Papildyta:
Atsiprasau, kad antra kart rasau, bet radcko labai nuliudino verysad.gif
Itaria, kad gali buti keratokonusas, del ko korekcijos daryti negalima. reikia dabar laukti puse metu ir tada vel tirtis. Jei nepasitvirtins, tada galima daryti, o jei pasitvirtins, tai reiks kitos operacijos, kuri regejimo neatsato doh.gif .
Dabar puse metu nezinios blink.gif

Gal kam buvo itare sita liga, kai ejot tikrintis? Idomu kodel Liremoj Lina soceviciene nepastebejo, nes matau, kad ji kaip tik atlieka keratokonuso operacijas. Tai manyciau turetu atpazinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monstar: 08 gegužės 2014 - 11:57
Seikutės, aš ir noriu labai akių operaciją darytis, sakykit o kokie atsiliepimai apie novaja zrenija? gal kas darėtės? mano darbas 8 val prie kompo, tai kaip čia būtų su darbu, negi atostogas reikia imti? Kiek laiko jūs sveikot? smile.gif
Atsakyti
Gegužės 16 d. dariausi LASIK novoje zrenije klinikoje, šiandien jau minimaliai pasidažiau. 4u.gif Turėjau -6,5 ir 6,75. Prognozavo 80 proc. pagerėjimą, gavosi 100 proc. bigsmile.gif darykitės tikrai tą korekciją, nei ten skauda, nei ten baisu... ir iš patirties galiu pasakyt - mažiau klausykite visokių bailių, kaip aš prisiklausiau, paskui drebėjau savaitę iki operacijos... išėjusi iš operacinės juokiausi iš savęs - nu nespėjau aš ten susigaudyt labai kas ir kaip, viens du, kitą akį ir viskas smile.gif Dar su gimtadieniu pasveikino po visko 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gyvenu uzsienyje jau daug metu,visai pasimeciau tarp miestu ir kliniku vardu doh.gif
Noreciau operuotis Kaune,kuria klinika rekomenduotumet?
Kur beje galetu pakonsultuoti ir operuoti ta pacia diena?
Klausiau sio klausimo emailu lasik.lt tai sako taip nedaro ta pacia diena del issipletusiu vyzdziu,o kodel kitur tada daro?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2014 06 02, 16:09)
Sveiki,gyvenu uzsienyje jau daug metu,visai pasimeciau tarp miestu ir kliniku vardu  doh.gif
Noreciau operuotis Kaune,kuria klinika rekomenduotumet?
Kur beje galetu pakonsultuoti ir operuoti ta pacia diena?
Klausiau sio klausimo emailu lasik.lt tai sako taip nedaro ta pacia diena del issipletusiu vyzdziu,o kodel kitur tada daro?.. g.gif

Novoje zrenije tikrai daro ta pacia diena. Bet cia Vilniuje.
O issiplete vyzdziai buna apie 4 h, manau po to galima daryt.
Atsakyti
Limeroje, kaip suprantu garantija 5 metai?
Atsakyti
Sveikos, planuoju ir aš operuotis, bet vis nepasiryžtu smile.gif skaitinėju straipsnius, medžiagą, forumus, bet vis prisibijau. Aišku rizika visur yra, bet kokią operaciją atliekant. Vis dėl to linkstu pabandyti, nes tiek su kontaktiniais lęšiais, tiek su akiniais diskomfortas. Įgriso akinius valyt pastoviai, žiemą rasoja, nei į pirtį, nei panardyt vasarą. O dar višta sugebu vis užkabint, įdrėkst stiklus biggrin.gif Kadangi paploninti, tai ir akinių ar stiklų keitimas nepigiai atseina. Kadangi dirbu pastoviai prie kompiuterio su lęšiais sunku darbe išbūti, akys sausėja, dirgina akį :-/ Akinius nešioju apie 15 metų, dioptrijos -3.5 ir -3.75. Mastau apie daktarą Makselį, ir patirties turi, ir kiek supratau iš komentarų supažindiną su pliusais ir minusais :-)

Beje skaitydama įspūdžius po operacijos pastebėjau, kad sudėtingesnės pasekmės galbūt tų, kurių dioptrijos didesnės? o gal tik pasirodė :-) tai pat įdomu, jeigu regėjimas keičiasi nežymiai, tai gali operuoti ar vis dėl to turi būti pastovus :-/
Atsakyti
QUOTE(egliukas88 @ 2014 06 05, 14:31)

Beje  skaitydama įspūdžius po operacijos pastebėjau, kad sudėtingesnės pasekmės galbūt tų, kurių dioptrijos didesnės? o gal tik pasirodė :-)  tai pat įdomu, jeigu regėjimas keičiasi nežymiai, tai gali operuoti ar vis dėl to turi būti pastovus :-/

Jei regejimas nepastovus, tai efektas bus trumpalaikis. Si operacija yra akiniu pakaitalas, tad bus kaip su akiniais/ lesiais and akies. Jei akis silps, tie "akiniai" nebetiks ir reiks paprastu akiniu arba kartoti operacija, jei galima (ragena ne per plona).
Nebent tas blogejimas yra labai minimalus, tada gal dar nieko, bet jei dar pastoviai blogeja regejimas, tai operacija nebus ilgalaikis sprendimas.

As laukiu puse metu ir darysiuosi operacija, jei nebus keratokonuso. Del sios ligos manau reikia paciom butinai uzklausti, nes man tik ketvirtas gydytojas ja paminejo, nes yra labai nedidele tikimybe, kad man ji yra, o tada sios operacijos negalima. Kiti gydytojai sia nedidele tikimybe ignoravo. Man geriau jau neskubeti ir issklaidyti bet kokias abejones, kad po to nereiktu ragenu persodinimo ir pan.
Atsakyti

As laukiu puse metu ir darysiuosi operacija, jei nebus keratokonuso. Del sios ligos manau reikia paciom butinai uzklausti, nes man tik ketvirtas gydytojas ja paminejo, nes yra labai nedidele tikimybe, kad man ji yra, o tada sios operacijos negalima. Kiti gydytojai sia nedidele tikimybe ignoravo. Man geriau jau neskubeti ir issklaidyti bet kokias abejones, kad po to nereiktu ragenu persodinimo ir pan.

Konsultacijos metu atliekami kokie nors tyrimai, tam, kad išsiaiškinti ar nėra kokių akių ligų?
Atsakyti