Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(gekoniuke @ 2014 04 04, 12:07)
gaila gi  doh.gif  savo vienai spartuolei išgnaibiau visus žiedų pumpurėlius, palikau tik vieną didžiausią žieduką ant žiedstiebio, kad pamatyčiau nors spalvą naujokėlės, ir panašu, jog pražydo ne tai ką pirkau  schmoll.gif

kad gaila tai nesigincyju , bet gal reik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 04 04, 13:20)
Darse,tai pelargonijos tavo hobis,skaitosi,ar ne? bigsmile.gif Nes net sudetinga tiek augalų savo namuose laikyti  g.gif
------
Patiko raudona svyranti pelargonija Ruby,kai gyvai mačiau žiedo spalvą daigelio.Ž.s.

Taip, hobis, vienas iš dviejų. Bet aš be pelargonijų kitų gėlių turiu labai nedaug.
Išduosiu paslaptį, kad Smina pelargonijų ir šiaip augalų turi gerokai daugiau, nei aš lotuliukas.gif

Mūsų kaime šiandien Senukai atsidaro thumbup.gif Reiks nulėkti apžiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 04 04, 13:56)
Taip, hobis, vienas iš dviejų. Bet aš be pelargonijų kitų gėlių turiu labai nedaug.
Išduosiu paslaptį, kad Smina pelargonijų ir šiaip augalų turi gerokai daugiau, nei aš lotuliukas.gif

Mūsų kaime šiandien Senukai atsidaro thumbup.gif  Reiks nulėkti apžiūrėti.

Ka gero senukuose matei? Ar yra augalu skyrius?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi buvau nulėkus į naujus "Senukus". Gėlių skyrius mažokas pasirodė g.gif Gal dar plėsis... Papirkau plastikinių lentynų gėlėms - 2 dideles, penkiaaukštes ir vieną mažesnę biggrin.gif Pravers prie ūkio thumbup.gif

O čia keletas žiedelių, taip nedrąsiai bando skleistis:

"Pink Splash"

user posted image

"Odensjo Felicia"

user posted image

"Honeywood Suzanne"

user posted image

Karališka raudona

user posted image

"Edwards Finn"

user posted image

Labai laukiam tos šilumos nuolatinės smile.gif
Atsakyti
Kokios mandros ir gražios gelytes wub.gif Pasistengiat,ieškodamos biggrin.gif oi,issižiojusios bobutes žiures į naujoviškus muškatelius biggrin.gif Jau vie del to verta įsitaisyti ir turgun nesti pasibranginti lotuliukas.gif
Atsakyti
idomi kolekcija wink.gif
taip laukiam ir silumos ir ziedu gausos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 04 06, 19:21)

"Pink Splash"
"Odensjo Felicia"
"Honeywood Suzanne"
Karališka raudona
"Edwards Finn"

Žavingos thumbup.gif wub.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2014 04 06, 19:29)
Kokios mandros ir gražios gelytes wub.gif  Pasistengiat,ieškodamos  biggrin.gif  oi,issižiojusios bobutes žiures į naujoviškus muškatelius biggrin.gif  Jau vie del to verta įsitaisyti ir turgun nesti pasibranginti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Karališka raudona

wub.gif wub.gif wub.gif

o karališka gal maniškė bigsmile.gif
Atsakyti
Ta pati, Monami smile.gif Tik ta vienintelė iš karališkų per žiemą išgyveno wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi buvau nulėkus į naujus "Senukus". Gėlių skyrius mažokas pasirodė g.gif Gal dar plėsis... Papirkau plastikinių lentynų gėlėms - 2 dideles, penkiaaukštes ir vieną mažesnę biggrin.gif Pravers prie ūkio thumbup.gif

"Pink Splash"

user posted image

senukuose trečiadieniais reik pirktis, o sutaupytus pinigėlius skirt gėlytėms blush2.gif
be galo mielas žiedelis, toks subtilus... wub.gif
Atsakyti
Pas mus Senukai tik ką atsidarė (čia Šiauliuose), tai buvo nuolaidos atidarymo proga smile.gif 4u.gif

Man ta Pink Splash irgi labai patinka, nors tokia visai paprasta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 04 06, 22:33)
Ta pati, Monami smile.gif Tik ta vienintelė iš karališkų per žiemą išgyveno wub.gif

wub.gif

pas mane irgi po biški įsibėgėja žiedai wub.gif
gauta su žiedeliais wub.gif
Godshill
user posted image

ir St.Lawrence
user posted image

ir palangė wub.gif
user posted image
Atsakyti