Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(Džigė @ 2014 03 28, 14:46)
Mergaites, as pries 1,5 sav apkirpau savo roziaziedes palergonijas ir ikisau i vandeni, ju galiukai labai patamsejo, tai reiskia kad neisleis sakneliu?  unsure.gif

padekit ka toliau daryti, nes isleido saknele tik vienas daigelis sad.gif o kitu juodi krastai, ar juos nukirpus yra galimybe kad isleis sakneles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2014 04 07, 12:52)
padekit ka toliau daryti, nes isleido saknele tik vienas daigelis sad.gif o kitu juodi krastai, ar juos nukirpus yra galimybe kad isleis sakneles? 4u.gif

nukirpkit ir bandykit i zeme kist, gal tokiu budu isisaknydins.
man kai nepavyksta vandenyje, kisu zemen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2014 04 07, 13:52)

jei labai bijot kirpkit ir vėl merkit,pas mane daug tai aš nekreipiu dėmesio blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Dekui mergaites, pabandysiu vienus nukirpt kitus i zeme sukist smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Smina, kiek daug naujokių jau žydi wub.gif

Monami, ant tavo palangės jau net ne pavasaris, o vasara thumbup.gif

Pas mane tik nedrąsūs pavieniai žiedukai:

Kath- tuoj tuoj pasirodys, dar nemačiau jos žydinčios
user posted image

Dovedale, auksalapė
user posted image

Ir Honeywood Suzanne pirmieji žiedai, džiugina, kad žiedynstiebių išleidusi kokį 15 doh.gif
user posted image

Smagus dabar laikas, laukti ir matyti, kaip jos skleidžiasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darsė: 07 balandžio 2014 - 17:37
QUOTE(Darsė @ 2014 04 07, 18:36)
Sveikos 4u.gif
Smina, kiek daug naujokių jau žydi wub.gif
Dovedale, auksalapė
Ir Honeywood Suzanne pirmieji žiedai, džiugina, kad žiedynstiebių išleidusi kokį 15  doh.gif

kokia pumpureliu spalva.. bigsmile.gif wub.gif
antroji nematyta man grazute
ziedelis paprastutis, bet kiek ziedstiebiu velykoms bigsmile.gif tai kokio amziaus gelyte?
Atsakyti
Monami, pas tave nebe pavieniai žiedeliai, o jau didžiuliai žiedynai wub.gif Išduok paslaptį, ką tu jiems darai, kad taip anksti sužydėjo thumbup.gif

Darse, o jau Dovedale kokia graži wub.gif Be žodžių wub.gif
Atsakyti
Sveikos, labai gražios parodytos gėlės.. wub.gif

Mano mažiai spindiniai daigai ir jau pačiam žydėjime...nežinau, daigintos kame buvo ar čia mano subtstratas kažin ko privarytas, bet visi iki vieno daigai kelia žiedynkočius, ir pusė žydi..pagrinde aišku salmon queen...bergapalais ilgai brandina savo kamuolius, emily dar gyvai nesu mačius, įdomu pamatyt bus kai išsiskleis jau ant dienų..na ir kaip visad viens kits daigas yr siurpizas.."įsimaišo"...taigi matau kažkas raudono bus...

ir kažin kaip čia dabar persodint į lovius....turbūt kurios žydi leisiu nužydėt ir susižymėsiu spalvas..bus šiemet loveliai blyškūs pasteliniai...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 07, 19:46)
Mano mažiai spindiniai daigai ir jau pačiam žydėjime...nežinau, daigintos kame buvo ar čia mano subtstratas kažin ko privarytas, bet visi iki vieno daigai kelia žiedynkočius, ir pusė žydi..pagrinde aišku salmon queen...bergapalais ilgai brandina savo kamuolius, emily dar gyvai nesu mačius, įdomu pamatyt bus kai išsiskleis  jau ant dienų..na ir kaip visad viens kits daigas yr siurpizas.."įsimaišo"...taigi matau kažkas raudono bus...

prašom pasirodyti 4u.gif

aš neskabau pumpurų, nuskinu tik tuo atveju, jei matau, kad pradeda džiūti, o kai kurie nedideli daigai visai puikiai sužydi ax.gif

Smina, man irgi gėlių skyrius pasirodė per mažas lotuliukas.gif Lyg man dar reiktų ko nors iš jo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2014 04 07, 18:58)
ziedelis paprastutis, bet kiek ziedstiebiu velykoms  bigsmile.gif  tai kokio amziaus gelyte?

pernykščio vasarinio pirkimo augaliukas
parodysiu visą, kai gausiau žydės 4u.gif
Atsakyti

Ir Honeywood Suzanne pirmieji žiedai, džiugina, kad žiedynstiebių išleidusi kokį 15  doh.gif

4u.gif mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

ji pas mane irgi kokius 5turi bigsmile.gif net nustebau šiandien pamačiusi bigsmile.gif

QUOTE(smina @ 2014 04 07, 19:41)
Monami, pas tave nebe pavieniai žiedeliai, o jau didžiuliai žiedynai wub.gif  Išduok paslaptį, ką tu jiems darai, kad taip anksti sužydėjo thumbup.gif

4u.gif mirksiukas.gif
nieko nedarau,paskutiniu metu tai negailestingai genėjau blush2.gif
matyt patinka remontinė aplinka biggrin.gif gipso sienos lotuliukas.gif

QUOTE(Darsė @ 2014 04 07, 20:24)
Lyg man dar reiktų ko nors iš jo doh.gif

šiandien MB juokėsi,vaikštom po ermitažą,nu kur toliau tai sakau kaip visad hihihi.gif ir pasuko į gėlių skyrių,vaikštau apie daigelius žiūriu,tai sako jau sakei nieko nebereikia,tai sakau man nieko ir nereikia,bet apžiūrėti tai būtina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 07, 13:43)
pas mane irgi po biški įsibėgėja žiedai  wub.gif
gauta su žiedeliais  wub.gif
Godshill
ir St.Lawrence
ir palangė  wub.gif

wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif naujokė labai įdomi bigsmile.gif St.Lawrence tikra gražuolė wub.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
Dovedale, auksalapė

drinks_cheers.gif
Gražūs žiedukai wub.gif
Atsakyti
grazu temoje, ak ziedai ziedai
laukiam kada plysti tema nuo ju prades smile.gif
Atsakyti