Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(Krištiš @ 2014 04 26, 19:35)
Norai kuklus pas visas biggrin.gif ir ziedu grazumas.Nai nai nai...Mano roziaziedes nekrauna ziedu,gal laukia persodinimo? biggrin.gif

o primaitinat,nes pas mane jos labai aktyviai žiedus leidžia wub.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 26, 23:30)
Norėjau paklausti-pumpurai buvo panašu jog bus baltos spalvos, o dabar kiek tamsėja- negi gali iki raudonos nustamsėt?

gali mirksiukas.gif
bent jau pas mane tai taip vyksta

aš šiąnakt jau palikau visas gėles ant terasos,tai taip neramu ryte buvo,bet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 04 27, 00:52)
Ar mes neturejom kontaktų,

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ne aš ta laimingoji, pas mane pomidorai tik ir gervuogės paštu atkeliavę, o pernai lauko kvietkai keliavę, palergonijų tik pirktinių ir iš uošvės nugvelbtų ( pati skabė, jei ką mirksiukas.gif ) turėjau, bet per žiemą tik 1 išliko iš jos, ir mano blu sibyl išgyveno, šiemet 3 pirkau- 2 gyvos- viena foxy kompaktukė ir viena svyranti, nežinau kuri dar. Mano palergonijų ūkis kolkas tik toks. Bet ateina šilti orai- plėsiu, nes loveliai tai dar tušti tušti,pasodinta lygiai 0
Atsakyti
maniškė Denisė irgi jau žydi kaip ir St. Lawrenice wub.gif Deacon pumpuriuką mačiau, obelžiedė tai labai nusususi, galvojau neperžiemos bet... ax.gif Reiktų jau trąšų nusipirkti gaila kad pas mus ŽS uždarė teks palaukt savaitėlę kol MB iš kelionės grįš ir į Emolus Kaunan nuveš (anytai Shultz trąšų orchodėjoms pažadėjau nupirkt) verysad.gif

*MONAMI*, kuo jūs primaitinat savo gėlytes? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 27 balandžio 2014 - 11:09
QUOTE(saridon'e @ 2014 04 27, 12:06)
*MONAMI*, kuo jūs primaitinat savo gėlytes?  4u.gif

trąšomis ,kurių skaičiukai
NPK 14-10-25 arba NPK 14-11-25
kiek pastebėjau dauguma jų buvo emolus,spalvos būna baltos,rusvos,gelsvos,rausvos,nežinau kame čia skirtumas g.gif 1kg kaina 12,99lt atrodo,čia ermitaže,perku tik tada kai nuolaida tai pigiau gaunasi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 27 balandžio 2014 - 11:31
Labai ačiū, *MONAMI*, žinosiu ko ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 27, 11:29)
trąšomis ,kurių skaičiukai
NPK 14-10-25 arba NPK 14-11-25

O jus visa sezona jomis tresiate ar tik pavasari?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 28 balandžio 2014 - 14:49
as tokiom pernai gėlytes tręšiau labai žydėjo visos, patiko joms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 04 28, 15:48)
O jus visa sezona jomis tresiate ar tik pavasari?

tarkim balandžio pradžioj pradėjau,tai iki kol augs lauke vazonuose tol tręšiu ,bet aš ne kiekvienu laistymu,kokį sykį į savaitę g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Manosios lietuvaitės jau išgabentos į lauką, pratinasi prie pasikeitusios aplinkos. Po truputį kauna žiedynus. Dabar pradedu tręšti monokaliu, vėliau kemira. Bendradarbė patarė pradžioj monokaliu tręšti, kad žiedynus krautų.
Bet tai girdėjau viena ausim, kad iki -3 C praneša, kažin ar taip bus, negi reiks viską vėl tempti namolio?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 04 28, 19:00)
girdėjau viena ausim, kad iki -3 C praneša, kažin ar taip bus, negi reiks viską vėl tempti namolio??  doh.gif

vaje kaip nebenoriu tu salnu, pas mane viskas lauke
Atsakyti
Maniškėms kaip bus taip. Aišku gaila, jei nušals, bet jau nieko nepadarysi, juk neiškasinėsi...o šalnų grėsmė pavasarį visada yra, ir netgi didelė. Bet tikėkimės, kad šiemet taip nebus smile.gif

Atsakyti
O kaip atrodo monokalis? Mama man pridaugino roziaziedziu pilnus lovius, grožis krumeliu neispasakytas, bet žiedu nesimato. Gal tas monokalis padėtų? Aukštis kokie 20 cm.
Atsakyti