Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

QUOTE(saintlina @ 2014 03 18, 17:43)
o kodėl neturėtų? Tik žemė labai šlapia.. neturėtų tokia būti.

Cia buvo ka tik palieta ,o ir fotkinau su telefonu tai kazkaip tamsiai gavosi is tikruju nera taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2014 03 18, 15:04)
Sveikutės linksmosios pomidorienės  biggrin.gif , paskaičiau ,kad rašote apie kmicius, kurie mano pagrindiniai augintiniai (nes auginu tik lauke), tai ir neatsilaikiau neįdėjus foto  blush2.gif
user posted image
user posted image

sekmadienį tik pasėjau saviškius , tikiuosi derlius ir šiais metais neapvils.

man sirdies ritmo sutrikimai prasidejo nuo situ vaizdu blink.gif trys krumai=viso mano siltnamio derliui lotuliukas.gif dabar jau ir man ju pradeda reiket lotuliukas.gif
Atsakyti
Jeigu dar kam reikia Kmicių, galiu pasidalinti 4u.gif lauke neauginu, o šiltnamyje man jiems vietos gaila smile.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 17, 21:15)
Šitas tai man tobulo skonio pomidoras: mėsingas, bet ne miltingas, tirpstantis burnoje bigsmile.gif Gal dar kas panašių žinote? 

Mandarinka wub.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 18, 14:32)
bigsmile.gif as nupurskiu ir po 5 min su dantu krapstuku nuimu bigsmile.gif jokiu celofanu nededu schmoll.gif

Matyt kiekvienas atranda sau tinkamą būdą su ta bėda susidoroti smile.gif Svarbu, kad tai padeda 4u.gif

Žinau, kad jau buvo diskusija, bet aš tik dabar viską perskaičiau ir negaliu patylėt tuo klausimu, nes esu pamišėlė pamidorienė biggrin.gif :

QUOTE(Upas @ 2014 03 17, 21:08)
Čia moteriškas kolektyvas, ir jos dabar pamišusios dėl savo daigų, o ne dėl Veislių.
Apie veislių pasirinkimą buvo kalbama prieš mėnesį, todėl apie veisles klausimai nelabai domina jas, šiuo metu.

Tai ką jūs veikiate tame pamišusių moteriškių kolektyve, jeigu jau čia taip blogai? bigsmile.gif Eikit diskutuot tada į kokį pamišėlių medžiotojų, žvejų ar mašinų kolektyvą. Bet ne, jūs mėgstate lankytis čia, nes esat tikras pomidorų fanatikas smile.gif ir žinot kuom jūs skiriatės nuo mūsų, o gi savo vyriška logika, nes amžinai vertinate tik sėklų pigumą, pasirinkimo paprastumą, praktiškumą ir pan.....juk niekaip negalit suprast, kad tos pamišėlės čia susirenka, ne tik kalbėti apie veisles, bet ir pasidžiaugti savo pamidoriniais džiaugsmais ar pasiguosti nesėkmėmis smile.gif

Nu va kaip dėjau, tai net geriau ant širdies pasidarė biggrin.gif
Nevadins čia mūsų visokiom kekš...m, savidulkėm ar panašiom nesąmonėm cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 18 kovo 2014 - 16:11
QUOTE(saintlina @ 2014 03 18, 11:13)
Arawak man labai panašus į Corazon, Red Pear, Puzata Chata, Aurea. Forma tokia pat, derlingas, gal kiek sausesnis už Corazon buvo, bet nedaug. Aukštas. Derėjo tokiu pat laiku kaip ir visi.

Dėkui už info. 4u.gif

QUOTE(NERA @ 2014 03 18, 11:35)
arawak aukštas, mėsingas, bet ne toks derlingas kaip corozon ar red pear. Į vasaros pabaigą mėgo trūkinėti vaisiai.

Kaip tik auginsiu red pear, tai bus su kuo palyginti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane šiais metais irgi Red Pear bus smile.gif Sėklytės jau sudygę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 03 18, 15:34)
Zolotoje serdsa irgi neskuba viena

Jo, man irgi ta auksinė širdutė niekaip neišdygsta. g.gif Ir apskritai, geltonas de barao lindo vos ne dvi savaites, geltonas triufelis taip pat. Negerai čia su tais geltonais ir oranžiniais kažkaip.
Papildyta:
QUOTE(AnTara @ 2014 03 18, 17:23)
Pas mane šiais metais irgi Red Pear bus  smile.gif  Sėklytės jau sudygę  smile.gif

Gal kas auginote back ir red pear, kad galėtų palyginti? Ar tarpusavyje jos tik spalva skiriasi? Derlingumas, skonis, aukštis, vėlyvumas vienodas?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 03 18, 15:16)
O man lauko pomidorai skanesni, bet cia gal del to , kad "lauko" wub.gif

drinks_cheers.gif galvojau, kad man tik taip atrodo biggrin.gif
pernai auginau Black Princ šiltnamį kelis daigus, o perteklių lauke sodinau, lauke buvo skanesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2014 03 18, 17:10)

Tai ką jūs veikiate tame pamišusių moteriškių kolektyve, jeigu jau čia taip blogai? bigsmile.gif Eikit diskutuot tada į kokį pamišėlių medžiotojų, žvejų ar mašinų kolektyvą. Bet ne, jūs mėgstate lankytis čia, nes esat tikras pomidorų fanatikas smile.gif ir žinot kuom jūs skiriatės nuo mūsų, o gi savo vyriška logika, nes amžinai vertinate tik sėklų pigumą, pasirinkimo paprastumą, praktiškumą ir pan.....juk niekaip negalit suprast, kad tos pamišėlės čia susirenka, ne tik kalbėti apie veisles, bet ir pasidžiaugti savo pamidoriniais džiaugsmais ar pasiguosti nesėkmėmis smile.gif

Nu va kaip dėjau, tai net geriau ant širdies pasidarė  biggrin.gif
Nevadins čia mūsų visokiom kekš...m, savidulkėm ar panašiom nesąmonėm cool.gif

drinks_cheers.gif Ale tikrai gi nurode Upas kokiam forume jis sedi, dar ir mums parekomendavo, tai dabar visos oba is savo SM pas Upa i foruma pablevyzgot sulekiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif. Kur jau tada detusi lotuliukas.gif ?
Atsakyti
tai tie kmiciai visą sezoną dera, nesibaigia anksčiau kaip daugelis žemųjų? Atsikrapštau, jei kaip žirafai per ilgą kaklą nedaeina, jei jau nuo rudens apie tai kalbėjot, o man nedašuto
Atsakyti
Va dar Red Cherry sakau pasisėsiu. Kaži ne per vėlu dar? Kur geriau juos augint, lauke ar šiltnamyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 03 18, 16:33)
tai tie kmiciai visą sezoną dera, nesibaigia anksčiau kaip daugelis žemųjų? Atsikrapštau, jei kaip žirafai per ilgą kaklą nedaeina, jei jau nuo rudens apie tai kalbėjot, o man nedašuto

per gausumą prailgeja jų gyvenimas,kol visi užauga ir išsirpsta
Atsakyti

Sveikos, kam reikia Kmicic, galiu pasidalinti mirksiukas.gif Rašykit į az.
jei bus daug norinčių mačiau parduotuvėj dar vienas pokelis kabėjo, nupirksiu ir persiųsiu blush2.gif
Reik skolą pradėt atiduot už merginų atsiųstas sėklas biggrin.gif
O mano iš 18 veislių tik Orange banane nedygo, pasėjau vakar paskutinę sėklytę pakartotinai g.gif
Atsakyti