Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

QUOTE(Kulkė @ 2014 03 18, 13:46)
Nu kmicių gal būtų įmanoma kokioj Sėklelėj gauti  g.gif  Ar turgelyje kokiam  g.gif

Bent prieš savaitę tikrai nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 18, 13:50)
Ale tau Gonzikai ,tai kaip žirafai ,dašunta po paros  biggrin.gif Jau visos išsisaiškinom,kuri savidulkė,kuri kekšė kadai kadės,o tu tik dabar akis išpūtei  lotuliukas.gif
Papildyta:

O kas tau su tom negerai  g.gif ?Ką pridirbai  biggrin.gif ?

Aš kai perskaičiau apie savidulkes, galvojau paspringsiu, nu prajuokino nerealiai lotuliukas.gif Tai vat, ne tik pomidorai gali būti savidulkiai... lotuliukas.gif

Oi tos polkos polkos. Iš 4 viena išdygo ir tą pačią mažoji nutėškė ant žemės. Platusai su jablokais kaip nauji, o Polka ir nulūžo doh.gif Nelemta man buvo su ja prasidėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2014 03 18, 13:52)
Bent prieš savaitę tikrai nebuvo ax.gif

Nu ir gerai. Ir iš viso, aš jų gal ir nenorėjau, tik šiaip gal pagūglinau, pasiseilėjau . Užteks ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Aš jei ryt turgelyje gausiu, galėsiu pasidalinti, o jei nebus, tada kitais metais bus Nr.1 sąraše pirkinių thumbup.gif
Atsakyti
Apraminsiu apsvaigusias Kmiciais . Manęs jie neapžavėjo , nors bandžiau du metus . Skonis ne mano , makalošėm tik gerai , lauke greit pasigavo marą , o šiltnamy gaila vietos , nes žemi ir platūs . Atsiprašau Kmicių už apšnekėjimą , user posted imagečia tik info iš mano daržo , gal nemoku augint.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 18, 13:55)
tik šiaip gal pagūglinau, pasiseilėjau . Užteks ir tiek biggrin.gif

kitąmet mainų programoje tikriausiai bus, tai šiemet reikia kažką retesnio pasisėklinti, kad turėt ką pasiūlyt mainais:)
gal koks Airiškas likeris užderės su promilėm gatavai g.gif
Atsakyti
O raudonkepuraite nebuvo kazkada topu vorsunese? ar as apsigavau? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 18 kovo 2014 - 14:06
QUOTE(xxkamane @ 2014 03 18, 15:03)
O raudonkepuraite nebuvo kazkada topu vorsunese? ar as apsigavau? unsure.gif

Aš tai kažkaip neatmenu g.gif Bet man,jei pomidoras žemaūgis,ir dar ne juodukas,tai ir praslyst galėjo.Tokie mano topo viršūnėj niekad nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 03 18, 14:01)
kitąmet mainų programoje tikriausiai bus, tai šiemet reikia kažką retesnio pasisėklinti, kad turėt ką pasiūlyt mainais:)
gal koks Airiškas likeris užderės su promilėm gatavai  g.gif

Manau visai įmanoma, tik reikėtų ilgiau ant krūmo palaikyti, pasirpinti biggrin.gif

Šiemet sėju nemažai pirktinių sėklų, tai nežinau, kas gali iš jų išaugti, tai jau ,kad bus rudenį sėklų rinkliava - faktas. Kažkaip sekančiais metais jau norėtųsi užsiauginti tai, ką pasėsiu. O dabar savotiška loterija smile.gif Labai tikiuosi, kad peresortas bus , jei jis bus, labiau džiuginantis
Atsakyti
man irgi siemet teks uzsiauginti kelias rusis seklom, nes isejau visas seklas smile.gif
tikiuiosi gausis ax.gif
Atsakyti
Man Kmiciai tie visai nepatiko. Pernai pabandziau ir uzteko. Nei ten skonio,nei aukscio. Na, bent jau skonis butu ax.gif

Pas mane, galima sakyti,kad beveik viskas sudyge. truksta delfinu, bet maciau,kad jau vieno kilpute lyg yra ir viena atsejau doh.gif , Zolotoje serdsa irgi neskuba viena, Zolotoj dozd, ir Belle kazko viena sekla oziuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Aleksis @ 2014 03 17, 18:39)
Ar situose indeliuose gales augti iki siltnamio? Anyta sako kad gali, bet man atrodo mazai jiems vietos cia bus g.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 03 17, 20:55)
ėė, net grįžau pažiūrėt, ar tikrai Venus. Nu panašu  blink.gif  Bet rašė 'iki išsodinimo į šiltnamį'.
Aleksis, a ten tikrai Venus į šiltnamį sodinsit?

Pagal pokuti matau, kad Venus. Jie tikrai labai zemi ir i siltnami neverta kisti, nebent pacioj zemiausioj vietoj. Jie puikiai auga ir lauke arba mini siltnamuke, terasoj i vazona pasodinti

QUOTE(Upas @ 2014 03 17, 21:08)
Ateikite į normalų forumą, ten diskutuokite apie pomidorus. O čia sunku gaudytis, greičiausiai pasiųs kažkur į kažkuria tema, kur surasti kažką naudingo, tas pats kas vaiką paleisti per gatvę viena.
http://forumas.pomidorai.eu

Čia moteriškas kolektyvas, ir jos dabar pamišusios dėl savo daigų, o ne dėl Veislių.
Apie veislių pasirinkimą buvo kalbama prieš mėnesį, todėl apie veisles klausimai nelabai domina jas, šiuo metu.

jooo cia nenormalus puslapis su nenormaliom moteriskem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaip visad prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 03 18, 12:41)
Kai reikia persodint iš "tabletinių kubiliukų" vis pradedu abejot , ar ne geriau nunert tą tablečių skūrą ir sodint be jos , kad lengviau šaknytės eitų . Kaip darot ?
user posted image

As nuimu
QUOTE(Neili @ 2014 03 18, 13:04)
Sveikutės linksmosios pomidorienės  biggrin.gif , paskaičiau ,kad rašote apie kmicius, kurie mano pagrindiniai augintiniai (nes auginu tik lauke), tai ir neatsilaikiau neįdėjus foto  blush2.gif

wub.gif
Man kmicis pernai irgi labai patiko, taip pat lauke auginau, symet vel sesiu. Tik pas mane zemesni jie gerokai, palei zeme voliojosi, pirmom kekem padekliukus dejau, kad nepradetu puti, derlius irgi superinis thumbup.gif
Papildyta:
Su dygimu pas mane ne kas verysad.gif Kaip ir seniau rasiau, kiek islindo, o dabar stopas, nei vieno daigelio per 3 dienas unsure.gif Nemazai dar nesudygusiu, is hibridu marfos ir Ivet irgi nei vienos, bet gal jos letapedes? Ir siaip daug visokiu nesudygusiu, dar lauksiu, bet tai kaip keistai, per 3-4 dienas nespejau ant palanges perkelineti, o dabar vis nueinu, pasiziuriu, ne krust...
Atsakyti