Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės gydymas lazeriu - 5

QUOTE(egliukas88 @ 2014 06 05, 15:31)
Sveikos,  planuoju ir aš operuotis, bet vis nepasiryžtu  smile.gif

as jau 3 metai planuoju, svarstau..

mane labiausiai atbaido skundai internete, kaip zmones sugadina regejima isvis, arba jiems dvejinasi vaizdas arba migla... paskaitau SM tai cia vos ne visoms ideliai + pranoksta lukescius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas88 @ 2014 06 06, 08:52)

Konsultacijos metu atliekami kokie nors tyrimai, tam, kad išsiaiškinti ar nėra kokių akių ligų?

Daug ka jie ten tiria. Keratokonusas yra ragenos plonejimas. Ant mano ragenu zemelapio, matesi, kad ragena yra netaisyklinga. Tai rodo keratokonuso tikimybe, kuria visi gydytojai, isskyrus viena, ignoravo. Ar tikrai yra si liga, galima tik stebint ar ragena toliau nekinta. Tokiu atveju tokia ragena yra igimta ir operacija galima daryti. Todel lauksiu puse metu ir ziuresim ar pakito ragena.
Manau, geriau jau uzklausti paciai, ar nera ne maziausios tikimybes del keratokonuso.

Del neigiamu pasekmiu - jos dazniausios po lasik del paliekamo rando (akis niekada nesugyja iki galo). Lasek tik suplonina ragena (svarbu, kad neliktu per plona, o akies "vientisumas" nepakinta), o akis atrodo net kaip neoperuota. Reikia net ispeti akiu gydytojus, kad daryta operacija, nes kai kurie tyrimai tada kinta (akies spaudimo ir pan). Ir zinoma, si operacija kaip bet kuri kita gali tureti neigiamu pasekmiu arba nepavykti.
Zinomas desnis, kad nepatenkintas rezultatu zmogus daugiau skundziasi, o patenkintas neisreiskia savo laimes internete. Cia raso ne tik nepatenkinti, bet tie zmones, kurie daresi operacija, todel ir yra tiek geru atsiliepimu. Blogi rezultatai yra reti, kitaip nedarytu siu operaciju. Uztenka, kad 1 is 100 000 nepasisektu ir skamba visas internetas.
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 06 07, 10:52)

sutinku su Jumis, bet pats faktas kad yra nemazai neigiamu pasekmiu , mane vis stabdo..
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 06 09, 15:13)
sutinku su Jumis, bet pats faktas kad yra nemazai neigiamu pasekmiu , mane vis stabdo..

na tai jei abejonių daug tai ir nesioperuokit, nes turi but nusiteikęs manau tvirtai tam smile.gif
Atsakyti
Aš pasidariau NZ 05-23 lasik metodu, na tikrai dabar nesiskundžiu, į tolį matau kaip erelis smile.gif nors dar mažai laiko prėjo po operacijos, akys gija 6-8 mėn, man sakė. Nesiskundžiu ir akių sausumu, bent jau kolkas. o kaip ateitį bus tai kas ten žino. Kiekvienam savaip, ir spręsti kiekvienas turi indvidualiai, o čia mes dalinamės tik savo mintimis ir įspūdžiais, kiekvienas žmogus indvidualaus ir nereikia pagal visus viską prisitaikyti sau, kad ir man taip bus. smile.gif niekas nežinom kas mūsų laukia po 1-ar 10 m. (nebūtinai čia kalbu apie akis). Reikia džiagtis spalvingu ir ryškiu gyvenimu dabar bigsmile.gif
Va ir išsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal isduosit kiek mokejot NZ kas daretes paskutiniu metu? Lasik blush2.gif
Atsakyti
Aš mokėjau NZ 2400 Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorka777 @ 2014 06 11, 09:31)
Aš mokėjau NZ 2400 Lt.  smile.gif

Aciu 4u.gif o koks Jusu minusas buvo?
Kaip pigiai... blink.gif biggrin.gif as uk ziurejau tai man kainuotu 3tukst svaru doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Planuoju ir aš ta korekcija, tai skautau renku info, gal jus galit man pasakyti kuo skiriasi lasek nuo lasik?
Atsakyti
QUOTE(Ferita @ 2014 06 16, 14:58)
Sveikos,

Planuoju ir aš ta korekcija, tai skautau renku info, gal jus galit man pasakyti kuo skiriasi lasek nuo lasik?

Siek tiek sukauptu ziniu is mano konsultaciju.
Lasik - pjauna, lieka randas. Maziau skauda, greiciau atsigaunama, taciau veliau gali buti daugiau problemu. Gali, tai nereiskia, kad bus.
Lasek - nepjauna, nera rando, taciau 3 dienas gali skaudet ir reikia nesioti lesiuka specialu 3 dienas. Jei ragena per plona, tada tik šitas budas tinka. Sis budas traumuoja aki, taciau nepazeidziamas akies vientisumas, todel isgijus (ilgiau vyksta regejimo atsistatymas - iki 6 men), akis atrodo kaip neoperuota.
Lasik greitas rezultatas, taciau dauguma gydytoju lasek laiko sveikesniu budu, ypac jei akys linkusios sauseti.
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 06 16, 22:57)
Lasik - pjauna, lieka randas. Maziau skauda, greiciau atsigaunama, taciau veliau gali buti daugiau problemu. Gali, tai nereiskia, kad bus.
Lasek - nepjauna, nera rando, taciau 3 dienas gali skaudet ir reikia nesioti lesiuka specialu 3 dienas. Jei ragena per plona, tada tik šitas budas tinka. Sis budas traumuoja aki, taciau nepazeidziamas akies vientisumas, todel isgijus (ilgiau vyksta regejimo atsistatymas - iki 6 men), akis atrodo kaip neoperuota.
Lasik greitas rezultatas, taciau dauguma gydytoju lasek laiko sveikesniu budu, ypac jei akys linkusios sauseti.

ir as taip suprantu sias skirtingas operacijas 4u.gif
labai tikslaii ivardijote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 06 16, 22:57)

Aciu merginos uz atsakymus, mazdaug supratau, o jei darai lasik budu, sakykit tas randas jau labai matosi? Tai kaip suprantu Lasek budas populiasresnis, nu niekaip neprisiruosiu, bijau ir noriu nezmoniskai, atsibodo jau kokia 20 metu su lesiais arba akiniais..kiek skaitau foruma, dauguma patenkintos merginos, o kazi ar yra nors viena kuri yra nusivylusi...
Atsakyti