Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

....Į mano irgi buvo graudu..tai nė vienos ir nebeturiu.....Na, aplinkybės aišku buvusios reikšmingai prisidėjo, kad jos taip atrodė, ir kad joms taip nutiko biggrin.gif

Nežinau, atvirai pasakius...turėjau, nemažai, bet man irgi jos nu nepasiteisino...aš mėgstu labai didelius žiedynus, burbulus kalėdinius, akis prikaustančius ...o ten smulkus žiedynas, gal ne tos veislės ar kas, nu bet....turėjau pabandžiau ir nelabai, krūmelis irgi, sunkiai pasiduoda gražiam formavimui, medžiai auga....vienok dviejų veislių neatsisakyčiau pabandymui, kai atšils, rašysiu Jediarai ilgesingą laišką smile.gif

Man iki šiol geriausios bandytos yr Bergpalais, Salmon Queen,,, ir dar kelios, kurių pavadinimo rašybos neatmena, reiklumo nulis, žiedai, pasaka....

nu o įdomumo dėlėi, įdėkit kas foto, ne paties žiedyno stambiu planu, o viso augalo bendro vaizdo...Liga atsigavo, ir visai gali būt, kad keisiu nuomonę radikaliai, kai pabus kaupimo genas ant pelargonijų smile.gif
Atsakyti
man atrodo dėjau prieš kelis psl
user posted image
*
user posted image
čia visų pirmamečių žydėjimas

dabar užsiėmiau drastišku genėjimu,noriu gražių krūmelių,žiūrėsiu kurios pasiduos tam formavimui,pusė iš turimų net nereikia formuoti,pačios auga kompaktiškos,belieka tik žiedų sulaukti smile.gif
Atsakyti
Labukas,
Vat vat 100 proc. sutinku su Violeta, krūmai dideli o grožio jokio, žiedeliai smulkučiai, tik nesupykit auginančios rožiažiedes, pati kadaise pirkau ir auginau, bet jos mane nuvylė blush2.gif , patinka man labiausiai svyrančios pilnavidurės su dideliais žiedynais iš tolo matosi visas grožis 4u.gif
iš seno albumo 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2014 03 18, 13:55)
... , patinka man labiausiai svyrančios pilnavidurės su dideliais žiedynais iš tolo matosi visas grožis  4u.gif

wub.gif thumbup.gif clap_1.gif net mano berniukai pribėgo pažiūrėt kuom taip garsiai mama grožisi, didysis pagyrė kad gražios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
gekoniuke ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 03 18, 09:20)
... o įdomumo dėlėi, įdėkit kas foto, ne paties žiedyno stambiu planu, o viso augalo bendro vaizdo...

O aš susigundžiau ir šiemet turiu keletą rožiažiedžių ( pirkti nereikėjo, veikė mainų programa biggrin.gif ) Nes noriu pamatyti realiai kaip atrodo, tiesiog iš arti apžiūrėti. Nes pas mane tik bevardė raudona...pirmais metais išmesti norėjosi, bet pernai trečiametė visai patiko. Krūmas aišku didelis, bet ir žiedų daug. Lapai iki pat šalnų gražūs buvo, nei geltonavo, nei rudavo. Toms kompaktinėms pastoviai reikėjo nuskainioti, o šita stovėjo žalutėlė. Ir dauginasi kaip piktžolė, kur įkiši ten prigyja biggrin.gif
Žiedynai tikrai mažyčiai, įdedu nuotrauką krūmo.
Atkreipkit dėmesį, kad žiedyno dydis toks pats kaip lapo biggrin.gif

user posted image

Neili labai graži svyranti ir spalva ir žiedynai thumbup.gif
Pernai pas mane prastokai sekėsi pelargonijoms, nes labai daug lijo, o maniškės turi augti atviroje vietoje. Gal šiemet bus geresnis oras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 kovo 2014 - 13:57
Sveikos, įsibrausiu ir aš. Auginu jau n metų, bet šiemet per ilgai palaikiau balkone, ir kai kurios nušalo vasarį, kai užėjo tie didieji šalčiai... ypač gaila tokios iš bauhofo (mano albumelis, jei kam įdomu: http://public.fotki..../pelargonijos/)

