Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

na štai ir manosios kompaktinės pražydo:

pirkta kaip salmon komtess
user posted image
kaip Melocherry
user posted image

nežinau kuri iš šitų manoji, nes vietoj jos antra Melocherry gavos:
Perlenkette sabine ar BERGPALAIS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 04 29, 11:24)

Perlenkette sabine ar BERGPALAIS
user posted image

turiu abi, bergpalais žiedlapiu pakraštėliai truputi nušviesėja, o sabine visas lapelis tolygiai pasidenges
Atsakyti
salmon komtess wub.gif wub.gif pasaka man dvi spalvos viename lapelyje wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip gražu, tema žydi wub.gif
Svyrančias jau susodinau į numatytuosius vazonus, iškrausčiau į lauką ax.gif
Kelias senąsias pelargonijas taip pat, o lepūnėles lepinu- dienai išnešu pasišildyt, naktį atgal parsinešu blush2.gif

Džiugina Fishers Appleblossom- žiedynai patys stambiausi iš mano turimų rožiažiedžių, tikrai išskirtinė, graži, auga greit, pražydo pirmoji

user posted image

čia ji visu ūgiu:

user posted image

Toliau- Kath/Kathleen Peat, pilnavidurė, žiedynas didžiulis:

user posted image

visu ūgiu:

user posted image

Skleidžiasi pirmoji tulpiažiedė Mrs. Charles, augaliukas nedidelis (parkeliavo iš parodos), spalva ryški:

user posted image

Na ir nenuilstanti Honeywood Suzanne:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 04 29, 17:02)
Sveikos 4u.gif

Gražuolės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandia @ 2014 04 29, 12:24)
na štai ir manosios kompaktinės pražydo:

pirkta kaip salmon komtess

Gražus derinukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
pamiršote prie nuotraukų seilinukus prisegti biggrin.gif Besigrožint net seilė tįsta. Labai gražios gėlės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai visų gražūs žiedai wub.gif maniškės ryte, po nakties, gražiai atrodė, visai patenkintos lauke...o dabar vargšiukės, po saulės atakos, išleipusios.
Skleidžiasi kambaryje auganti svyranti, labai ryški graži spalva , nuotraukoje to nematyti.

user posted image

Pernai susigundžiau svyrančiomis, o dabar suku galva kur pasodinti lauke g.gif kai niekada neauginusi, tai negalvojau kad jos tokios trapios.

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 04 29, 19:05)
Labai visų gražūs žiedai wub.gif maniškės ryte, po nakties, gražiai atrodė, visai patenkintos lauke...o dabar vargšiukės, po saulės atakos, išleipusios.
Skleidžiasi kambaryje auganti svyranti, labai ryški graži spalva , nuotraukoje to nematyti.

user posted image

Pernai susigundžiau svyrančiomis, o dabar suku galva  kur pasodinti lauke g.gif kai niekada neauginusi, tai negalvojau kad jos tokios trapios.

graži wub.gif
Tik bent jau mano akimis, tai šviesių atspalvių pelargonijos kažkaip geriau matomos, tamsiažiedžių žiedai "prapuola" lapų fone unsure.gif

Aš dvi svyrančias šiemet žadu auginti kaip lipančias biggrin.gif Susodinau dvi į vazoną, įsmeigiau vielos lanką, bandysiu ant to lanko jas vynioti ax.gif

Pažiūrėjau meteo.lt kitos savaitės prognozes doh.gif pas mus nuo šeštadienio 5 naktis šalnas paranašauja, po -2-3. Gismeteo.lt šiuo klausimu malonesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 04 29, 19:19)
Tik bent jau mano akimis, tai šviesių atspalvių pelargonijos kažkaip geriau matomos, tamsiažiedžių žiedai "prapuola" lapų fone unsure.gif

Aš dvi svyrančias šiemet  žadu auginti kaip lipančias  biggrin.gif Susodinau dvi į vazoną, įsmeigiau vielos lanką, bandysiu ant to lanko jas vynioti ax.gif

Gali būti, bet pernai kai pas draugę pamačiau tai man patiko, nes tie žiedynai ant ilgo koto tai atsikišę. Bus matyti, nepatiks neauginsiu. Turiu dar dvi... margalapė, tai tikrai šviesi, o kita tikiuosi, kad irgi išliko šviesi.

Aš irgi auginu stačiai...bet vyniot nepavyniosit, jei pasvyra, tai auga stačiai į šoną, lankstumo jokio doh.gif gal jos nevienodos...man šitą ko gero teks augint į viršų, kiek augs tiek. Gal nebus labai aukšta. Dabar tai nukirpau ir šaknydinu, nes ji visai nesišakojo. Tik laukiau, kad parodytų kaip žydi smile.gif
Tos šalnos tai neramina... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 04 29, 16:02)
*Džiugina Fishers Appleblossom- žiedynai patys stambiausi iš mano turimų rožiažiedžių, tikrai išskirtinė, graži, auga greit, pražydo pirmoji

**Na ir nenuilstanti Honeywood Suzanne:

wub.gif wub.gif wub.gif
* drinks_cheers.gif jau žiedų grožis ir dydis,maniškė berods 5 žiedynus turi wub.gif

** drinks_cheers.gif wub.gif man irgi labai graži,o ir gausiai žydi wub.gif

tos šalnos tai doh.gif
negi reiks tempt tiek vazonų namo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Prasau padekit ir patarkit kodel taip parudavo vienos lapukai?

user posted image
user posted image

ar kokia liga ar gali but nuo nedalaistymo- padziuvimo?

kitos lapukai su kazkokiom permatomom demelem... g.gif

user posted image

dekui uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
aa butu idomu suzinot priezasti,kadangi pas mane ir taip buvo.Padejo silpnas kalio permanganato tirpalas g.gif

Papildyta:
user posted image prazydo thumbup.gif
Atsakyti