Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės gydymas lazeriu - 5

Ar yra toliaregių su astigmatizmu, kurios jau praėjo šią operaciją?
Pas mane akiniai +3,0 ir +3,5, cilindrai -2,5 (realiai reikėtų -3,0), buvau konsultacijoje Liremoje, rekomenduoja LASEK operaciją, bet yra didele tikimybe, kad po metų reikės pakartotinai. Ir vat mėtausi dėl tos tikimybės, nes kaina su ir be 5m garantijos skiriasi beveik 2000lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 18 birželio 2014 - 16:50
QUOTE(Ferita @ 2014 06 18, 13:09)
Aciu merginos uz atsakymus, mazdaug supratau, o jei darai lasik budu, sakykit tas randas jau labai matosi? Tai kaip suprantu Lasek budas populiasresnis, nu niekaip neprisiruosiu, bijau ir noriu nezmoniskai, atsibodo jau kokia 20 metu su lesiais arba akiniais..kiek skaitau foruma, dauguma patenkintos merginos, o kazi ar yra nors viena kuri yra nusivylusi...

Nemanau, kad matosi. Randas juk mikroskopinis. Jis ne akiu grozi gadina, o galimai sveikata. Pvz tamsoje akiu vyzdziai issiplecia ir gali liesti randa, tada prastai matysi. Gali buti ivairus zybsniai, sausejimas paastreti ir pan.
Atsakyti
Tada apsistosiu ties lasek būdo...
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif Labai labai noriu akių korekcijos, bet išsigandau. Kiek spėjau perskaityti forumus, tai radau įvairiausių nuomonių ir atsiliepimų apie akių korekciją. ax.gif Pradėjau kažko bijoti, o dar net nenusprendžiau kokioje klinikoje noriu darytis ir kokiu būdu. Labiau žinoma norėčiau LASEK METODU, bet bijau to periodo atsigavimo, nes esu be galo jautri skausmui. Kažkaip linkstu į NZ kliniką, bet tolokai gaunasi važiuoti. Man arčiau būtų Klaipėda arba Kaunas. Bet kiek perskaičiau, kad tik NZ gali padaryti tą pačią dieną ir konsultaciją ir operaciją. Man tai labai aktualu, kad tą pačią dieną darytų, nes auginu du mažamečius vaikiukus.
Kas žinote kitą kliniką, kuri darytų tą pačią dieną? 4u.gif
Kas darėtės Lasek metodu operaciją NZ, ar viskas gerai, ar patenkintos?
Ačiukas iš anksto visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai prašau, pasidalinkite patirtimi mielosios, nes renku informaciją ir noriu greičiau apsispręsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane99 @ 2014 06 25, 22:38)
Labai prašau, pasidalinkite patirtimi mielosios, nes renku informaciją ir noriu greičiau apsispręsti  blush2.gif

reiktu atsiversti bent temute atgal, tikrai daug geru, graziu istoriju 4u.gif minusas kad regejimas laikui begant blogeja.

Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 06 26, 18:25)
reiktu atsiversti bent temute atgal, tikrai daug geru, graziu istoriju 4u.gif  minusas kad regejimas laikui begant blogeja.

Merselle, o kokioje klinikoje ir pas kokį gydytoją Jūs planuojate darytis akių korekciją? ax.gif
Aš beveik visą praeitą temą perskaičiau, tai esu pasimetusi kur ir kokioje klinikoje geriausiai darytis?...
Atsakyti
QUOTE(garbane99 @ 2014 06 30, 09:47)
Merselle, o kokioje klinikoje ir pas kokį gydytoją Jūs planuojate darytis akių korekciją?  ax.gif
Aš beveik visą praeitą temą perskaičiau, tai esu pasimetusi kur ir kokioje klinikoje geriausiai darytis?...

as irgi dar esu apsvartumuose, jau 3 metai svarstau apie tai... manau iki nauju tikrai apsispresiu..
labiausiai linkstu prie LASEK metodo, o del klinikos sunkiau...
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 06 30, 10:11)
as irgi dar esu apsvartumuose, jau 3 metai svarstau apie tai... manau iki nauju tikrai apsispresiu..
labiausiai linkstu prie LASEK metodo, o del klinikos sunkiau...

Aš taip pat esu už LASEK metodą thumbup.gif Šiandieną skambinau į kliniką Kaune "Akių lazerinės chirurgijos centrą" ir norėjau prie Gutausko užsiregistruoti, bet kai pasakė kainą, tai labai nusiminiau: 4400 lt. schmoll.gif
Kaip manote ar yra Kaune apytiksliai už 2500 lt.? Pradėjau Kaunu domėtis, kad man yra žymiai arčiau negu Vilnius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane99 @ 2014 06 30, 14:57)
Aš taip pat esu už LASEK metodą  thumbup.gif Šiandieną skambinau į kliniką Kaune "Akių lazerinės chirurgijos centrą" ir norėjau prie Gutausko užsiregistruoti, bet kai pasakė kainą, tai labai nusiminiau: 4400 lt.  schmoll.gif
Kaip manote ar yra Kaune apytiksliai už 2500 lt.? Pradėjau Kaunu domėtis, kad man yra žymiai arčiau negu Vilnius  ax.gif

gal Jums arciau Klaipeda? cia daro LIREMA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2014 06 12, 01:38)
Aciu  4u.gif  o koks Jusu minusas buvo?
Kaip pigiai...  blink.gif  biggrin.gif  as uk ziurejau tai man kainuotu 3tukst svaru  doh.gif

mano viena akis buvo -3, kita 2,25. Rytoj važiuosiu tikrintis po mėnesio laiko. smile.gif
Papildyta:
Čia jūs mielosios nenuspręsit pačios kokiu metodu norit darytis, nebent jums bus tinkami abu, tai tada galėsit rinktis. BŪTINA gydytojo konsultacija, tik jis gali pasakyti kas jums tinka labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lorka777 @ 2014 07 02, 09:50)
mano viena akis buvo -3, kita 2,25. Rytoj važiuosiu tikrintis po mėnesio laiko.  smile.gif

Ir kaip? bigsmile.gif
Atsakyti