Bandau susirinkti paprastų, nereiklių, ir svyrančių, ir kompaktinių. gal šiaulietės norit pasimainyti šakelėm?
Atsakyti
Ačiū kad nepatingėjot ir parodėt 4u.gif

Monami, patiko ta po dešine, ružava , graži.

Neili, kas tiesa tas tiesa, vat ką reiškia, kai sakau, akis prikausto. wub.gif kokia čia veislė?

o bet aš nekritikuoju rožiažiedžių jokių būdu, bet esmė, kad ne loveliuose augint...jas matyt reik labai labai genėt...ir po vieną augint, arti akių kad pasigožėt žiedų struktūra.. g.gif na ir veislė veislei nelygi, kas gražu išfotošopintuose parodinių augalų nuotraukose, tas gali labai toli nuo gyvenimo, parodai augalai juk ruošiami nuo mažo daigo g.gif o va tinkamai parinkti augalai irgi atrodys ne prasčiau be praktiškai jokio papildomo indėlio...

Vidam, o čia jau nuo konkrečios veislės pirklauso, kiek ji šalčiams atspari, yra veislių kurios pakankamai užgrūdintos ir man asmeniškai nešildomam balkone yra žydėjusios net po Kalėdų...o kurios neatsparios, tos ir rausta, geltuonuoja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 03 18, 14:17)
Sveikos, įsibrausiu ir aš. Auginu jau n metų, bet šiemet per ilgai palaikiau balkone, ir kai kurios nušalo vasarį, kai užėjo tie didieji šalčiai... ypač gaila tokios iš bauhofo (mano albumelis, jei kam įdomu: http://public.fotki..../pelargonijos/)

Bandau susirinkti paprastų, nereiklių, ir svyrančių, ir kompaktinių. gal šiaulietės norit pasimainyti šakelėm?

neranda nuotraukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2014 03 18, 12:55)
patinka man labiausiai svyrančios pilnavidurės su dideliais žiedynais iš tolo matosi visas grožis  4u.gif

kompaktinės irgi gražiai atrodo wub.gif
user posted image

man svyrančias labai laužė vėjai,nes nėra užuovėjų doh.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 03 18, 13:55)
Žiedynai tikrai mažyčiai, įdedu nuotrauką krūmo.
Atkreipkit dėmesį, kad žiedyno dydis toks pats kaip lapo biggrin.gif

graži wub.gif

ir aš manau,kad joms reikia daug laiko ir vietos g.gif

QUOTE(Violeta* @ 2014 03 18, 15:22)
Monami, patiko ta po dešine, ružava , graži.

Swanland pink mirksiukas.gif

QUOTE(amarrile @ 2014 03 18, 15:23)
neranda nuotraukų  schmoll.gif

kažkas nesuveikė matyt

Vija-Žemaite foto mirksiukas.gif

kaip jau pasiilgau šilumos,greičiau sušiltų,liks tik persodinti pelargonijas,paskutinius karpymus padaryti ir laukti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 18 kovo 2014 - 15:54
Pradejot svyrančias girti,tai nubegau raudonų palaužyt,sodinsiu,kad galečiau veliau pasidalinti su sirgalemis. Įdomu,ar kas sulauket svyrančių šaknų vandenyje?
Atsakyti
atsiprasau, kazkas nesuveike
http://public.fotki....emaite/augalai/ cia bus visi augalai

anoj zinutej reikia skliaustuka nuo adreso galo nutrinti, tada rodo

O svyrancios patikimiau man zemej saknydinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 18 kovo 2014 - 16:32