Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

QUOTE(Upas @ 2014 03 17, 20:08)
... čia sunku gaudytis, greičiausiai pasiųs kažkur į kažkuria tema, kur surasti kažką naudingo, tas pats kas vaiką paleisti per gatvę viena.
http://forumas.pomidorai.eu

Upai, užsukit dažniau, labai pralinksminat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 17, 20:10)
Manau seti dar tikrai nebus labai velu.

sėti tai tikrai ne vėlu. Turėjau omeny, kad ieškoti pirkti vėlu, nes viešose prekybos vietose LT nusipirkti nelabai gausis.
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2014 03 17, 20:08)

Hm, pati pomidoru seja, pats idomumas, o ten naujausias postas 5 dienu senumo g.gif Mes cia per 5 dienas po tema prisnekame g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 17, 21:01)
taigis jei nesulaukėt atsakymo, paklauskit dar kartą.  Mėsingi yra Corazon, Oxheart ir visi jaučio širdies tipo pomidorai.  Yra daugybė rusiškų veislių (Cardinal Mazarini, Orlinyj Kliuv, Rozovyj Miod, Korol Sibiri, Zolotoj Drakon ir t.t.), bet šiuo metu jau vėloka jų ieškot.

Nesenai rusiškų sėklų aptikau pačiam Urme (Kaunas), turgaus pastate, tik nr. pamiršau doh.gif Prigriebiau Sensej Tomat, Korol Korolej, po 5,5lt 10vnt pakelyje. Turi daug mėsingų, vidutinio ūgio, žemaūgių..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 17, 20:01)
Rozovyj Miod

Šitas tai man tobulo skonio pomidoras: mėsingas, bet ne miltingas, tirpstantis burnoje bigsmile.gif Gal dar kas panašių žinote? Pasisėjau pudoviką pabandyti- man jis labai jau panašus paveiksliukuose pasirodė, sakau gal ir skonio panašaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2014 03 17, 20:05)
Dėkui  4u.gif  Bus kitų metų norai smile.gif

Turiu Cardinal Mazarini, Korol Sibiri, Oxheart (situ tai berods visose prekybcentriuose yra), Red Pear, Brutus. Galiu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 03 17, 20:49)
O varge, tik dabar supratau, kaip man pasisekė - prieš metus mane priėmė senės pomidorienės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O gal nepriėmė, gal tik man taip atrodo  g.gif bet aš vis tiek čia dar pabūsiu  ax.gif

thumbup.gif ir aš tą patį pagalvojau.

O maniškiai beveik visi išlindo savaitgalį, tai dabar iš darbo parėjus radau išstypusius nabagus, nes saulelės šiandien šykštėjo dangus, pagal prognozes tai kitom dienom pamalonins ta saulelė, jei ne pati išsišiepus prie jų turėsiu tupėt biggrin.gif
Atsakyti
Siandien ir as nutraukiau galva daigeliui, o dar arvento, kazkaip sito gaila verysad.gif Bet nutruko tik vienas skilcialapis, kitas liko, bet turbut jau nieko gero nebebus, o gal dar kazko tiketis?

Pries tai irgi buvau puse skilcialapiu nutraukus, neismeciau, tai tikrai uzaugs, jau pradeda tikri lapeliai matytis, bet ten abu buvo like, o cia vienas
Atsakyti
Kartais protingiau patylėt, nei belenką šnekėt. Tiesiog neturit apie ką diskutuoti į temą. Ir pilat žodžius kaip žirnius. Per visa tą laiką, gal buvo sukurtos 3 temos, kuriose 1 žinutėj, buvo atsakymai į temą, o po to diskusijos. Dabar temos štampuojamos, nauji namučiai ir po to 5 komentarai ačiū už naujus namučius. Tema apie daigus, ir pirmoj žinutėj net nerašoma kada pagrindinė sėja, kada kodėl sodinama ankščiau, ir t.t. Jums atrodo kad čia gražu viskas, o man atrodo kad visos čia tiek prisidažiusios, kad ryte atsikėlus šalia gailėtumeis su kuo miegojai.

70% net sėja per sekliai, ir po to dar žaidžia su kevalais, tik dėl to kad daug šneka bet nesusišneka.

