QUOTE(Aleksis @ 2014 03 17, 18:02)
O kam tada sis forumas? Jei net palaust, sulakt patarimo negalima.
Gal ne cia pataikiau, gal naujokai cia nepriimami, ar mano klausimai tokie kvaili
Taip Aleksis, jiems ten bus per maza vietos, reiks pikuoti ir geriausiai du kartus, nes pomidorus pikuojat susiformuoja stipresne šaknų sistema, kuri yra labai svarbi stipriam augalui, nuo kurio vėliau ruošiatės skinti derlių.
Gaudvile, berods taip?
QUOTE(Infinity_ @ 2014 03 17, 19:13)
Taip, taip naujokai čia nelabai priimami

. Neperseniausiai užklausiau apie mėsingas veisles, tai atsakymo iki pat šiol nesulaukiau

Nors kaip pažiūri postus tai veislių sąrašai ohoho... Teko info ieškotis kituose vandenyse

Sėkmės merginos, nebetrukdau
melas, ir aš buvau naujoke, isiveržiau į temą kur mergaitės bendravo vos jau ne dešimtmetį. Niekas neišvarė, niekas iškoliojo, tiesa pati pasiskaičiau daug ką iš anksčiau, bet pirma dėrliu padėjo užauginti va tokį
[attachmentid=231595]
kas dėl rušių prašom
mėsingi:
jaučio širdis
medovij spas
kivi
buivolo sirdis
brutus
brandywine
ir dar n+1
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 17, 20:15)
Šitas tai man tobulo skonio pomidoras: mėsingas, bet ne miltingas, tirpstantis burnoje

Gal dar kas panašių žinote? Pasisėjau pudoviką pabandyti- man jis labai jau panašus paveiksliukuose pasirodė, sakau gal ir skonio panašaus
jol;ituxxx jei domina isvaizda galiu pernai foto ideti

, del skonio as megstu vandeningesnius, labai mesingas ir mazai seklingas
favorit

tuomet jau geriau moneymaker, o nuo marmande tai net ausyse spengia, nors man nieko ypatingo