Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

[quote=Vidam,2014 04 26, 10:20]
[quote=gekoniuke,2014 04 26, 09:50]
Pas mane darželis prie daugiabučio, tai sodinu tiesiai į gruntą. Dabar žemė šalta, reiks vakarop, kai saulutė pašildys, gal bus mažesnis stresas.
[/quote]
bus grazu.. 4u.gif
[quote=amarrile,2014 04 26, 10:32]
ax.gif
[/quote]
bigsmile.gif ax.gif ieskau guminiu palangiu, siulyti pelargoniju temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2014 04 26, 11:44)

bigsmile.gif  ax.gif ieskau guminiu palangiu, siulyti pelargoniju temoje  biggrin.gif

Geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ir daugiau ieškančių atsirastų mirksiukas.gif
Atsakyti
Rekomenduoju statyti dviejų aukstų namus su didžiulem terasom. Antame aukšte kambarys nešildomas pelargonijoms žiemos atostogoms. smile.gif Pageidautina ir šiltnamis.anstyvam pavasariui.Tiek nedaug tereikia umn.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 04 26, 11:24)
Rekomenduoju statyti dviejų aukstų namus su didžiulem terasom. Antame aukšte kambarys nešildomas pelargonijoms žiemos atostogoms. smile.gif Pageidautina ir šiltnamis.anstyvam pavasariui.Tiek nedaug tereikia umn.gif

Butent tai nuolat vyrui kartoju biggrin.gif O jis man:
-Kam vargt ir statyt nama, reikia kraustytis i Kosta Rika ir gales tavo nevalgomos zoles istisus metus kieme zelt doh.gif
Atsakyti

man tik šildymą šiltnamije tada tereikia įsirengti clap.gif
nes visą kitą yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Rekomenduoju statyti dviejų aukstų namus su didžiulem terasom.
Tiek nedaug tereikia umn.gif

...man tai irgi nedaug tereikia...tik laimėti Vikingų loto lotuliukas.gif

Atsakyti
Norai kuklus pas visas biggrin.gif ir ziedu grazumas.Nai nai nai...Mano roziaziedes nekrauna ziedu,gal laukia persodinimo? biggrin.gif

Vidam,ar issodinot kvietkucius i lauka? Dengsit nakciai? As tris pasodinau ka tik,bet ko gero,kad dengsiu,kad ramiau miegociau.Ana nakti termometras zemiausia temp rode plius 1,6.
Atsakyti
Pasodinau 17 senių lauke. Dabar darželyje pilna pavasarinių gėlių, tai tarp jų prikaišiojau, manau joms bus šilčiau. Nedengsiu...jei ir bus kokia šalnelė, tai nenušals, gal tik paraus lapai, bet paskui atsitaiso. Namuose liko tik vardinės, svyrančios ir mažosios. Jos dabar jau tilpo ant palangės, tai gali palaukt, kol nebebus grėsmės.
Rožiažiedės, bent jau pas mane, žydi vėliau negu tos paprastos.
Atsakyti
amarrile kas ta pirmoji grazuole, nezinoma, nematyta tokia, as net pagalvojau, kad tai sanpaulija smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti-pumpurai buvo panašu jog bus baltos spalvos, o dabar kiek tamsėja- negi gali iki raudonos nustamsėt? nežinau kuri išliko- raudona ar balta, iš tų kaimietukių, sakykim, kur auga belekiek viršun. dar nesiskleidžia, spalvos nematyt, bet man pumpurai toki įtartini. o laukt taip nesinori, norisi bent įtart blush2.gif tikėtis raudonų žiedų balta apačia-manau neverta g.gif ir iš kur pas mane tokia galėtų būt, neįsivaizduoju. negi reiks laukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 04 26, 19:04)
Pasodinau 17 senių lauke. Dabar darželyje pilna pavasarinių gėlių, tai tarp jų prikaišiojau, manau joms bus šilčiau. Nedengsiu...jei ir bus kokia šalnelė, tai nenušals, gal tik paraus lapai, bet paskui atsitaiso. Namuose liko tik vardinės, svyrančios ir mažosios. Jos dabar jau  tilpo ant palangės, tai gali palaukt, kol nebebus grėsmės.
Rožiažiedės, bent jau pas mane, žydi vėliau negu tos paprastos.

aš visas į lauką ištrėmiau, sukroviau lovius ant palangių, tingiu jau tampyti, tikiuosi nenumirios? Vėl minimum šimtinės išleist nenorėčiau o tuo labiau MB bumbėjimo klausytis unsure.gif Tik rožiažiedės ir plenciukai namie liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 26, 22:30)
Norėjau paklausti-pumpurai buvo panašu jog bus baltos spalvos, o dabar kiek tamsėja- negi gali iki raudonos nustamsėt? nežinau kuri išliko- raudona ar balta, iš tų kaimietukių, sakykim, kur auga belekiek viršun. dar nesiskleidžia, spalvos nematyt, bet man pumpurai toki įtartini. o laukt taip nesinori, norisi bent įtart blush2.gif tikėtis raudonų žiedų balta apačia-manau neverta g.gif ir iš  kur pas mane tokia galėtų būt, neįsivaizduoju. negi reiks laukt ax.gif

Ar mes neturejom kontaktų,sklerozė,bet lyg tau dejau vieną gelyte,ir ten turetų būti salamon karaliene. Čia kai į pomidorus netyčia įkeliau,lyg norejai,jei neesupainiojau su kita dama blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2014 04 26, 20:52)
amarrile kas ta pirmoji grazuole, nezinoma, nematyta tokia, as net pagalvojau, kad tai sanpaulija smile.gif

Rožiažiedė,Denisė turėtų buti
Atsakyti