Reikia atsakymo apie mėsingus pomidorus? Marmande. Kodėl? Todėl kad sėklų gauti lengva, nėra hibridas. Pradedančiajam nereikės aukoti daug pinigų, nesėkmės atveju.
Yra daug kitų veislių, bet jų įsigijimo vietos ribotos, o dažnai būna ir brangios sėklos, nes jie tiesiog hibridai, profesionalam ar įgudusiam augintojui.
Patarimai apie rusiškas veisles, negausit jų niekur, kažkokiam Kauno užkampį. Ar kokiam turguj... parsisiuntimu iš užsienio. Geriausia tai kas yra paprasta -Pradedančiajam.
http://www.forumas.p...os/601-marmande
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 17, 20:13)
Hm, pati pomidoru seja, pats idomumas, o ten naujausias postas 5 dienu senumo  g.gif  Mes cia per 5 dienas po tema prisnekame  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 17 kovo 2014 - 20:46
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 17, 20:50)
Moteriskas kolektyvas, ner ko noret  biggrin.gif
Oi menulio fazes kaip zmones itakoja ne tas zodis, ypac pilnatis. As su zmonem dirbu, tai jau isitikinau 100% tuo.  biggrin.gif

prritariu thumbup.gif .Šiandien pajutau darbe pilnatį doh.gif
Atsakyti
Kaip lietuviskai vadinasi liga вертициллезное увядание? Gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2014 03 17, 21:27)
Kartais protingiau patylėt, nei belenką šnekėt. Tiesiog neturit apie ką diskutuoti į temą. Ir pilat žodžius kaip žirnius. Per visa tą laiką, gal buvo sukurtos 3 temos, kuriose 1 žinutėj, buvo atsakymai į temą, o po to diskusijos. Dabar temos štampuojamos, nauji namučiai ir po to 5 komentarai ačiū už naujus namučius. Tema apie daigus, ir pirmoj žinutėj net nerašoma kada pagrindinė sėja, kada kodėl sodinama ankščiau, ir t.t. Jums atrodo kad čia gražu viskas, o man atrodo kad visos čia tiek prisidažiusios, kad ryte atsikėlus šalia gailėtumeis su kuo miegojai.

"visos čia tiek prisidažiusios, kad ryte atsikėlus šalia gailėtumeis su kuo miegojai", vadinasi, tamsta ir pati tokia esi, kad sėdi šioje temoje. wink.gif "pirmoj žinutėj net nerašoma kada pagrindinė sėja",- o kas tai turi rašyti? Nei viena pinigų negauna už temos prižiūrėjimą, sekit, raskit momentą kai baigiasi tema ir sukurkite tobulą temą wink.gif Na ir aš pratrūkau. g.gif Bet galvokim, ką rašom doh.gif Čia kalbasi tie, kam vienas iš, o gal ir pagrindinis hobi yra pomidorai.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2014 03 17, 20:35)
"visos čia tiek prisidažiusios, kad ryte atsikėlus šalia gailėtumeis su kuo miegojai", vadinasi, tamsta ir pati tokia esi, kad sėdi šioje temoje. wink.gif "pirmoj žinutėj net nerašoma kada pagrindinė sėja",- o kas tai turi rašyti? Nei viena pinigų negauna už temos prižiūrėjimą, sekit, raskit momentą kai baigiasi tema ir sukurkite tobulą temą wink.gif Na ir aš pratrūkau.  g.gif Bet galvokim, ką rašom  doh.gif Čia kalbasi tie, kam vienas iš, o gal ir pagrindinis hobi yra pomidorai.

Net suprunksciau, rimtai lotuliukas.gif Jei neklystu, Upas yra pats

Nu as plepi labai esu ir gyvenime, ka dabar daryti, jei tie zodziai prasprusta vis ne i tema smile.gif

Bet esmiu esme yra ta, kad sitoms moterims esu be galo dekinga uz sias diskusijas, informacijos ir patirties pasidalijima, pabumbejimus, pamokymus ir patarimus wub.gif Ir tik deka Jusu visu, pomidoru sezono laukiu labiau nei gimtadienio biggrin.gif
Atsakyti