Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(Ingakalnis @ 2014 08 18, 17:54)
jeigu buciau tik dietu forume jokiu pr bet yra  zmoniu kadangi as labiau bunu kt  skyriuke, darbo  eikalais nenoriu kad klietes matytu kiek sveriu,  o kad ladzioja ir stebi tai tikrai net jei  nerodyt zinutese  svorio,parase jis yra ir ant profilio uzejus deja visiem matomas,jei parasyciau  kd  sveriu 81-dabar 79 ir tikslas 70    ...  tai  butu bereikalingu kalbu ten kur nereikia,  o kai eina tik  svorio kitimas    neivardinant nuo kiek iki kiek tada  ramu

aiskuma, uzsuk i bistro ten susipazinsim, papliurpsim, palaikysim viena kita uz rankos sunkumo minute 4u.gif
Atsakyti
o kur ta bistro rasti?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 08 18, 18:33)
o kur ta bistro rasti?

http://www.supermama...;#entry67233516 mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu pasiskaitysiu ir ten blush-anim-cl.gif
Atsakyti
na pas mane 2 jau beveik 10d kaip su chazanu, svoris juda letai, bet juda ir tai gerai.
kazkaip paksutinemis dienomis stovi vos gramais juda... itariu del sauso vyno kurio jis neleidzia blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
savaite zalianutirpo 1,4kg labai jau išleto verysad.gif
Atsakyti
sveiki,savaite zalia . ir svaigo galva,ir pykino,bet issilaikiau. istikro kaip pirma savaite tikejausi daugiau,truputi nuliudino,kad tik -1.6kg doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanile: 22 rugpjūčio 2014 - 08:29
Labas rytas,

merdzinos,kur jusu liniuotes???

Esu pirmam etape,savaite geltona,nebuvo voniu. Nukrito 1,6 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūg@: 22 rugpjūčio 2014 - 08:33
Sveikutės, grįžta dukra palaidūnė blush2.gif
Esu raudonų raudoniausia. Bet kas keisčiausia, kad sugebėjau numesti 700gr. Pasakysiu tik tiek, kad valgyti visai nenoriu, per sesės vestuves suvalgiau tik karštą.
Liniuotės kažkodėl neleidžia pakeist, vėliau pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Pūg@ @ 2014 08 22, 08:32)
Labas rytas,

doh.gif vis pamirštu
Atsakyti
Savaite zalia, - 800gr smile.gif
Atsakyti

QUOTE(wanile @ 2014 08 22, 08:17)
sveiki,savaite zalia . ir svaigo galva,ir pykino,bet issilaikiau. istikro kaip pirma savaite tikejausi daugiau,truputi nuliudino,kad tik -1.6kg doh.gif

man is tiesu irgi ne stebuklai krenta,laikaus nuo 08.13dienos
dabar yra -4 sumoje ...
su dukanu kazkada per 10d 6 numetus buvau biggrin.gif
QUOTE(Pūg@ @ 2014 08 22, 08:32)
Labas rytas,

Esu pirmam etape,savaite geltona,nebuvo voniu. Nukrito 1,6 kg

o sakykit vonios butnos?as dar ne syk nesidariau ju blush2.gif

ir planuoju sportuoti pradeti, nors chazanas neleidzia bet jis ir vyno sauso neleidzia bet per progas as ji geriu vis tiek blush2.gif

is stiklo - jusu rezultatas fantasiskas wub.gif
Papildyta:
p.s as kai pereisiu si etapa, pasidazu susidet skaiciukus ir prisidavineti, dabar pirmas etapas sunkiausias, reik numesti dar 7kg...

veliau bus dar manau 10 tikslas per likusius etapus blush-anim-cl.gif
Atsakyti