QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 18, 10:14)
Man Corazonai irgi šiaip sau.........Man jis toks labiau vandens skonis, kaip stipriai praskiesto vandeniu kečiupo. Kažkas panašaus būtų stiklinėje vandens išmaišius šaukštelį kečupo. Bet čia tik mano nuomonė, neįsižeiskite Corazonų gerbėjos
įsižeist nėr ko, visos žinom, kad skoniui draugų nėra
Bet aš kažkaip manau, kad gal tokiam pomidoro skoniui dar turi įtakos ir auginimo sąlygos?

Vienais metais ir pas mane Corazon buvo tokio neišraiškingo skonio. Neanalizavau tada, kame reikalas buvo. Bet kažkas, vadinasi, buvo kitaip. Gal tais metais neprimaitinau jų niekuo papildomai? Gal laistėm daugiau? Bet kitais keliais metais tikrai skonis kur kas intensyvesnis buvo.
Tiesą sakant, Corazon dabar ir aš neauginu, nes kitokių veislių begalė eilės laukia. O ir panašių į juos šiemet turiu ne vieną
Beje, Corazon dėl savo konsistencijos labai tinka konservavimui - pomidorų pastai, padažams.
Papildyta:
QUOTE(AnTara @ 2014 03 18, 10:14)
Deja anyta su mumis gyvena

Jau bandė protint, savo nuomones reiškė, o aš darau kaip man gerai, jau pasimokiau
tai tegu ji sau atskirai pomidorus augina, kaip jai atrodo geriau. Na, pvz, pusė šiltnamio jos, pusė - jūsų. Galėsit akivaizdžiai matyt skirtumus