Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

QUOTE(amarrile @ 2014 03 18, 13:23)
O man mintis sėklom nesidalinti,visas sau sugniaužus laikyti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Oi , pralinksminot , tikrai biggrin.gif

O čia nebus kaip su Marfom, su šitais Kmiciais? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 18 kovo 2014 - 13:26
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 18, 13:25)
O čia nebus kaip su Marfom, su šitais Kmiciais?  bigsmile.gif

o kaip buvo su Marfom?

Pas mane Kmiciai panašiai derėjo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 18, 13:28)
o kaip buvo su Marfom?

Pas mane Kmiciai panašiai derėjo.

Masinė psichozė biggrin.gif Visoms, kas neturi prireiks biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paguglint KMICIC,o ten ta pati pirma nuotrauka 2011 metų thumbup.gif Jau ir aš užsimaniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2014 03 17, 14:33)
Tai drėkinti neužtenka. Jos sudrėksta ir išdžiūna labai greitai, o jeigu sudaromos šiltnaminės sąlygos su maišu ant galvos, kad būtų drėgna ir šilta, tai tik tada ta kepurė suminkštėja ir nukrenta mirksiukas.gif

bigsmile.gif as nupurskiu ir po 5 min su dantu krapstuku nuimu bigsmile.gif jokiu celofanu nededu schmoll.gif
Atsakyti
Auginau jau 3 metus iš eilės lauke, tai kiekis niekada nenuvylė, mažiausiai po 80-100 vnt. ant krūmo, aišku auginu ir kitas veisles, vis naujų pasiieškau, bet kmicius visada pasisodinu, kad turėčiau pomidorų tikrai ir derlingesnių kol kas dar nesutikau,o skonis man jų ir patinka, tinka ypač konservuoti, sultims tinka taip pat o ir vežti ilgiau tinkami, be to ilgai išbūna ant kelmo nepernokę, atostogauti gali drąsiai niekas neatsitiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 17, 15:05)
Tai va tą ir rodžiau  ax.gif  Kad visos draugiškai pasidžiaugtumėm  biggrin.gif

taip kaip sianakt -10buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 18, 13:34)
taip kaip sianakt -10buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip nekeista, mūsų parapijoj tik -3 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 18, 14:29)
Masinė psichozė  biggrin.gif Visoms, kas neturi prireiks  biggrin.gif

Panašu,kad ir šitus reiks pačiom krapštytis,kaip Polkutes ,bo dingo beveik iš visų parduotuvių g.gif Pernai pyliau šiltnamin eksperimentams saujom,bo po 0.45 centus prisipirkus buvau;šiemet jau džiaugiuos,kad nors vieną pokutį pasilikau.
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2014 03 17, 21:57)
Žiūrint kaip tos kalbos palinksta, jei ta potenciali sugulovė savidulkė, kažin ar kas gausis. O lietuviška pilkoji, dažniausiai būna savidulkės. Lyginant su laisvo elgesio.
Makiažas ne traukia, o tik sudaro laisvo elgesio sampratą. Nevaržoma.

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 18, 13:42)
Panašu,kad ir šitus reiks pačiom krapštytis,kaip Polkutes ,bo dingo beveik iš visų parduotuvių  g.gif Pernai pyliau šiltnamin eksperimentams saujom,bo po 0.45 centus prisipirkus buvau;šiemet jau džiaugiuos,kad nors vieną pokutį pasilikau.

Tos polkutės tai p***utes tikros, kokia nesėkmė man su jom, baisu.
Nu kmicių gal būtų įmanoma kokioj Sėklelėj gauti g.gif Ar turgelyje kokiam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 18 kovo 2014 - 13:48
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 18, 14:44)

Ale tau Gonzikai ,tai kaip žirafai ,dašunta po paros biggrin.gif Jau visos išsisaiškinom,kuri savidulkė,kuri kekšė kadai kadės,o tu tik dabar akis išpūtei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 18, 14:46)
Tos polkutės tai p***utes tikros, kokia nesėkmė man su jom, baisu.

O kas tau su tom negerai g.gif ?Ką pridirbai biggrin.gif ?
Atsakyti