Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(smina @ 2014 04 03, 21:00)
Darse, graži ta Distinction wub.gif Lapelių pakraščiukai kaip su dekoratyvinėm žirklėm iškarpyti thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
O Tessaloniki dabar pirkai, ar seniau? Labai įdomi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 04 03, 20:32)
parodysiu keletą naujienų ax.gif

QUOTE(smina @ 2014 04 03, 20:44)
Čia dalis mano naujokių

wub.gif wub.gif wub.gif
kaip smagu už jumis ir su jumis wub.gif
Atsakyti
Įspūdingos kolekcijos. Mano norai ateityje tik plėsis, kitaip ir būt negali doh.gif doh.gif doh.gif Jau tiek grožybių įsigijot wub.gif Visos savaip gražios ir traukia akį bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Pavasaris jau, augalėliams džiaugsmas prasideda lotuliukas.gif Saulutė šonus pašildys, mes trąšomis pamaitinsim biggrin.gif
Atsakyti
aš jau šiandien pagaliau trąšų nusipirkau,tai sulauksiu daugiau žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 04 03, 20:25)

O Tessaloniki dabar pirkai, ar seniau? Labai įdomi wub.gif

Dabar pirkau, man ji irgi pasirodė įdomi, lapeliai labai karpyti, kitokie negu visų, kaip kokia "krapinė pelargonija" smile.gif Vakare pabandysiu nufotografuoti lapelius.
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 04 04, 08:47)
Dabar pirkau, man ji irgi pasirodė įdomi, lapeliai labai karpyti, kitokie negu visų, kaip kokia "krapinė pelargonija"  smile.gif  Vakare pabandysiu nufotografuoti lapelius.

Aaaa, prisiminiau dabar, čia mūsų gerajam taške, kurs buvo pigios zonartic rolleyes.gif
Atsakyti
jo thumbup.gif jo
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 03, 21:05)
aš jau šiandien pagaliau trąšų nusipirkau,tai sulauksiu daugiau žiedų  wub.gif

kokiu?
Atsakyti
noriu paklaust, pas mane is parduotuves prie 2sav. pirktos kompaktines pelargonijos maciau jau zieduka krauna, bet ar nereiktu jo nugnybt kad pats augaliukas sustipretu labiau ir neissieikvotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 04 04, 10:21)
noriu paklaust, pas mane is parduotuves prie 2sav. pirktos kompaktines pelargonijos maciau jau zieduka krauna, bet ar nereiktu jo nugnybt kad pats augaliukas sustipretu labiau ir neissieikvotu  4u.gif

gaila gi doh.gif savo vienai spartuolei išgnaibiau visus žiedų pumpurėlius, palikau tik vieną didžiausią žieduką ant žiedstiebio, kad pamatyčiau nors spalvą naujokėlės, ir panašu, jog pražydo ne tai ką pirkau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 04 04, 08:52)

dabar nusipirkau NPK14-10-25,nes nebuvo NPK 14-11-25
maniškėm jos patinka ir tinka
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 04 04, 07:49)
Aaaa, prisiminiau dabar, čia mūsų gerajam taške, kurs buvo pigios zonartic rolleyes.gif

Darse,tai pelargonijos tavo hobis,skaitosi,ar ne? bigsmile.gif Nes net sudetinga tiek augalų savo namuose laikyti g.gif
------
Patiko raudona svyranti pelargonija Ruby,kai gyvai mačiau žiedo spalvą daigelio.Ž.s.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 04 balandžio 2014 - 12:25