Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

Noriu ir as tu Kmiciciu ax.gif. Bandysiu Sekluvoj ieskot. Nes apsiziurejau, kad visai neidomus tas lauko pomidoru asortimentas pas mane gaunasi:
1. Betalux
2. Dyno
3. Be pavadinimo (snaiges123 duotos seklos).

Ai, jei ir nerasiu, tai zinosiu ko kitiems metams tikrai reikes biggrin.gif. Man cia irgi panasu kaip ir su tom Marfom - masine psichoze (aisku, geraja prasme ir tik mum vienom suprantama)...
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 03 18, 16:38)
Va dar Red Cherry sakau pasisėsiu. Kaži ne per vėlu dar? Kur geriau juos augint, lauke ar šiltnamyje?  smile.gif

Kad sitie tai kaip medziai pas mane augo, kiek leisi, tiek stiebsis. Jie deredavo pas mane iki pat nurinkimo, kazkuriais metais net spali kabejo. Neblogi pomidorai, skanus, bet vyrui labiau patiko Bajaja kazkodel, o is tokio tipo siemet auginsiu Barbaris, galesiu palyginti.
Atsakyti
Red Cherry lauke auginau, tada dar nezinojau, kad risti reik blush2.gif
Isaugo grazus platus krumas, i visas puses sakos driekesi aplipe pomidoriukais smile.gif
As ji piktzole vadinau, puse lysves uzgoze biggrin.gif
o pernai siltnamy buvau ikisus, skabiau, risau, laisciau... ir derlius mazesnis pasirode g.gif
Atsakyti
Aš prisidėsiu prie tų, kurių Kmicicai nesužavėjo. Gausiai jie dera, bet skonis labai jau šiaip sau, o ir susirgo vieni pirmųjų. Auginau prieš kelis metus, o pernai likusias sėklas atidaviau draugės tėvams. Norisi man tokių kurie gausiai dera, bet skanesni ir ne tik padažams tinkami.
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2014 03 18, 16:10)
Mandarinka wub.gif

Paršom plačiau. Šitas kaip suprantu oranžinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 18, 14:50)
Ale tau Gonzikai ,tai kaip žirafai ,dašunta po paros  biggrin.gif Jau visos išsisaiškinom,kuri savidulkė,kuri kekšė kadai kadės,o tu tik dabar akis išpūtei  lotuliukas.gif
Papildyta:

O kas tau su tom negerai  g.gif ?Ką pridirbai  biggrin.gif ?

nebuvau,vakar prie pc prisedus-teko netiketai teta Vilniun diagnostikos centran vezt,grizom puse 9.nebe sm buvo galvoj doh.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 03 18, 14:39)
kaip nekeista, mūsų parapijoj tik -3  unsure.gif

tai ir pas mus tiek mirksiukas.gif o pranase visus -10 g.gif uztrumpino Upo pastebejimai[,iki galo diskusijos dar neperskaiciau,tad priimiau viska uz gryna piniga] nuroviau pas kirpeja ir dar baltos spalvos uzsidejau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 kovo 2014 - 17:49
Labukas,
nuo kovo 10, tarp tamponėlių daiginamas, niekaip black scherry nerodo gyvybės. Pernai dygo puikiausiai, bet kadangi savo prisirinkti neteko, verysad.gif sėjau likusias nuo pernai. Baba, nėra nei vieno. Gal kuri kaunietė turėsit lyšną daigelį, pasimainymui ar dovanų blush2.gif ?
Atsakyti
gal kas Kaune turit Kmiciuku? (man kokiu 2-3 seklyciu tereik pabandymui ar augs mano dykvietej)
daug kas raset, kad galit dalintis, bet as naujoke jusu temoj - nenutuokiu kas kur gyvenat blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaizduote: 18 kovo 2014 - 18:16

gal kuri galėtų pasidalinti - parduoti - sėklytėmis bent pora is siu veisliu:

Cardinal Mazarini
Rozovyj miod
Orlinij kliuv
Pudovik
Alsu
Liubimij prazdnik

buciau lb dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 03 18, 18:27)

miestą galėtumėt parašyt..
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 18, 18:26)
Aš prisidėsiu prie tų, kurių Kmicicai nesužavėjo. Gausiai jie dera, bet skonis labai jau šiaip sau

Nu ir man jie labai skanūs nėr,bet tikrai laaabai derlingi ir koncervams tinkami.Ir valgomi.Perlėkiau per sėklų parduotuves,tai pas mus nei Polkų,nei Kmicių nebėr.Nebent dar kuriam prekybcentry likę...

Mergės,o Rozovoje čiudo tikrai toks mazgis kaip rašo?Kad iki metro aukščio?Kam aš jį tada sėjau,tokį liliputą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 03 18, 19:02)
Labukas,
nuo kovo 10, tarp tamponėlių daiginamas, niekaip black scherry nerodo gyvybės. Pernai dygo  puikiausiai, bet kadangi  savo prisirinkti neteko,  verysad.gif sėjau likusias nuo pernai. Baba, nėra nei vieno. Gal kuri kaunietė turėsit lyšną daigelį, pasimainymui ar dovanų blush2.gif ?

Sveika, aš Black schery sėjau kovo 11, tai tik šiandien radau kelias kilpeles, kai kitų veislių tos pačios dienos sėjos jau gerokai paaugę. Tik sėjau tiesiai į žemę.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 18, 18:32)
Mergės,o Rozovoje čiudo tikrai toks mazgis kaip rašo?Kad iki metro aukščio?Kam aš jį tada sėjau,tokį liliputą  g.gif

pasisodinsi į palmės vazoną prie durų, atrodys visai didelis rolleyes.gif
Atsakyti