Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

QUOTE(Ex @ 2014 03 14, 11:05)
Nematau kad čia kas būtų gero. Pridengėt, padarėt pavėsį, sėklutėms šalta. Nuėmus tą popiergalį juoda žemė greičiau įšiltų prieš saulutę ir sėklutėms būtų šilčiau. Ir dygtų greičiau.

Nuemiau tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 03 14, 12:12)
Nuemiau tongue.gif  cool.gif

Šaunuolė smile.gif Kitą kartą jau nebedarysi tokios klaidos smile.gif Dar netgi pasiūlyčiau dėžutę apsukt kita puse, manau, kad per dėžutės kraštą saulutė nepasiekia apšildyt žemę kur sėklutės tupi.. Apsukus turėtų būti geriau.

Beje, o tą vietą kur sėklutės, pridenk permatomo celofano gabaliuku, bus ir šilta, ir žemė ties sėklutėmis ne taip greit išdžius. Ir stebėk, kad neišdžiūtų iki sudygimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 14 kovo 2014 - 11:22
Ir aš padažysiu žaliai.
Nieko ypatingo, naujagimiai. Šiuo metu sunku įsivaizduot, kad ant kai kurių kabės mažiausiai kumščio didumo pomidorai.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 14, 11:17)

gatava! smile.gif daba lauksiu smile.gif

nu kokia kaitri saule, balkone 35, pekla
Atsakyti
Olialia , Ex, neblogas miškelis bigsmile.gif Ten kur atskirta, tai rūšys taip suskirstytos? Kiek skirtingų auginsit?
Pas mane tokio dydžio dėžutėje po 9 sėklas susėta biggrin.gif Tikri ponai pomidorai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 14 kovo 2014 - 12:08
QUOTE(Ex @ 2014 03 14, 12:03)
Ir aš padažysiu žaliai.

miela žaluma wub.gif wub.gif
Atsakyti
koks "rutu" darzelis grazus, zalia zalia wub.gif

pas mane dar kelios veisles neprasikala nei viena seklyte . cinkovic jugoslavian , italianski spageti, airis likior... dar kazkas . Kiti dar irgi ne 100 %
Viena dryziuko seklyte isdygo ( nu gal neisdygo), tokiu ziedeliu, lankeliu bigsmile.gif ir saknele ir galvele po zeme, blink.gif ir nezinau uz kurios vietos truktelt, kad sunkia galva pakeltu . Yra tik kotelis lankeliu blink.gif
ir kitu pomidoriuku yra kur tik kotelis su sekla, skilcialapiu isvis nesimato g.gif
Atsakyti
pas Ex kaip kareiviai , kazkurima kampe lygtais popieziaus kepures kampukas matesi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 14, 13:03)
Ir aš padažysiu žaliai.

mamuk,kaip grazu wub.gif kaip atrenki juos paskui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 03 13, 19:17)
as siemet  pirma kart pasejau 2 seklytes situ  "amerikonkiu"

O,serbentai biggrin.gif Atsibostų skabyt,nebent su visom šakutėm ryt g.gif
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 14, 11:36)
Pavydėkit- pagavau pačtinykę, sako- te dėžutę, o ten- Penis ( ne vibratoriumi, jei ką) ir German orange strawberry wub.gif

Nėr ko pavydėt, anei pačtynikių tykot ir gaudyt nereikia -šitie jau sudygę pas mani tongue.gif
QUOTE(Ex @ 2014 03 14, 13:03)
Nieko ypatingo, naujagimiai.

g.gif Kažkas čia sakė,kad pomidorų skaičių mažins... Pavargau skaičiuot ax.gif Pardavimui?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 14, 13:07)
Ten kur atskirta, tai rūšys taip suskirstytos? Kiek skirtingų auginsit?

Taip, ten pagaliukais atskirtos veislės. Bet ne man jie bus, po kokios savaitės vešiu mamai. Čia jos mėgiamiausius pasėjau, dalinsis su kaimynėm. Tegu kaimynės auginasi pačios. Tie kur indeliuose irgi dalis bus mamai. Kitus sau pasiliksiu. Kiek veislių auginsiu, dar neapsisprendžiau. Bet nedaug.
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2014 03 14, 13:19)
kazkurima kampe lygtais popieziaus kepures kampukas matesi  tongue.gif

eik jau, net pasižiūrėjau, mažu tikrai.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 14, 13:20)
kaip atrenki juos paskui doh.gif

Taigi sužymėti.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 03 14, 13:21)
g.gif Kažkas čia sakė,kad pomidorų skaičių mažins... Pavargau skaičiuot  ax.gif  Pardavimui?

Taigi aš jau esu toks pagadintas vaikas - ir sėklas, ir daigus kairėn, dešinėn... wink.gif
Atsakyti
Geras tu vaikas, EX 4u.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti