Įspūdingos kolekcijos. Mano norai ateityje tik plėsis, kitaip ir būt negali Jau tiek grožybių įsigijot Visos savaip gražios ir traukia akį Pavasaris jau, augalėliams džiaugsmas prasideda Saulutė šonus pašildys, mes trąšomis pamaitinsim
Dabar pirkau, man ji irgi pasirodė įdomi, lapeliai labai karpyti, kitokie negu visų, kaip kokia "krapinė pelargonija" Vakare pabandysiu nufotografuoti lapelius.
Dabar pirkau, man ji irgi pasirodė įdomi, lapeliai labai karpyti, kitokie negu visų, kaip kokia "krapinė pelargonija" Vakare pabandysiu nufotografuoti lapelius.
noriu paklaust, pas mane is parduotuves prie 2sav. pirktos kompaktines pelargonijos maciau jau zieduka krauna, bet ar nereiktu jo nugnybt kad pats augaliukas sustipretu labiau ir neissieikvotu
noriu paklaust, pas mane is parduotuves prie 2sav. pirktos kompaktines pelargonijos maciau jau zieduka krauna, bet ar nereiktu jo nugnybt kad pats augaliukas sustipretu labiau ir neissieikvotu
gaila gi savo vienai spartuolei išgnaibiau visus žiedų pumpurėlius, palikau tik vieną didžiausią žieduką ant žiedstiebio, kad pamatyčiau nors spalvą naujokėlės, ir panašu, jog pražydo ne tai ką pirkau
Darse,tai pelargonijos tavo hobis,skaitosi,ar ne? Nes net sudetinga tiek augalų savo namuose laikyti
------
Patiko raudona svyranti pelargonija Ruby,kai gyvai mačiau žiedo spalvą daigelio.Ž.s.