Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

QUOTE(vera.vera @ 2014 03 14, 19:33)
2Ditute, GONZIKAS117  aciuks.gif
jei per savaitgalį niekur nenusipirksiu - parašysiu į až smile.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(varsa @ 2014 03 14, 19:38)

cia kaip tik i tema bigsmile.gif atvaziaves dabar pas tevus dede pomidoras.pasikviete mene i svecius,ir kaip visada dedukas[mano tevas]pradejo mane ''maudyt''.tipo ,veisliu daug,s---- bus.dediene[jie turi 2 x80 m2 pomidoru siltnamius] pradejo antrint jam,kad taip ir ivyks,nes reik augint tik hibridus del atsparumo ligoms ir del garantuoto kiekio doh.gif na issaiskinau jiems,kad i turgu vaziuot nesiruosiu,kad man svarbiau skonis,spalva,formu ivairumas.vien zodziu ,likau durnes vietoj.nusispjoviau ir parejau namo.nu neidomu man augint tai,kas vos ne patys auga.ir valgyt pomidorus,kurie visai beskoniai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 14 kovo 2014 - 20:37
biggrin.gif Suprantu, uzjauciu ir pritariu 4u.gif. Man su anyta kadais panasi diskusija buvo - vat, sako, pas mane tik keli daigai ale kiek pomidoru, o tu cia belekokiu prisisodinai ir s... ne derlius bus. Tai as jai ir sakau - auginu del sportinio intereso, veisliu isbandymui, smalsumo patenkinimui ir skoniu paivairinimui, bet kai noresiu uzsiauginti tiek, kad nebutu kur det, tai jau patikekit manim, uzsiauginsiu... biggrin.gif Tuo diskusija ir baigesi biggrin.gif.
Atsakyti
hmm, man asmeniškai tai visai skanūs ir hibridai. Aišku, kai jie natūraliai gauna saulės, o nėra auginti akmens vatoj, maistiniu tirpalu laistomi ir po dirbtina šviesa. Nehibridai, būna laikas, kad gi tampa tikrai fu, kaka. Net nežadu atsisakyt hibridų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 kovo 2014 - 21:24
O tai kiek auginat pvz. iš 40 daigų hibridų? Negi nei vieno?
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 03 14, 21:04)
Man su anyta kadais panasi diskusija buvo - vat, sako, pas mane tik keli daigai ale kiek pomidoru, o tu cia belekokiu prisisodinai ir s... ne derlius bus.

man anyta taip pernai sakė, nes ji tik vieną veislę augino smile.gif
o šiais metais daigų neaugina - pavesta man auginti, sako tu geriau veisles nusimanai biggrin.gif
tai kas čia žino, kuris atvejis geresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 14, 22:22)
hmm, man asmeniškai tai visai skanūs ir hibridai. Aišku, kai jie natūraliai gauna saulės, o nėra auginti akmens vatoj, maistiniu tirpalu laistomi ir po dirbtina šviesa. Nehibridai, būna laikas, kad gi tampa tikrai  fu, kaka. Net nežadu atsisakyt hibridų  ax.gif

del hibridu butinumo net nediskutuoju,pas mane pacia 5rusys ju pasetos ax.gif bet valgymui man labiau patinka veisliniai wub.gif hibridus sejau ,kad vakavimui tiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 14 kovo 2014 - 21:45
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 14, 21:22)
hmm, man asmeniškai tai visai skanūs ir hibridai. Aišku, kai jie natūraliai gauna saulės, o nėra auginti akmens vatoj, maistiniu tirpalu laistomi ir po dirbtina šviesa. Nehibridai, būna laikas, kad gi tampa tikrai  fu, kaka. Net nežadu atsisakyt hibridų  ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi kasmet ateina laikas, kai nehibridai fui, kaka patampa biggrin.gif O hibridai dieviško skonio būna wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 03 14, 12:03)
Ir aš padažysiu žaliai.

gražumėlis wub.gif Taip ir norisi pataršyt smile.gif
Atsakyti
VISKAS AIŠKU IŠ PASISAKYMŲ biggrin.gif
Atsakyti
Gal aš ne tuos hibridus auginu, nes neateina laikas kai jie labai skanūs man tampa g.gif Veisliniai vistiek skanesni, o hibridai tai tik dėl užtikrinto derliaus ir atsparumo ligoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 kovo 2014 - 22:18
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 14, 22:10)
Gal aš ne tuos hibridus auginu, nes neateina laikas kai jie labai skanūs man tampa g.gif Veisliniai vistiek skanesni, o hibridai tai tik dėl užtikrinto derliaus ir atsparumo ligoms.

Man visą sezoną buvo be galo skanūs Beorange smile.gif Šiemet dar ir Bolzano auginsiu-sako šie dar skanesni.
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 03 14, 12:03)
Ir aš padažysiu žaliai.

Fotošopas irnesakyk.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 03 14, 23:16)
Man visą sezoną buvo be galo skanūs Beorange smile.gif Šiemet dar ir Bolzano auginsiu-sako šie dar skanesni.

Vadinas ne tuos- neturiu nei vienų blink.gif Nors tiesą sakant nesu geltonų, oranžinių gerbėja. Hibridiniai pas mane- raudoni, nu ir margas šiemet įsimaišė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 kovo 2014 - 23:40
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 14, 23:40)
Vadinas ne tuos- neturiu nei vienų  blink.gif Nors tiesą sakant nesu geltonų, oranžinių gerbėja. Hibridiniai pas mane- raudoni, nu ir margas šiemet įsimaišė blush2.gif

Na taip, skonio reikalas..
Siemet raudonu hibridu nemazai auginsiu- paciai bais smalsu ar skanus bus. bigsmile.gif

Bet siaip jei tektu rinktis kuri det ant sumustinio- tai is hibridu nedvejodama rinkciausi Beorange, o nehibridu- juodaja skatulka.
Atsakyti