Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(sniege1 @ 2014 11 12, 14:26)
Registracijos formalumai atlikti: Vilianai duomenys issiusti, foto i supermergas irgi issiusta. Svoris liniuoteje pazymetas  ax.gif

Startuoju!!!  drinks_cheers.gif

sveika prisijungusi 4u.gif pliurpiam cia http://www.supermama...;#entry67874928 junkis drasiai
Atsakyti
Prašau prijungti prie komandos, biurokratiniai formalumai atlikti: Vilianai duomenys issiusti, foto issiusta. Svoris liniuoteje pazymetas

Startuoju!!!
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2014 11 12, 13:26)
Registracijos formalumai atlikti: Vilianai duomenys issiusti, foto i supermergas irgi issiusta. Svoris liniuoteje pazymetas  ax.gif

nu,iš gniūžtės pavirsi į snaigę.
ateik i bistro papliurpt.
Papildyta:
QUOTE(editulis888 @ 2014 11 12, 14:05)
Prašau prijungti prie komandos, biurokratiniai formalumai atlikti: Vilianai duomenys issiusti, foto issiusta. Svoris liniuoteje pazymetas

Startuoju!!!

šaunuolė. linkiu numesti!
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2014 11 12, 14:26)

QUOTE(editulis888 @ 2014 11 12, 15:05)

Startuoju!!!

Sėkmės, merginos. Jei kas neaišku dėl meniu, klauskit drąsiai. 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Edituli, dar įrašyk paraše savo ūgį. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos jungiuosiu ir as i jusu rata.Daug skaiciau apie visas dietas ir nutariau tai kad si man labiausiai tiktu nes laikiausi visokiu dietu ir is visu liko priaukti papildomo kg. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mamalopes @ 2014 11 13, 09:44)
Sveikos merginos jungiuosiu ir as i jusu rata.Daug skaiciau apie visas dietas ir nutariau tai kad si man labiausiai tiktu nes laikiausi visokiu dietu ir is visu liko priaukti papildomo kg. verysad.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Per tris dietos dienas nukrito 1,6 kg smile.gif Savaite zalia
Atsakyti
labas rytas
aš prašausi atostogų ,ir ši savaitė buvo raudona,ir ateinanti bus tokia pat,gryžęs vyras,dar svečių turim iš UK,savaitgalį gimtadienis,na,žodž.geriau aš be minčių apie dietą pabūsiu dabar,o vėl stosiu prie starto kt.penktadienį ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

savaite geltona, niekaip nepavyksta kasdien su ratukais draugauti doh.gif per savaite -1.5 kg

merginos lenta greiciausiai padarysiu vel pirmadieni, nebent rasiu laiko savaitgali, vaziuosim ryt pasiimti naujo seimo nario wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

minusas 1,7kg, savaite raudona del vakar buvusio seminaro velavau pietauti.
Atsakyti
Sveikos,

porą dienų -0,8, geltona.

p. s. turiu dušą, neturiu vonios, ir nežinau kaip daryt???? Ką daryt???
Atsakyti
Na man tik antra diena eina tai neturiu kuo pasigirti.
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2014 11 14, 13:18)
Na man tik antra diena eina tai neturiu kuo pasigirti.

o ūgis koks? 4u.gif
------------------------------------------------------

edituli, dušas uždaras? padas žemas ar gilus? gal vonelę kokią turi?

------------------------------------------------------

[;epėti kviečiam į bistro. taip smagiau 4u.gif http://www.supermama...;#entry67892108
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 14 lapkričio 2014 - 15:33