Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Laba,
esu II etape, savaitė žalia, numečiau 1,5kg. dabartinis svoris 65,8kg.

Atsakyti
SAVAITĖS PASIEKIMAI

user posted image

Indrepac:: startavo 2014.06.30, ūgis 1.64 m., pradinis svoris 76,6 kg., dabartinis svoris 74,7 kg., nori sverti 59 kg.,numetė 1,9 kg., iki finišo liko 15,7 kg

Jolia3: startavo 2014.03.27, ūgis 1.66 m., pradinis svoris 91.3 kg., dabartinis svoris 76,5 kg., nori sverti 57 kg., numetė 14,8 kg., iki finišo liko 19,5 kg

Iš Stiklo: startavo 2014.03.22, ūgis 1.64 m., pradinis svoris 79,3 kg., dabartinis svoris 65,8 kg., nori sverti 52 kg., numetė 13,5 kg., iki finišo liko 13,8 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 07 liepos 2014 - 07:17
Labas rytas 4u.gif

Esu II etape, savaitė raudona

III- pietūs- sultys ir bandelė ( nebuvo kaip pavalgyt normaliai blush2.gif ), vakarienė normali bet 2 val pavėluotai

Rezultatas- minus 300gr. dabar sveriu 65,5kg.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Esu 1-etape, mano pirma savaitė buvo raudona

Net neturiu ką detalizuoti, iki vakaro viskas tobula, o vakae grįžusi namo, kaip nuo grandinės nutrūkusi. Nei vienos dienos žalios schmoll.gif
Šią savaitę mano svoris 74,7kg, per savaitę numečiau 0 g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrepac: 11 liepos 2014 - 11:16
SAVAITĖS PASIEKIMAI

user posted image

Indrepac:: startavo 2014.06.30, ūgis 1.64 m., pradinis svoris 76.6 kg., dabartinis svoris 74,7 kg., nori sverti 59 kg.,numetė 1,9 kg., iki finišo liko 15,7 kg

p.s. prisidavinejanciu kassavaite mazeja, nuo siandien griztu I jusu buri 4u.gif

SUSIIMAM!!!!!
Atsakyti
sveikos, 4u.gif 4u.gif

privalgiau, prigeriau, dabar galima ir save imt i nagus, nuo siandien startuojam, duok d... ma proto ir kantrybes bei istvermes....

tiesa, kaip su foto, daro kas nors jas, nebedaro? siunciam bendrai ar tik prisidavinejam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2014 07 14, 11:22)
sveikos, 4u.gif  4u.gif

privalgiau, prigeriau, dabar galima ir save imt i nagus, nuo siandien startuojam, duok d... ma proto ir kantrybes bei istvermes....

tiesa, kaip su foto, daro kas nors jas, nebedaro? siunciam bendrai ar tik prisidavinejam? g.gif

g.gif nzn nieko del foto
Atsakyti
Sveikos merginos, esu iš tų kuriai niekaip nesiseka išlaikyti svorį po dietų... esu laikiusis daug dietų, ir numetus 10-20 net 30 kg... bet netrukus svoris parvažiuoja atgal... bėda ta , kad negaliu laikytis tos pačios dietos kelis kartus, o Chazano dietos dar nesilaikiau... manau, kad ryt startuoju pas jus numest yra ko, nes sveriu apie 85, o ūgis 158... tad vėl reikia -30...
Atsakyti
Sveikos, aš ir planuoju prisijungti prie jūsų artimiausiu metu. 4u.gif Nežinau kaip bus, kaip seksis, bet reikia kažkaip susiimti, nes baisu kas darosi. Tikiuosi iš jūsų pasisemti stiprybės ir kantrybės (kuria deja nepasižymiu). ax.gif doh.gif

p.s. eisiu pirkt svarstyklių - pačio didžiausio baubo doh.gif
Atsakyti
merginos visos drasiai jungiames, iki kaledu busime grazios 4u.gif
o plepame mes cia: http://www.supermama...;#entry67036587

kur dingo musu Jolia3 ir eglutyte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 16 liepos 2014 - 08:14
Labukas,

Aš niekur nedingau biggrin.gif buvau truputi nutrukusi, nes ruosimasis seses sūnaus krikštynoms išmušė mane iš ritmo blush2.gif bet dabar kai jau krikštasūnis pakrikštytas nuo pirmadienio laikausi geltonai (tingiu masazuotis) ir penktadienį prisiduosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trilijone @ 2014 07 15, 10:27)
Sveikos merginos, esu iš tų kuriai niekaip nesiseka išlaikyti svorį po dietų... esu laikiusis daug dietų, ir numetus 10-20 net 30 kg... bet netrukus svoris parvažiuoja atgal... bėda ta , kad negaliu laikytis tos pačios dietos kelis kartus, o Chazano dietos dar nesilaikiau... manau, kad ryt startuoju pas jus numest yra ko, nes sveriu apie 85, o ūgis 158...  tad vėl reikia -30...

svoris ne parvažiuoja pats. unsure.gif toks jau kiaulystės dėsnis. linkiu sėkmės ir ištvermės. tau pavyks 4u.gif

QUOTE(Pav@saris @ 2014 07 16, 07:31)
Sveikos, aš ir planuoju prisijungti prie jūsų artimiausiu metu. 4u.gif  Nežinau kaip bus, kaip seksis, bet reikia kažkaip susiimti, nes baisu kas darosi. Tikiuosi iš jūsų pasisemti stiprybės ir kantrybės (kuria deja nepasižymiu). ax.gif  doh.gif

p.s. eisiu pirkt svarstyklių - pačio didžiausio baubo doh.gif

kas tas ,,baisu"? yra mergina, kuri metė ir 100 kg, daug, kurios atsikratė po 50, 6o, 30 kg. tad neišgąsdinsi niekuo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 16 liepos 2014 - 16:49